Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. *

  Kinderfiets uit vijver park

  Een voorbijganger heeft zondagochtend een kinderfiets uit de grote vijver van Park Over-Bos gevist. Die staat nu tegen de brugkolom onder de fietsbrug.
  Zondag 13 januari 2019
  Reacties1 reactie(s)
  • Mobieltje gevonden bij pizzeria

   Bij de pizzeria aan de Haverdijk in Prinsenbeek is een zilverkleurig Samsung mobieltje gevonden. De eigenaar kan zich melden.
   Zaterdag 12 januari 2019
   Reacties1 reactie(s)

   Sleutels verloren

   Helaas zijn wij een zwarte autosleutel (Ford) en drie metalen sleutels kwijtgeraakt. Dit moet in Prinsenbeek zijn gebeurd. Mocht iemand ze hebben gevonden, dan graag contact opnemen.
   Donderdag 10 januari 2019
   Reacties1 reactie(s)
  • *

   Fietsen in sloot Haverdijk

   Mocht iemand zijn fiets kwijt zijn geraakt in de omgeving van Café-Bar De Stee, dan is het goed om even te kijken in de sloot aan de Haverdijk. Daar liggen drie fietsen, meldt een lezer van de site.
   Zondag 06 januari 2019
   Reacties0 reactie(s)

   OV-chipkaart gevonden nabij schaatsbaan

   Op de Markt in Prinsenbeek, nabij de schaatsbaan, is een ov-chipkaart gevonden. De eigenaar kan zich melden bij de klantenservice van OV-chipkaart.
   Donderdag 03 januari 2019
   Reacties0 reactie(s)
  • *

   Kat vermist Deurnestraat

   In de Deurnestraat is op 20 december een kat (Muris) ontsnapt. Als u deze kat heeft zien lopen, zou u dan contact met me willen opnemen via tel. 06-23757793.
   Woensdag 02 januari 2019
   Reacties0 reactie(s)

   Auto- en huissleutels gevonden op Haverdijk

   Op de Haverdijk in Prinsenbeek zijn auto- en huissleutels gevonden. De eigenaar kan zich melden.
   Dinsdag 18 december 2018
   Reacties1 reactie(s)
  • Afvalpas laten liggen op containerVianendreef

   Ik heb mijn afvalpas laten liggen op de afvalcontainer bij de bushalte Vianendreef/Vaandelstraat. Heeft iemand de pas gevonden? Graag reageren via tel. 06-38364317.
   Zaterdag 15 december 2018
   Reacties0 reactie(s)

   Bundeltje bankbiljetten verloren

   Een inwoonster van Prinsenbeek heeft donderdagochtend na 10.45 uur een bundeltje briefgeld ter waarde van 700 euro verloren. Dat zou gebeurd zijn op het traject Kapittelhof, Kapelstraat, Markt, Valdijk tot aan de winkel van bakker Nagelkerke. Het gaat om biljetten van 50, 20 en 10 euro. Mocht iemand het geld hebben gevonden, dan is het verzoek om te reageren via redactie@prinsenbeeknieuws.nl. Er is een beloning voor de vinder.
   Donderdag 13 december 2018
   Reacties0 reactie(s)
  • *

   Manchetknoop kwijt avond chaos Graanbeurs

   Op de avond van het vroegtijdig beëindigde scholierengala in De Graanbeurs in Breda maandag is een scholier uit Prinsenbeek een manchetknoop kwijtgeraakt. De manchetknoop heeft grote emotionele waarde voor de familie, die hoopt dat iemand hem heeft gevonden. Graag reageren via redactie@prinsenbeeknieuws.nl.
   Donderdag 13 december 2018
   Reacties0 reactie(s)

   Afvalpasje gevonden Loopstraat

   Op de hoek Valdijk-Loopstraat in Prinsenbeek is een afvalpasje gevonden. De eigenaar kan zich melden via tel. 076-5412416.
   Woensdag 05 december 2018
   Reacties0 reactie(s)
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.