1. *

  Skalar zoekt oproepkrachten, studenten en scholieren voor magazijnwerk

  Skalar is een Nederlandse fabrikant van hoogwaardige geautomatiseerde analyseapparatuur voor laboratoria en de procesindustrie. Skalar opereert wereldwijd in samenwerking met ongeveer 80 distributeurs en heeft vestigingen in de V.S., Canada, India en in de meeste Europese landen. De Skalar hoofdvestiging bevindt zich in Breda, waar ca. 140 medewerkers werkzaam zijn. De belangrijkste activiteiten van de hoofdvestiging zijn productontwikkeling, productie , internationale verkoop en aftersales/service.
  Maandag 14 oktober 2019
  Reacties0 reactie(s)
  • *

   Aarts Kwekerijen zoekt vrachtwagenchauffeur

   Aarts Kwekerijen is op zoek naar een vrachtwagenchauffeur voor ongeveer 20 uur per week. Voor dagelijks transport naar de bloemenveilingen van FloraHolland in Naaldwijk en Aalsmeer. Werktijden voornamelijk van 10.00 tot 14.00 uur.
   Dinsdag 08 oktober 2019
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Boekendonck zoekt vrijwilligers

   Het team van bibliotheek Boekendonck in Prinsenbeek heeft plek voor nieuwe mensen. Als je van boeken houdt en deel wil uitmaken van een gezellig team vrijwilligers met hart voor elkaar en het Prinsenbeeks sociale leven, stuur dan een mailtje.
   Dinsdag 08 oktober 2019
   Reacties0 reactie(s)
  • *

   Vacature huiswerkcoach

   Vind je het leuk om met jongeren te werken en hen te helpen LEREN? Heb je een hbo werk- en/of denkniveau en eventueel een pedagogische achtergrond? Dan hebben wij de leukste baan voor je. Wij zijn op zoek naar HUISWERKCOACHES die jongeren helpen met hun huiswerk en studievaardigheden.
   Dinsdag 24 september 2019
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Graaf Engelbrecht zoekt medewerkers schoonmaak

   Graaf Engelbrecht is een school voor mavo, havo en atheneum, waar we onze leerlingen persoonlijk benaderen. Respect voor elkaar en voor de omgeving vinden wij erg belangrijk. Zo ontstaat een veilige omgeving waarin leerlingen en medewerkers met plezier kúnnen en wíllen werken.
   Woensdag 04 september 2019
   Reacties0 reactie(s)
  • *

   Vlotte slagerij-medewerk(st)er gezocht

   Slagerij van de Wijngaart aan de Markt in Prinsenbeek is op zoek naar een vlotte slagerijmedewerk(st)er voor ongeveer 32 uur per week. Meer informatie in de winkel.
   Maandag 02 september 2019
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Gevraagd: caissières Jumbo Miegielsen

   Gevraagd: caissières voor Jumbo Miegielsen in Prinsenbeek. Ben jij klantvriendelijk, flexibel en collegiaal? Dan hebben we een leuke baan voor je. Graag solliciteren via Toine.kleemans@jumbo.com.
   Zaterdag 31 augustus 2019
   Reacties0 reactie(s)
  • *

   Allround stalmedewerker voor kleinschalig paardenbedrijf gezocht

   Vanuit het mooie buitengebied van Prinsenbeek runnen wij onze bedrijven Stoeterij de Verloren Hoek en Bartels Horse & Health Instituut. We houden hier spring- en dressuurpaarden, die we opleiden voor de sport. Daarnaast houden we ons bezig met fysiotherapie voor paarden en het geven van cursussen en opleidingen op het gebied van paarden. Hiervoor zijn we geregeld van huis. Omdat het welzijn van onze paarden erg belangrijk voor ons is, zoeken we een fijne stalmedewerker voor 10 uur per week verdeeld over 4 werkdagen.
   Dinsdag 20 augustus 2019
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Financieel Administratief medewerker

   Visser & Visser is een toeleverancier in duurzame materialen voor de grond-, weg- en waterbouw. Wij zijn een familiebedrijf met een team van 27 enthousiaste medewerkers. Visser & Visser onderscheidt zich in de markt door een klant gedreven houding en een zeer breed assortiment in combinatie met grote kennis van de producten. Niet voor niets hebben wij met veel van onze klanten een langdurig en plezierig contact. Zij weten dat wij altijd voor hen klaarstaan en met hen mee denken.
   Dinsdag 30 juli 2019
   Reacties0 reactie(s)
  • *

   Scholieren gezocht!

   Voor vakantiewerk op onze kwekerij zijn wij op zoek naar scholieren vanaf 15 jaar die van aanpakken weten. Wij bieden gedurende de gehele zomer afwisselend werk, zowel binnen als buiten, zoals het oppotten en verzorgen van de planten.
   Vrijdag 05 juli 2019
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Kennis Transport zoekt loods-medewerkers (bijbaan)

   Zoek je een leuke bijbaan? En lijkt het je leuk om in je vrije tijd in de transportwereld te werken? Dan is dit je kans! Kennis Transport is namelijk op zoek naar loodsmedewerkers!
   Dinsdag 02 juli 2019
   Reacties0 reactie(s)
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.