Groenrijk 728 augustus
 1. Donderdag 16 september 2021
  Reacties0 reactie(s)
  *

  Thetford zoek productiemedewerkers

  ,,Wij zijn op zoek naar een handige Harry/Harriët! Maar heet je anders en ben je óók handig, dan hebben wij ook een baan voor jou! Thetford zoekt namelijk: productiemedewerkers.’’
  • Vrijdag 03 september 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Gezocht: Orderpickers / warehouse-medewerkers (student, scholier)

   Vanuit ons magazijn in Prinsenbeek maken we klanten blij door heel Nederland en België. Zoek jij een leuk bijbaantje naast je school? Lees dan snel verder.
   Woensdag 25 augustus 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Wie komt ons team versterken?

   Total Vemeulen aan de Haverdijk in Prinsenbeek is op zoek naar versterking van het team. Het gaat om een werkzaamheden in de avonden en in het weekend voor iemand van minimaal 18 jaar.
  • Dinsdag 20 juli 2021
   Reacties0 reactie(s)
   (Foto: Van Tilburg-Bastianen)

   Medewerk(st)er Magazijn Automotive Van Tilburg-Bastianen

   Voor de vestiging op de Konijnenberg in Breda is Van Tilburg-Bastianen per direct op zoek naar een fulltime: Medewerker/Medewerkster Magazijn Automotive.
   Dinsdag 20 juli 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Inpakker/chauffeur vrijdagnacht

   Bakkerij Mark Elias is per direct op zoek naar een inpakker/chauffeur voor de vrijdagnacht. Deze medewerker zorgt voor het inpakken van de producten en het vervoer ervan naar vestigingen in Sprundel en Etten-Leur.
  • Maandag 12 juli 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Verkoopmede-werk(st)ers Vishandel Jonk

   Vishandel Jonk Breda is op zoek naar meerdere verkoopmedewerk(st)ers voor de dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. We staan op Bredase markten en winkelcentra. Voor meer informatie: Arjan Jonk, tel. 06-39400024.
   Woensdag 23 juni 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Enthousiaste jeugd gezocht voor stekken

   Het stekseizoen gaat nu echt bijna van start! Ben jij tussen de 13 en 18 jaar, dan kunnen wij jouw hulp bij Van Oers aardbeienkwekerij goed gebruiken.
  • Zaterdag 19 juni 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Technische bijbaan

   Ben jij een student technische informatica, elektrotechniek of mechatronica en wil je een leuke bijbaan? PVH Mobile Automation B.V. in Prinsenbeek biedt een studie-gerelateerde bijbaan. Interesse? Neem vrijblijvend contact op. Reacties naar paul.vanhaperen@pvh-automation.com. Zie ook: https://pvh-automation.com/.