1. Zondag 05 juli 2020
  Reacties0 reactie(s)
  *

  Aanhanger Postbaan meegenomen en leeggehaald

  In de Postbaan in Prinsenbeek is zondagochtend iets na 04.00 uur een aanhanger gestolen van de oprit bij een woning. Die is verderop in de straat opengebroken en leeggehaald achtergelaten.
  • Zondag 05 juli 2020
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Buren Beeks Buiten niet blij met verlies uitzicht en groen

   De omwonenden van Beeks Buiten zijn niet blij met het verlies aan uitzicht en groen bij hun woningen en maken zich vooral daarom zorgen over het grootschalige woningbouwplan in Prinsenbeek. Dat was de belangrijkste conclusie na de gesprekken met hen zaterdag in De Drie Linden, vertelt woordvoerster Moniek Schoofs van de projectontwikkelaars.
   Zondag 05 juli 2020
   Reacties0 reactie(s)

   Auto in brand na ongeluk Strijpenseweg

   Op de Strijpenseweg is zaterdagmiddag een auto van de weg geraakt, op zijn kop beland en in brand gevlogen, meldt BN DeStem. De bestuurder lijkt er met lichte verwondingen vanaf te zijn gekomen.
  • Zaterdag 04 juli 2020
   Reacties1 reactie(s)
   *

   Ruim vijftig jaar aan horecaspullen

   Ruim vijftig jaar aan restaurant- en feestzaalattributen hebben eigenaren Kees en Liesbeth Bosman van Bar & Kitchen Valdijck/Zaal ’t Hert in Prinsenbeek de afgelopen weken naar beneden gesjouwd. De hele zaal van ‘t Hert staat ermee vol, net als de twee keukens en zelfs de hal.
   Zaterdag 04 juli 2020
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Trottoir Beeksestraat voldoende toegankelijk

   Het aangelegde trottoir in de Beeksestraat in Prinsenbeek voldoet in zijn geheel aan de richtlijn voor toegankelijkheid, maar ter hoogte van de behouden bomen gaat het om de minimale trottoirbreedte.  Dit antwoordt het college van burgemeester en wethouders van Breda op vragen van de CDA-fractie in de gemeenteraad.
  • Zaterdag 04 juli 2020
   Reacties4 reactie(s)
   *

   Gouden paar Sjak en Marleen Vissers

   Sjak (72) en Marleen (71) Vissers-van der Bom  uit de Postbaan in Prinsenbeek waren vrijdag vijftig jaar getrouwd. Ze hebben dit thuis gevierd, met een door de kinderen georganiseerde doorlopende receptie.
   Vrijdag 03 juli 2020
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Laatstejaars Griffioen schitteren in musical in De Drie Linden

   De groep 8-leerlingen van basisschool De Griffioen in Prinsenbeek schitterden deze week tijdens vier voorstellingen op het podium van De Drie Linden. Vanwege de coronamaatregelen vond de afscheidsmusical ‘Jungle Beat’ van de laatstejaars niet plaats op school, maar in de grote zaal van de sport- en welzijnsaccommodatie in het dorp.
  • Vrijdag 03 juli 2020
   Reacties1 reactie(s)
   *

   Open dag BOTS

   BOTS Bootcamp & Obstacle Training School houdt komende zondag 5 juli een open dag op het terrein van SBS3 aan de Strijpenseweg 3 in Prinsenbeek. De gehele dag zijn er gratis workouts en allerlei uitdagende oefeningen.
   Vrijdag 03 juli 2020
   Reacties4 reactie(s)
   *

   Gaslek bij graafwerk glasvezel

   Tijdens graafwerkzaamheden voor de glasvezelkabel in de Postbaan in Prinsenbeek is rond twaalf uur vrijdagmiddag een gasleiding geraakt. Het leek te gaan om een flinke breuk; gaslucht was op ruime afstand nog te ruiken; de brandweer zette de straat af.
  • Vrijdag 03 juli 2020
   Reacties0 reactie(s)
   (Foto: Boekendonck)

   Boekendonck weer gewoon open

   Vrijwilligersbibliotheek Boekendonck is weer gewoon open en de openingstijden zijn verruimd. Ook het haal- en brengpunt van de Bredase bibliotheek hier is per 6 juli weer geopend.
   Donderdag 02 juli 2020
   Reacties6 reactie(s)
   *

   'Woningbouwplannen spelen grote rol bij ontwikkeling scholen'

   De woningbouwplannen in het dorp spelen een grote rol bij het onderzoek naar het toekomstbestendig maken van basisscholen De Horizon en De Griffioen in Prinsenbeek. Dat zegt bestuursvoorzitter Harry Reininga van BreedSaam, huisvestingsbedrijf voor primair onderwijs in Breda.
  • Donderdag 02 juli 2020
   Reacties6 reactie(s)
   *

   Gesprek met omwonenden Beeks Buiten

   De projectontwikkelaars die bezig zijn met een haalbaarheidsonderzoek naar woningbouwplan Beeks Buiten in Prinsenbeek gaan komende zaterdag in De Drie Linden in gesprek met de direct omwonenden. Er zijn ruim 140 adressen aangeschreven. De verwachting is dat van ongeveer de helft zaterdag iemand meepraat over de plannen voor de nieuwe wijk met zo'n 800 woningen.
   Donderdag 02 juli 2020
   Reacties0 reactie(s)
   *

   In vakantie alleen ’s ochtends dokter bellen

   Huisartsenpraktijk Prinsenbeek is van 20 juli tot 21 augustus tot 12.00 uur telefonisch bereikbaar. ’s Middags kan er alleen contact worden opgenomen in geval van spoed. Dit meldt de praktijk op de eigen Facebookpagina.