1. *

  Jumbo Prinsenbeek 13 miljoen omzet

  Jumbo Miegielsen realiseerde in Prinsenbeek het afgelopen jaar dertien miljoen euro omzet, vier procent meer dan het jaar daarvoor. Dit maakte eigenaar Huub Miegielsen dinsdagavond bekend tijdens het Kerstevent voor personeel in de feestelijk aangeklede Belle Fleur-zaal van De Drie Linden.
  Woensdag 11 december 2019
  Reacties0 reactie(s)
  • *

   Atelierdag Aagje Keramiek

   Keramiste Aagje van den Brand houdt op zaterdag 14 december een open dag in haar atelier. Ze maakt keramische kunstobjecten, waarbij ze zich laat inspireren door vormen uit de natuur.
   Woensdag 11 december 2019
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Koninklijke onderscheiding brandweerlieden

   René de Deugd (54) en Simon van de Klundert (46) kregen dinsdagavond tijdens de eindejaarsbijeenkomst van de brandweer in de kazerne in Prinsenbeek een koninklijke onderscheiding. Ze zijn beiden benoemd tot lid in de Orde van Oranje Nassau, vertelde burgemeester Paul Depla, die de bij de onderscheiding behorende versierselen uitreikte.
   Dinsdag 10 december 2019
   Reacties1 reactie(s)
  • *

   Opening WinterWonderBeek

   Vrijwilligers zijn al dagen druk in de weer met het opbouwen en aankleden van de tent op de Markt in Prinsenbeek. Ze hebben nog twee dagen om de puntjes op de i te zetten voor de elfde editie van WinterWonderBeek.. De officiële opening is donderdag.
   Dinsdag 10 december 2019
   Reacties1 reactie(s)
   *

   Kerst high tea jeugdraad

   De Jeugdraad Prinsenbeek organiseert op woensdag 18 december een Kerst high tea in Zaal Marktzicht. Alle kinderen vanaf ongeveer 8 jaar kunnen zich aanmelden.
   Dinsdag 10 december 2019
   Reacties0 reactie(s)
  • *

   Elk jaar een compleet nieuwe kerststal

   Hij is weer helemaal anders dan vorig jaar, verzekeren de Prinsenbeekse kerststalbouwers van Parochie Heilige Maria Magdalena. Met tien man zijn ze al enkele weken druk in de weer om in de kerk OLV ten Hemelopneming in Prinsenbeek een unieke kerststal te bouwen.
   Maandag 09 december 2019
   Reacties0 reactie(s)

   Automobilist mishandeld na verkeersruzie

   Bij een verkeersruzie op de A16 vanochtend heeft een 57-jarige automobilist uit Breda een andere bestuurder neergeslagen, meldt de politie. Dit gebeurde bij de afslag Prinsenbeek.
   Maandag 09 december 2019
   Reacties1 reactie(s)
  • *

   Al flink geknald

   Het is nog lang geen oudjaar maar er wordt alweer flink geknald. Op verschillende plekken in Prinsenbeek werd afgelopen weekend vuurwerk afgestoken, meldt Rien Huijbregts, die bij de politie melding deed van overlast.
   Maandag 09 december 2019
   Reacties6 reactie(s)

   Bekenaar (19) opgepakt voor beroving op Wilhelminasingel

   Een 19-jarige man uit Prinsenbeek is vrijdagavond op de Tramsingel aangehouden als verdachte van een beroving op de Wilhelminasingel in Breda eerder die dag. Een tweede verdachte is zich later op de avond, na aandringen van de politie, komen melden op het politiebureau.
   Maandag 09 december 2019
   Reacties0 reactie(s)
  • *

   Wie helpt WWB achter bar en kassa?

   Over enkele dagen gaat de schaatsbaan van WinterWonderBeek open. De organisatie kan tijdens het evenement nog wel wat helpende handen gebruiken. Zo zoekt ze nog enkele vrijwilligers voor achter de bar en bij de kassa.
   Maandag 09 december 2019
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Boek over eigen leven en interim-management

   Jan Labée  (57) uit Prinsenbeek heeft afgelopen anderhalf jaar een boek geschreven over een aantal belangrijke facetten van zijn leven. In ‘De man in de bloemetjesblouse’ gaat hij in op zijn leven en op het onderwerp interim-management.
   Maandag 09 december 2019
   Reacties0 reactie(s)
  • *

   Grote drukte laatste dag Primera

   Het was de laatste dag voor Primera Van Tilborg in Prinsenbeek, en wat voor één. De hele zaterdag was het druk, een komen en gaan van vrienden en bekenden die Els (69) en Fred van Tilborg (70) nog even kwamen bedanken en het allerbeste voor de toekomst wilden toewensen.
   Zaterdag 07 december 2019
   Reacties3 reactie(s)
   *

   JO10-1 Beek Vooruit kampioen

   De jongens van Beek Vooruit JO10-1 zijn vandaag kampioen geworden. De laatste wedstrijd moesten Joek, Sep, Robbe, Thijmen, Levi, Faas, Dean, Merlijn en Julian winnen van SC Gastel. Het was nog even spannend maar uiteindelijk werd het een 6-0 overwinning. Dat moest natuurlijk gevierd worden bij Beek Vooruit en met een ritje op de platte kar.
   Zaterdag 07 december 2019
   Reacties0 reactie(s)
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.