Groenrijk kerst 728
 1. Huishoudelijke hulp gezocht

  'Wij zijn een gezin van drie en wonen samen met onze kat in Prinsenbeek. Wij zijn op zoek naar een huishoudelijke hulp voor de wekelijkse/tweewekelijkse schoonmaak. Ben u geïnteresseerd, neem dan contact met ons op via het volgende nummer: 06-14478592.'
  • Huishoudelijke hulp gezocht

   Huishoudelijke hulp gezocht voor 2 uur per week in een twee-onder-een-kap-woning bij een gezin in Prinsenbeek. Flexibel in te plannen. Heb je interesse? Neem dan contact op via tel. 06-51502154.

   Schilder gezocht

   Wij zoeken een schilder voor binnen-schilderwerk in Prinsenbeek. Het is geen haastklus, kan in etappes. Als je interesse hebt dan graag contact opnemen op nummer 06-53856018.
  • Lieve oppas gezocht

   Voor onze twee jongens van 4 en 5 jaar zijn wij op zoek naar een lieve, betrouwbare oppas aan huis. Wonende op een fijne, vrije locatie zoeken wij opvang voor maandag- en/of dinsdagmiddag, van half 3 tot ongeveer half 6. Dosis ondernemerszin en gezelligheid is een pré! Nieuwsgierig? Neem dan graag contact met ons op via casagrilli@hotmail.com.

   Huishoudelijke hulp gezocht

   Een echtpaar van rond de 80 jaar in Prinsenbeek is op zoek naar een huishoudelijk hulp, iemand vanaf 40 jaar. Voor 3 uur in de week, de dag in overleg. Reageren kan via antoinettederoos@outlook.com.
  • Timmerman gezocht voor vernieuwen boeiboorden

   Timmerman en maatje gezocht, voor het op korte termijn vernieuwen van boeiboorden en overstek met Trespa platen. Degene die dit zou kunnen doen, wordt verzocht te bellen met familie Harmeling Prinsenbeek, tel. 06-52611145.

   Voedselbos Prinsenbeek

   Ik ben op zoek naar iemand die een kavel agrarische grond beschikbaar stelt (koop/huur) met een oppervlakte van maximaal 5000 m2. Alle opties zijn bespreekbaar. Doel is om een voedselbos op te zetten. Ook ben ik op zoek naar vrijwilligers om hieraan bij te dragen.
  • Spoedoproep: Wie komt op onze dieren passen?

   Wie wil er vanaf komende dinsdag 9 augustus ongeveer twaalf dagen in Prinsenbeek op onze huisdieren passen? Wij zijn dan afwezig en zoeken iemand die van dieren houdt en de lieve Mechelse herder, het konijn, het vogeltje en de vissen wil verzorgen. Iemand die tijdelijk in ons huis komt wonen.

   Hulp in de huishouding

   Een gezin in Prinsenbeek is per direct op zoek naar huishoudelijke hulp voor drie uur in de week. Welke dag wordt in overleg bepaald. Belangstelling? Reageer dan via tel. 06-22731628.
  • Huishoudelijke hulp voor 2 uur per week

   Een gezin met jonge kinderen zoekt voor de langere termijn een huishoudelijke hulp. Iemand die wekelijks twee uur (en soms een uurtje extra) kan komen schoonmaken op het adres in Prinsenbeek.
 1. Prikbord

  De rubriek ‘Prikbord' op deze website is bedoeld voor particulieren die goederen of diensten zoeken of willen aanbieden. Een advertentie in deze rubriek kost 25 euro (inclusief btw).