Groenrijk 728 online
 1. Woensdag 26 januari 2022
  Reacties0 reactie(s)
  *

  Parttime interieurverzorgster Aartsen

  Groenten- en fruithandel Aartsen in Breda zoekt een parttime interieurverzorgster, die ervoor zorgt dat de collega’s in een schone omgeving kunnen werken. Je houdt je bezig met de schoonmaak van ons interieur. Dit maakt je meer dan een schoonmaakster, een ware interieurverzorgster!
  • Dinsdag 25 januari 2022
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Skalar zoekt parttime secretaresse

   Skalar is voor de afdeling Secretariaat op zoek naar een parttime secretaresse (Breda, 20-28 uur). Skalar is een wereldwijd opererende Nederlandse fabrikant van hoogwaardige, geautomatiseerde analyseapparatuur voor laboratoria en de procesindrustrie.
   Maandag 24 januari 2022
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Krantenbezorger gezocht

   De regiodistributeur is dringend op zoek naar een krantenbezorger voor een aantal straten in het centrum van Prinsenbeek. Het gaat om het gebied tussen de Markt, Kapelstraat, Vroente en Schoolstraat.
  • Dinsdag 11 januari 2022
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Verkoopmedewerker tuinplantenafdeling GroenRijk Schalk

   Wij zoeken een enthousiaste en commerciële verkoopmedewerker voor onze tuinplantenafdeling, die onze klanten deskundig kan adviseren op het gebied van bomen, heesters en vaste planten. Je bent samen met je collega's verantwoordelijk voor de verzorging en het onderhoud van de afdeling.
   Maandag 10 januari 2022
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Dorpsplatform zoekt vrijwilligers voor kleine en grotere projecten

   Dorpsplatform Prinsenbeek is op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Het streven is om enthousiaste Bekenaren aan te trekken die bij één van de projecten zouden willen aansluiten.
  • Vrijdag 07 januari 2022
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Total Vermeulen zoekt ‘vliegende kiep’

   Total Vermeulen aan de Haverdijk in Prinsenbeek is op zoek naar een nieuwe collega. Een soort ‘vliegende kiep’, voor zo’n 10 tot 20 uur per maand.
   Vrijdag 17 december 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Vacature begeleider Stichting MEES

   Stichting MEES is op zoek naar een begeleider voor 23 uur, op donderdag, vrijdag en zaterdag. Stichting MEES is een kleinschalige dagopvang voor kinderen van 0 tot 18 jaar met een (meervoudige) beperking.
  • Woensdag 15 december 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Commercieel medewerker binnendienst

   Festec Trade in Etten-Leur bestaat sinds 1985 en houdt zich o.a. bezig met de marketing en verkoop van speciale flensgereedschappen voor de olie-, gas- en chemische industrie, veiligheidsproducten voor flensverbindingen en chemo-technische- en onderhoudsproducten voor de industrie en automotive.
   Woensdag 01 december 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Zonnebloem zoekt vrijwilligers

   De Zonnebloem Prinsenbeek is op zoek naar extra vrijwilligers. ‘Vrijwilliger bij De Zonnebloem iets voor jou? Maak iemands leven een stukje mooier!’, luidt de oproep van de Prinsenbeekse afdeling. ‘Onze vrijwilligers creëren momenten om naar uit te kijken en herinneringen om te koesteren.’
  • Donderdag 04 november 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Assemblage-medewerker Skalar

   Skalar is een Nederlandse fabrikant van hoogwaardige geautomatiseerde analyseapparatuur voor laboratoria en de procesindustrie. Het bedrijf is op zoek naar een assemblagemedewerker.
   Woensdag 03 november 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Medewerk(st)er Café De Drie Linden

   Voor Café De Drie Linden Prinsenbeek zijn wij op zoek naar een medewerk(st)er bar en bediening op dinsdag- en/of woensdagavond. Ben jij iemand die het aanspreekt om te werken in een jong team met gezellige mensen om je heen, reageer dan gerust op deze vacature. Mail naar info@marktzicht.com. Je bent van harte welkom.