1. *

  Huiswerkproject zoekt begeleiders

  Het vorig jaar opgestarte huiswerkbegeleidingsproject van parochie Heilige Maria Magdalena heeft intussen acht leerlingen geholpen. Op het moment zijn er zes kinderen die we op de woensdagmiddag begeleiden met hun huiswerk. We helpen ze met het leren van de Nederlandse taal en met het oplossen van rekenproblemen, of we lezen gewoon gezellig samen.
  Vrijdag 29 november 2019
  Reacties0 reactie(s)
  • *

   Allround Logistiek Medewerker Visser & Visser BV

   Visser & Visser BV is op zoek naar een ambitieuze allround logistiek medewerker (40 uur per week).
   Donderdag 14 november 2019
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Hubo zoekt zaterdaghulp

   Hubo van Hees aan het Heuvelplein 273 in Princenhage zoekt een zaterdaghulp. Welke jonge kracht vanaf 16 jaar wil tussen 09.00 en 17.00 uur het team komen versterken? Voor meer informatie of een sollicitatie kun je contact opnemen via breda@hubo.nl of tel. 076-5143838.
   Vrijdag 08 november 2019
   Reacties0 reactie(s)
  • *

   Recruitment consultant bij Peoples Republic

   Door de groei van Peoples Republic zijn wij op korte termijn op zoek naar een Recruitment Consultant. Peoples Republic bemiddelt IT’ers op landelijk niveau.
   Maandag 04 november 2019
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Peoples Republic zoekt finance medewerker

   Door de groei van Peoples Republic zijn wij op korte termijn op zoek naar een Finance Medewerker. Peoples Republic bemiddelt IT’ers op landelijk niveau.
   Maandag 04 november 2019
   Reacties0 reactie(s)
  • *

   Vacature vakbekwaam bloemist Poppelaars Tuincentrum

   Poppelaars Tuincentrum aan de Rietdijk in Breda is voor de bloembinderij  per direct op zoek naar een vakbekwaam bloemist.
   Woensdag 30 oktober 2019
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Skalar zoekt oproepkrachten, studenten en scholieren voor magazijnwerk

   Skalar is een Nederlandse fabrikant van hoogwaardige geautomatiseerde analyseapparatuur voor laboratoria en de procesindustrie. Skalar opereert wereldwijd in samenwerking met ongeveer 80 distributeurs en heeft vestigingen in de V.S., Canada, India en in de meeste Europese landen. De Skalar hoofdvestiging bevindt zich in Breda, waar ca. 140 medewerkers werkzaam zijn. De belangrijkste activiteiten van de hoofdvestiging zijn productontwikkeling, productie , internationale verkoop en aftersales/service.
   Maandag 14 oktober 2019
   Reacties0 reactie(s)
  • *

   Aarts Kwekerijen zoekt vrachtwagenchauffeur

   Aarts Kwekerijen is op zoek naar een vrachtwagenchauffeur voor ongeveer 20 uur per week. Voor dagelijks transport naar de bloemenveilingen van FloraHolland in Naaldwijk en Aalsmeer. Werktijden voornamelijk van 10.00 tot 14.00 uur.
   Dinsdag 08 oktober 2019
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Vacature huiswerkcoach

   Vind je het leuk om met jongeren te werken en hen te helpen LEREN? Heb je een hbo werk- en/of denkniveau en eventueel een pedagogische achtergrond? Dan hebben wij de leukste baan voor je. Wij zijn op zoek naar HUISWERKCOACHES die jongeren helpen met hun huiswerk en studievaardigheden.
   Dinsdag 24 september 2019
   Reacties0 reactie(s)
  • *

   Graaf Engelbrecht zoekt medewerkers schoonmaak

   Graaf Engelbrecht is een school voor mavo, havo en atheneum, waar we onze leerlingen persoonlijk benaderen. Respect voor elkaar en voor de omgeving vinden wij erg belangrijk. Zo ontstaat een veilige omgeving waarin leerlingen en medewerkers met plezier kúnnen en wíllen werken.
   Woensdag 04 september 2019
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Vlotte slagerij-medewerk(st)er gezocht

   Slagerij van de Wijngaart aan de Markt in Prinsenbeek is op zoek naar een vlotte slagerijmedewerk(st)er voor ongeveer 32 uur per week. Meer informatie in de winkel.
   Maandag 02 september 2019
   Reacties0 reactie(s)
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.