Groenrijk 728 sept
 1. Maandag 18 oktober 2021
  Reacties0 reactie(s)
  *

  Waarschuwing tennisclub controle coronatoegangsbewijs

  Bij een controle door de gemeente bleek dat Tennisvereniging Prinsenbeek in overtreding was omdat er in het tennispaviljoen geen correcte controle van de coronatoegangsbewijzen werd uitgevoerd. Hiervoor heeft de club een officiële waarschuwing gekregen.
  0
  • Maandag 18 oktober 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Nieuwe vacature

   Er staat een nieuwe job in de rubriek met vacatures op deze website. Eetcafé De Swaen in Prinsenbeek is op zoek naar mensen voor de bediening.
   0
   Maandag 18 oktober 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Halloweentocht De Neel

   Buurtvereniging De Neel organiseert weer een Halloweentocht voor alle kinderen tot en met 12 jaar in de wijk. De activiteit begint zondag 31 oktober om 17.30 uur en de tocht om 18.00 uur. Zowel ‘trick or treat-huizen’ als kinderen kunnen nog worden aangemeld.
   0
  • Zondag 17 oktober 2021
   Reacties6 reactie(s)
   *

   ‘Zoeken naar locaties voor betaalbare grondgebonden woningbouw ’

   ‘Wachten totdat een volledige oplossing voor de mobiliteitsproblematiek is gevonden, is wat ons betreft geen optie’, stelt het Dorpsplatform Prinsenbeek. Dat wil zich met nadruk richting gemeente inzetten om te zoeken naar locaties in het dorp waar betaalbare, grondgebonden woningbouw mogelijk is.
   0
   Zaterdag 16 oktober 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Genieten op de pannenkoekenboot

   De Zonnebloem afdeling Prinsenbeek heeft afgelopen woensdag met 37 gasten en vrijwilligers een rondvaart gemaakt met pannenkoekenboot de ‘Ouwe Dirk’. Het was een top-Zonnebloemuitje, waar de gasten enorm van hebben genoten.
   0
  • Zaterdag 16 oktober 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Nieuwe jeugdgroep Glitters

   Glitters Dance & Twirlvereniging in Prinsenbeek is een nieuwe jeugdgroep gestart. Jongens en meisjes vanaf vier jaar zijn welkom om kennis te komen maken met de sport baton twirling/majorette.
   0
   Vrijdag 15 oktober 2021
   Reacties1 reactie(s)
   *

   ‘Hoe is het om blind te zijn?’

   Het is Internationale Dag van de Witte Stok, een dag met veel aandacht voor dit hulpmiddel voor blinden en slechtzienden. Aanleiding voor groep 6 van basisschool De Horizon in Prinsenbeek om eens te horen hoe het is om blind te zijn. Mos (20) en Evy (5) kwamen hierover vrijdagmiddag in de klas van juf Esther vertellen.
   0
  • Vrijdag 15 oktober 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Muzikale zondagmiddag feestweekend

   Het feest ter gelegenheid van de opening van de vernieuwde Markt in Prinsenbeek volgend weekend is helemaal uitverkocht. Maar op zondag 24 oktober kan iedereen terecht in de tent op het marktplein. Dan is er een gratis muzikale middag.
   0
   Donderdag 14 oktober 2021
   Reacties10 reactie(s)
   *

   Dure bouwmaterialen: Kosten carnavals-wagens rijzen pan uit

   Voor de Boemeldonckse bouwclubs is het spannend of ze de begroting van hun wagens voor het komende carnavalsseizoen wel rond krijgen. De prijzen van bouwmaterialen zijn enorm gestegen en dan is het ook nog de vraag hoe alle sponsoren de coronatijd zijn doorgekomen.
   0
  • Donderdag 14 oktober 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   News Top 500 vrijdag van start

   News Internetradio zendt van vrijdag 15 tot en met zondag 17 oktober de NEWS Top 500 live uit. Alles bij elkaar 500 nummers, 42 uur live radio, 2.520 minuten genieten. Dit meldt radiomaker Arjan Hermans uit Prinsenbeek van het internetradiostation.
   0
   Donderdag 14 oktober 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   HCP groeit ondanks corona

   Hockeyclub Prinsenbeek bestaat 1 november precies 50 jaar en dat viert de club met een jubileumfeest op 30 oktober én met een nieuw te bouwen clubhuis en een nieuw waterveld. Dit is geen overbodige luxe, want de vereniging groeit ondanks de lockdown nog steeds als kool, meldt BN DeStem vandaag.
   0
  • Donderdag 14 oktober 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Lichtjesavond begraafplaats

   Jan Reedijk Uitvaartverzorging organiseert op dinsdag 2 november, Allerzielen, een Lichtjesavond op de begraafplaats aan de Markt in Prinsenbeek. Iedereen is hier welkom om overleden dierbaren te herdenken.
   0
   Donderdag 14 oktober 2021
   Reacties1 reactie(s)
   *

   Tomaten uit de goot

   Terwijl de veegwagens van de gemeente door het dorp rijden, is deze klus in de bocht Vianendreef-Moleneind toch al een tijdje niet meer geklaard. Hier ligt misschien wel de groenste goot van Prinsenbeek, met zelf planten met tomaatjes eraan. Of die uiteindelijk ook nog rood zullen kleuren? Dat hangt natuurlijk af van het schema van de veegwagens.
   0