1. *

  By Essyl zoekt nieuwe collega

  By Essyl Hair en Make-up Professionals in Prinsenbeek zoekt een nieuwe collega, een ambitieuze kapster met talent en passie voor het kappersvak.
  Dinsdag 10 maart 2020
  Reacties0 reactie(s)
  • *

   Nieuwe leden voor Initiatieven & Subsidies

   Onderdeel van het Dorpsplatform Prinsenbeek is het domein Initiatieven & Subsidies (I&S). Dit domein heeft als taak nieuwe ideeën en activiteiten in Prinsenbeek te stimuleren en te ondersteunen.
   Vrijdag 06 maart 2020
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Verhaar Tuinen zoekt versterking

   Verhaar Tuinen is al sinds 33 jaar toonaangevend op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Zowel voor particulieren als bedrijven. Wij zijn op zoek naar collega’s.
   Donderdag 05 maart 2020
   Reacties0 reactie(s)
  • *

   Medewerk(st)er personeels- en salarisadministratie

   Werken als parttime medewerk(st)er personeels- en  salarisadministratie bij Kwekerij van Oers B.V. in Prinsenbeek? Het betreft een functie van 24 tot 32 uur.
   Woensdag 04 maart 2020
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Magazijnmedewerker / medewerker orderpick

   Skalar is een Nederlandse fabrikant van hoogwaardige, geautomatiseerde analyseapparatuur voor laboratoria en de procesindustrie. Skalar opereert wereldwijd in samenwerking met ongeveer 80 distributeurs en heeft vestigingen in de VS, Canada, India en in de meeste Europese landen. De Skalar hoofdvestiging bevindt zich in Breda, waar ca. 140 medewerkers werkzaam zijn.
   Vrijdag 14 februari 2020
   Reacties0 reactie(s)
  • *

   Chauffeur / operator mobiele mestscheider

   Loonbedrijf Maverko is een veelzijdig bedrijf in Prinsenbeek dat actief is in de oogst van conservengroenten, agrarisch loonwerk en in de verwerking van mest. Voor de mestverwerkingstak zijn wij op zoek naar een chauffeur / operator voor één van onze mobiele mestscheiders.
   Donderdag 13 februari 2020
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Allround medewerker loonwerk

   Loonbedrijf Maverko is een veelzijdig bedrijf in Prinsenbeek, dat voornamelijk actief is in de veehouderij en in de oogst van conservengroenten. Wegens uitbreiding van onze activiteiten zijn wij op zoek naar een: allround medewerker loonwerk.
   Donderdag 13 februari 2020
   Reacties0 reactie(s)
  • *

   Ladies Fair zoekt enthousiast organisatietalent

   Vanwege het groeiend concept van Ladies Fair Prinsenbeek en uitbreiding van ons team zoeken we een nieuw lid voor onze organisatie. Als je enthousiast wordt van netwerken, organiseren, aanpakken en uit Prinsenbeek (of omgeving) komt…. Dan ben jij wellicht onze kandidaat!
   Donderdag 06 februari 2020
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Coördinator Jeugd- en Kinderdorp

   Denk jij te weten hoe de Beekse speeltuinen nóg beter kunnen? Heb jij ideeën over nieuwe initiatieven voor de jeugd? En lijkt het jou leuk om ervoor te zorgen dat de Beekse jongeren alles hebben wat hun hartje begeert? Dan ben jij een aanvulling op het Dorpsplatform Prinsenbeek!
   Donderdag 30 januari 2020
   Reacties0 reactie(s)
  • *

   Financieel-administratief medewerker

   Visser & Visser is op zoek naar een financieel-administratief medewerker. Visser & Visser is een toeleverancier in duurzame materialen voor de grond-, weg- en waterbouw. Wij zijn een familiebedrijf met een team van 27 enthousiaste medewerkers. Visser & Visser onderscheidt zich in de markt door een klantgedreven houding en een zeer breed assortiment, in combinatie met grote kennis van de producten. Niet voor niets hebben wij met veel van onze klanten een langdurig en plezierig contact. Zij weten dat wij altijd voor hen klaarstaan en met hen mee denken.
   Dinsdag 28 januari 2020
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Jumbo Miegielsen zoekt bezorgers

   Lijkt het je leuk om de boodschappen tot aan de keuken te bezorgen bij onze klanten en ben je klantvriendelijk en behulpzaam, dan zijn we op zoek jaar jou. We bezorgen de boodschappen vanaf negen uur in de ochtend tot negen uur in de avond. Interesse? Neem dan even contact op Toine.kleemans@jumbo.com.
   Vrijdag 17 januari 2020
   Reacties0 reactie(s)
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.