1. *

  Fietssleutel gevonden Heiakker

  Gevonden in de Heiakker: kleine fietssleutel met sleutelhanger. Om op te halen graag een berichtje op 06-48811541.
  • Elektronische sleutel Audi gevonden in Schoolstraat

   Op dinsdagmorgen 6 juni om 11.45 uur heb ik in de Schoolstraat in Prinsenbeek een elektronische autosleutel van een Audi gevonden. Er kan hierover telefonisch contact opgenomen worden via tel. 076-5411775.

   Bosje sleutels verloren

   Verloren, waarschijnlijk in de Heikantsestraat, op donderdag 1 juni: bosje sleutels met huissleutel, fietssleutel en afstandsbediening van de garagedeur. Mocht iemand het bosje sleutels hebben gevonden, dan graag contact opnemen via redactie@prinsenbeeknieuws.nl.
  • Sleutels gevonden op Mr. Bierensweg

   We hebben op de Meester Bierensweg, ter hoogte van nummer 16, sleutels gevonden. Als de eigenaar weet wat er aan de sleutels hangt, mag hij of zij zich melden via Marion mbechtold@casema.nl.
   *

   Sleutelbos gevonden in Harmonielaan

   Op de hoek Sinopelhof/Harmonielaan is deze sleutelbos gevonden. De eigenaar kan die ophalen op Harmonielaan 15.
  • Schoolpasje Orion gevonden

   Gevonden in de Beeksestraat: pasje van Orion-Lyceum, op naam van ….Spits. Als je de goede naam kunt geven, bel dan tel. 0639122893.
   *

   Poes vermist omgeving Rode Baan

   Sinds donderdag 18 mei is poes Kaat vermist in de Rode Baan in Prinsenbeek. Het is een Cyperse (grijs gestreepte) kat met rood en wit.
  • *

   Sleutel gevonden in Sinopelhof

   Wij hebben een sleutel gevonden op het Sinopelhof. De eigenaar kan zich melden via tel. 0616782221.

   Fitbit-horloge gevonden

   Ik heb vandaag op de Weimersedreef een Fitbit-horloge gevonden. Wie het kwijt is, kan bellen naar 076-5421561.
  • *

   Zorgpas L. Kuijs gevonden

   De European Health Insurance Card van L. Kuijs is gevonden. De zorgpas kan worden afgehaald bij vishandel Sins op de Markt.
   *

   Kat Odin vermist in Heisprong

   Onze kat Odin is zaterdag 13 mei 's avonds laat ontsnapt langs de voordeur aan de Heisprong. Hij is niet gewend om buiten te zijn en is nog steeds niet terug. Het is een redelijk schuwe kat tegenover onbekende mensen. Wil degene die Odin heeft gezien en tips heeft contact opnemen met één van ons via tel 0615829713 of 0611457926.