Groenrijk zomergoed
  1. Voor iedereen een huisarts via Thuisdok.nl

    De bijna honderd Bredase huisartsen verenigd in Huisartsen ZorgGroep (HZG) Breda hebben Thuisdok.nl opgezet, voor inwoners zonder vaste huisarts. Veel praktijken in Breda en omstreken zijn overvol en hanteren een patiëntenstop. Ook inwoners van de Haagse Beemden liepen hier afgelopen tijd tegenaan.
    (Foto: Huisartsen ZorgGroep Breda)

    Dankzij Thuisdok kunnen alle patiënten in en om Breda toch de medische zorg ontvangen die nodig is, meldt de Huisartsen ZorgGroep Breda.  De intake en het eerste contact verlopen digitaal, maar als het nodig is kunnen patiënten dezelfde dag nog een afspraak krijgen bij een aangesloten huisarts in Breda. 

     

    Thuisdok is een gezamenlijke extra praktijk van de HZG Breda huisartsen, die volwaardige huisartsenzorg organiseert. Waarbij de behandelend arts inzage heeft in het medisch dossier van de Thuisdok-patiënt net als de Huisartsenspoedpost Breda. Zodra er ruimte komt in een bestaande of nieuwe praktijk in de buurt worden de ingeschreven patiënten daar naartoe verwezen.

     

    Huisartsenpraktijk Prinsenbeek is niet aangesloten bij Thuisdok.nl. Deze praktijk heeft geen patiëntenstop, vertelt een medewerkster. Maar inschrijven is hier alleen mogelijk voor inwoners van Prinsenbeek. 

     

    Voor informatie en inschrijving bij Thuisdok kan men terecht bij de inschrijfbalie in Medisch Centrum Kroeten aan de Helmkruid of op Thuisdok.nl.

    Woensdag 24 april 2024
    Prinsenbeekthuisdok.nlhuisartsenbredapatientenstop
    (Foto: Huisartsen ZorgGroep Breda)
    Deel dit artikel op:
    0
    [nexturl]
    Reacties
  1. Iets gebeurd in ons dorp?
    Een aankondiging?
    Stuur uw tips, nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.

    Download de app voor iOS

    Download de app voor Android