Groenrijk 728 zomergoed
 1. Dinsdag 17 mei 2022
  Reacties0 reactie(s)
  *

  Schoolpas Daan Goedheer gevonden

  De schoolpas van Daan Goedheer is gevonden. Met hierbij nog een sportpas en AH-bonuskaart. Daan kan zich melden bij de vinder via bacvanoosterhout@ziggo.nl.
  • Maandag 16 mei 2022
   Reacties1 reactie(s)
   *

   Poes Mies vermist omgeving Pastoor Oomenlaan

   Onze poes Mies is sinds vanmorgen vermist in de omgeving Groenstraat-Pastoor Oomenlaan. Ze is niet gewend uit de tuin te gaan. Het is een cyperse kat met sterk getekende zwart/bruine strepen en witte hals/ pootjes. Als iemand haar ziet, graag bellen.
   Zaterdag 14 mei 2022
   Reacties1 reactie(s)
   *

   Zwarte labrador gevonden in De Staart

   Wij hebben zaterdagavond een lieve, zwarte labrador gevonden in de wijk De Staart in Prinsenbeek. Ze wordt goed verzorgd en kan de nacht veilig bij ons doorbrengen. De eigenaar kan zich zondagochtend vanaf 09.00 uur melden.
  • Zaterdag 14 mei 2022
   Reacties0 reactie(s)

   Rode sleutelhanger met sleutels verloren

   Vrijdag ben ik sleutels verloren. Het betreft een rode sleutelhanger met twee sleutels eraan. Mogelijk heeft iemand de sleutels gevonden. Graag reageren via redactie@prinsenbeeknieuws.nl.
   Vrijdag 13 mei 2022
   Reacties0 reactie(s)

   ID-kaart C. van den Enden gevonden

   Zojuist hebben wij de id-kaart van de heer C. van den Enden gevonden. Deze id-kaart is af te halen bij Balneae Beauty and Mind aan de Markt 13 in Prinsenbeek.
  • Woensdag 11 mei 2022
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Groene step kwijt

   Mijn dochter is sinds Koningsdag haar groene step kwijt. Vermoedelijk zoekgeraakt in de omgeving van de Markt in Prinsenbeek. Mogelijk heeft iemand de step gezien. Graag reageren via fdekam@hotmail.com.
   Zondag 08 mei 2022
   Reacties1 reactie(s)
   *

   Knuffeltje gevonden in Kerkewei

   In de Kerkewei in Prinsenbeek is dit knuffeltje gevonden. Het is af te halen.
  • Zaterdag 07 mei 2022
   Reacties0 reactie(s)

   Rode kat vermist Gertrudisoord/Julianalaan

   Vermist: schuwe rode poes, luisterend naar de naam Miesje. Woonachtig aan Gertrudisoord/Julianalaan. Haar eigenaresse op leeftijd mist haar zeer. Uw hulp is welkom! Mocht u iets weten, graag een berichtje naar tel. 06-51141935
   Dinsdag 03 mei 2022
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Huissleutel gevonden Neelstraat

   Op de hoek Neelstraat-Lavendelheide is maandagavond deze huissleutel gevonden. De eigenaar kan zich melden via barrypost72@gmail.com.
  • Maandag 02 mei 2022
   Reacties1 reactie(s)
   *

   Bijtspeeltje verloren

   Tijdens een wandeling donderdag 28 april, van de Pasquelaan naar de Haverdijk, is vermoedelijk dit bijtspeeltje Fan Fan uit de kinderwagen gevallen. Zelfde weg teruggelopen, maar niet gevonden. Heeft iemand het toevallig gevonden of ergens afgegeven? Graag reageren via elisehartje_@hotmail.
   Zaterdag 30 april 2022
   Reacties0 reactie(s)

   Autosleutel gevonden bij De Drie Linden

   Bij de parkeerplaats aan de achterzijde van De Drie Linden is een autosleutel gevonden. Er staat geen automerk op. Als u uw sleutel kwijt bent, kunt u contact opnemen via hans.en.monique@casema.nl.