Groenrijk zomergoed
  1. Goesting voor kunst

    ‘Goesting voor kunst’ heet de expositie van Brabantse kunst in de Vlaamse schuur van De Nispenhoeve in Prinsenbeek op zaterdag 7 en zondag 8 juli. Tussen 12.00 en 18.00 uur is iedereen hier welkom.
    Goesting voor kunst

     

    Door John en Wilma Heller

    Het betreft kunst uit Prinsenbeek, Den Bosch, Tilburg, Breda, Duffel, Rucphen, Brasschaat en Roosendaal. Conceptueel, bijzondere vormgeving, confronterend, verrassend, speels, strak. Kom genieten in de schitterend gerestaureerde Vlaamse schuur uit het begin van de 18e eeuw.

     

    Uw kunstenaars: Jan Tankink, Aagje van den Brand, Desiree Bruglemans, Riet van de Hoeven, Samira Boon, Erik Oldenhof, Ingrid van den Hoven, Peter van Goethem, Philip de Koning, Gisela in ’t Veld, Deen van de Broek en Christiane Vleugels. Schilderijen in olie, acryl, aquarel, pastel; schilderijen van papier en textiel; sculpturen; keramische vazen, surprises, beelden; beelden in marmer, staal, hout en gemengde techniek; origami.

     

    Kom genieten in De Nispenhoeve, Beekstestraat 76, tel. 06-29257570, parkeren aan de openbare weg. Entree is 2 euro (inclusief koffie, thee).

    Zaterdag 23 juni 2018
    PrinsenbeekkunstNispenhoeve
    Goesting voor kunst
    Deel dit artikel op:
    0
    [nexturl]
    Reacties