Groenrijk 728 100920
 1. I'm a high high hippie

  Voor Spacey Ceesie kan carnaval in Boemeldonck beginnen. Met het lied I’m a high high hippie… is hij er in ieder geval klaar voor. Leden van CV de Buksen, IJsbrekers en Boemelbende waren erbij toen de videoclip werd opgenomen.
  I'm a high high hippie

  Door Nancy van den Berk

  In de zomer van 1969 vertrok Cees V. uit Breda vrij onverwacht richting Woodstock, om vervolgens niets meer van zich te laten horen. Jarenlang was zijn familie in de veronderstelling dat hij aan de andere kant van de oceaan een nieuw bestaan had opgebouwd.

   

  Hoe groot was dan ook de verrassing toen Cees na 50 jaar op kerstavond plotseling op de stoep stond met de mededeling dat hij de trein naar huis gemist had. Al die tijd had hij in zijn onderhoud voorzien met optredens in winkelcentra, kerken en community centers met eigen vertalingen van Nederlandse hits. Hij had zelfs kleine successen met Am I Too Less en Are Those Your Eyes, eigen vrije vertalingen van hits van respectievelijk Armand en Koos Alberts.

   

  Maar Spacey Ceesie is back… en hoe! Want hoe hard wij het hem ook hebben afgeraden, zijn talent is onstuitbaar. Reeds gedurende de overtocht schreef hij zijn levensverhaal op ’n melodie die ons toch enigszins bekend voorkwam, maar waar we nog niet de vinger op hebben kunnen leggen…

   

  Gewapend met zijn geleende gitaar, overlopend van ‘love, peace & happiness’ verkondigt Spacey Ceesie overal waar hij maar kan, en niet gestopt kan worden, zijn aanstekelijke, eenvoudig mee te zingen en superpositieve boodschap. Wij hebben dus zeer hoge verwachtingen van onze Spacey Ceesie met zijn I’m a high high hippie… Voor de clip: klik hier.

   

  Deze single is geschreven en geproduceerd door de Prinsenbeekse zanger Carlo Verkooijen.

  Vrijdag 17 januari 2020
  PrinsenbeekcarnavalBoemeldonckmuziek
  I'm a high high hippie
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw tips, nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.