Groenrijkzomergoed 1+1
 1. Dinsdag 28 juni 2022
  Reacties0 reactie(s)
  *

  Poes vermist omgeving Meidoorn

  In de omgeving van de Meidoorn in Prinsenbeek is poes Maggie vermist. Ze is onlangs verhuisd vanuit Breda. Ze is een vierjarige, kleine, cyperse, zwart-wit-bruin gestreepte poes met wit. Ze is gesteriliseerd en gechipt.
  • Vrijdag 24 juni 2022
   Reacties1 reactie(s)

   FashionCheque gevonden op Markt

   Ik heb vrijdagmiddag in de buurt van de Jumbo op de Markt een FashionCheque gevonden. Mocht iemand een cheque zijn kwijtgeraakt én mij het bedrag dat erop staat kunnen vertellen, dan kan hij of zij contact met me opnemen.
   Vrijdag 24 juni 2022
   Reacties0 reactie(s)

   Joggingbroek en kookboek in bushokje

   Wie heeft zijn joggingbroek en kookboek vergeten in het bushokje aan de Middenweg. Ophalen na telefonisch constant., tel. 076-5411686.
  • Vrijdag 24 juni 2022
   Reacties1 reactie(s)
   *

   Sleutels gevonden in Groenstraat

   In de Groenstraat is donderdag een sleutelbos gevonden. Aan een blauw koordje hangt een kurkballetje en er zit een tag aan. De eigenaar kan zich melden.
   Donderdag 23 juni 2022
   Reacties0 reactie(s)

   Gouden armbandje gevonden

   Woensdag na carnaval heb ik een gouden armbandje op de Markt in Prinsenbeek gevonden. Mocht u mij kunnen zeggen wat er aan het armbandje hangt, dan kunt u het bij mij op komen halen na een telefoontje, tel. 06-26736933 of 0765414136.
  • Woensdag 22 juni 2022
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Houten kralenspeenkoord verloren

   Vandaag ben ik een houten kralenspeenkoord met de naam Koen, inclusief speen van Philips air, verloren in het park of op de Markt. Mogelijk heeft iemand het koord gevonden. Dan graag reageren via edelsanne@icloud.com.
   Maandag 20 juni 2022
   Reacties0 reactie(s)

   Sleutelbos verloren tussen Middenweg en Woonboulevard

   Vandaag een grote sleutelbos verloren, met hieraan een blauwe en een grijze tag. Tussen Middenweg en Woonboulevard. Indien gevonden graag reageren via redactie@prinsenbeeknieuws.nl.
  • Maandag 20 juni 2022
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Van wie is deze fiets?

   Sinds carnaval staat deze fiets tegen een lantaarnpaal voor een woning in Prinsenbeek. Mogelijk is iemand zijn fiets kwijt. De eigenaar kan zich melden via redactie@prinsenbeeknieuws.nl.
   Zondag 19 juni 2022
   Reacties2 reactie(s)
   *

   Zonnebril verloren omgeving scoutingveld

   Ik ben deze week mijn zonnebril in de buurt van het scoutingveldje aan het Moleneind verloren. Heeft iemand deze gevonden? Graag een reactie naar redactie@prinsenbeeknieuws.nl.
  • Donderdag 16 juni 2022
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Kat Cooper kwijt omgeving Frankenlaan

   Sinds vanochtend zijn we onze kat Cooper kwijt. Hij is verdwenen in de omgeving van de Frankenlaan. Hij is 18 jaar oud en doof. We hebben onze poort altijd dicht ‘s nachts, maar vermoeden dat iemand van buitenaf de poort heeft geopend en hij zo is ontsnapt.
   Donderdag 16 juni 2022
   Reacties2 reactie(s)

   Dode, zwarte kat in Molenstraat

   Vanmorgen is in de Molenstraat ter hoogte van De Griffioen een dode (aangereden), zwarte kat met klein wit plekje op de borst gevonden. De kat is meegenomen naar De Griffioen. De gemeente haalt de kat in de loop van de ochtend bij de school op. Als hij/zij is gechipt wordt contact met de eigenaar opgenomen.
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw tips, nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.