1. Zondag 29 november 2020
  Reacties0 reactie(s)
  *

  Mooie adviezen voor jongere generatie

  Ambassadeur Femke van Thebe maakte begin deze week samen met Jay van Milk & Honey Fotografie een ronde door zorgcentrum Thebe Hagedonk in Prinsenbeek. Ze vroegen de bewoners om een mooi advies aan de jongere generatie. En dat kregen ze.
  • Zondag 29 november 2020
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Dorp feestelijk aangekleed

   Het dorpscentrum is klaar voor de decembermaand; Ondernemers Vereniging Prinsenbeek (OVP) heeft feestverlichting op de lantaarnpalen aangebracht rond het marktplein en ook de muziekinstallatie is weer aangesloten.
   Zondag 29 november 2020
   Reacties1 reactie(s)
   *

   Brievenbus Prinsenboschlaan vernield

   Een brievenbos van Post.NL aan de Prinsenboschlaan is compleet vernield, zag een wandelaar zondagochtend. De schade wijst op vuurwerk. Het is niet bekend wanneer de brievenbus beschadigd is geraakt. Mogelijk zijn er poststukken vernietigd of verdwenen.
  • Zaterdag 28 november 2020
   Reacties0 reactie(s)
   *

   WWB verlichte huizenroute

   De Stichting WinterWonderBeek (WWB) kan dit jaar door corona geen schaatsbaan op de Markt realiseren, maar zet toch weer iets in gang om Prinsenbeek rond de Kerst weer een sfeervol dorp te maken. Tussen 24 december en 2 januari organiseert ze de ‘verlichte huizenroute’, meldt de stichting op Facebook.
   Zaterdag 28 november 2020
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Wie helpt met de laatste pakjes?

   De Zonnebloem Prinsenbeek kan nog wat extra cadeautjes gebruiken voor de actie ‘Zon in de schoorsteen’. Daarom is het ook op maandag nog mogelijk om pakjes in te leveren.
  • Vrijdag 27 november 2020
   Reacties10 reactie(s)
   *

   Kerstbomen-verbranding naar grasveld Moleneind

   Het grasveld aan het Moleneind lijkt de nieuwe locatie voor de toekomstige kerstbomenverbrandingen in Prinsenbeek. De gemeente heeft een ontheffing verleend om daar een verbranding te laten plaatsvinden. Na vele jaren dus geen kerstbomenverbranding meer op de Markt.
   Vrijdag 27 november 2020
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Buurtwacht weer door De Staart

   Buurtpreventie De Staart doet sinds kort weer rondes door de wijk. Donderdagavond rond acht uur gingen drie mannen in hesjes door de straten aan de noordkant van Prinsenbeek.
  • Vrijdag 27 november 2020
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Online ouderavond over uitgaan

   Het uitgaansleven ligt nu dan wel stil, maar dat gaat binnenkort toch wel veranderen, hopen zeker de jongeren die binnenkort achttien jaar worden. Om hun ouders alvast te informeren over hoe het uitgaan eraan toe gaat, hebben politie, gemeente en partners een online informatieavond opgezet.
   Donderdag 26 november 2020
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Hans Bastiaansen - klokkenmaker

   In de rubriek over oude en nieuwe ambachten in Prinsenbeek vertelt Hans Bastiaansen over zijn werk als klokkenmaker, zijn voorliefde voor antieke klokken en hoe hij zich helemaal kan uitleven op het restaureren van bijzondere exemplaren. Geduld en precisie zijn hierbij onmisbare eigenschappen.
  • Donderdag 26 november 2020
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Eindejaarsactie OVP ook goed voor clubs

   De Ondernemersvereniging Prinsenbeek (OVP) start vrijdag 27 november met de eindejaarsactie. En dit keer profiteren niet alleen de winnaars, maar ook lokale verenigingen en lokale goede doelen.
   Donderdag 26 november 2020
   Reacties0 reactie(s)
   *

   ‘Rust weidevogels niet verstoren’

   Weidevogelbeschermingsgroep Weimeren, onderdeel van de West Brabantse Vogelwerkgroep, reageert op de opening van de tijdelijke wandelpaden in natuurgebied Weimeren. De groep maakt zich zorgen over de gevolgen voor de weidevogels en doet een oproep aan de wandelaars om de rust voor de weidevogels en overwinterende ganzen zo min mogelijk te verstoren.
  • Donderdag 26 november 2020
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Sinterklaastaarten-bakwedstrijd De Peer

   Restaurant De Peer houdt een Sinterklaastaarten-bakwedstrijd. De mooist versierde, op social media gedeelde, taarten zijn goed voor een mooie prijs.
   Donderdag 26 november 2020
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Kerstboom voor Keniaproject, wie biedt?

   ,,In de tuin van de voormalige pastorie aan de Markt staat een mooi, grote kerstboom die we mogen verkopen’’, meldt Ria Bekkers van het Kenia Scholingsproject Prinsenbeek enthousiast. Wie voor 6 december het hoogste bod doet, mag de boom dit jaar met Kerstmis versieren.
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw tips, nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.