Groenrijk 728 voorjaarsbloeiers
 1. Afstandsbediening RDA gevonden in Zuidlaan

  Gevonden in de Zuidlaan: afstandsbediening RDA. De eigenaar kan bellen naar tel. 06 137 135 80.
  • OV-chipkaart M. van de Heuvel gevonden

   In de omgeving van de Molenstraat is een OV-chipkaart gevonden. Die staat op naam van M. van de Heuvel. De eigenaar kan zich melden via erwinensaskia@ziggo.nl.

   Bankpas Y. Mathijsen gevonden

   De bankpas Y. Mathijsen gevonden. Contact opnemen via tel. 06-16658676.
  • *

   Giraf verloren

   Heet iemand deze giraf van mijn zoontje gevonden? Dan graag een berichtje naar tel. 06-12184642.
   *

   Mutsje met onderscheidingen in De Swaen

   Dit mutsje met onderscheidingen ligt al vanaf carnaval in De Swaen. De eigenaar zal het toch wel terug willen hebben.
  • *

   Kat Eddie vermist

   Heeft iemand misschien kat Eddie gezien? Die is 17 februari vanuit Oudenbosch in Breda terechtgekomen, door onder een motorkap van een auto te kruipen. Hij werd opgemerkt aan de Tinstraat 12 in Breda, maar is er vandoor gegaan. Tot op heden heeft een zoektocht niets opgeleverd. Mogelijk is hij richting Prinsenbeek gevlucht.
   *

   Van wie is deze fiets?

   Sinds carnaval staat deze fiets op de hoek Pasquelaan/Beeksestraat. Met carnaval lag deze in de heg aan de Beeksestraat, inmiddels staat hij al een aantal weken tegen de muur. Toen zat er nog een zwart kratje op, dat is er inmiddels af. Van wie is deze fiets?
  • Sleutel gevonden in park

   In het Overbospark is een (huis)sleutel gevonden. Blauw randje, merk Wilmo. Op te halen bij de vinder aan Haverdijk 23, tel. 076-5711833.
   *

   Oordopjes gevonden op Haverdijk

   Dit hoesje met oordopjes is zaterdagochtend gevonden op de Haverdijk, ter hoogte van De Stee. De eigenaar kan zich melden via toonenjoanita@hotmail.com.
  • *

   Kat Bobbie vermist omgeving Westrik

   Onze lieve kat Bobbie is sinds woensdagochtend niet meer thuis gezien. Hij gaat er graag op uit. Misschien is hij ergens van geschrokken en kan hij de weg niet meer vinden. Hij kan heel aanhankelijk zijn, dus misschien is hij ergens naar binnen geglipt om te kroelen. Omgeving Westrik, Wevershof, Westrikse Binnenweg in Prinsenbeek.
   *

   Kinderhorloge verloren

   Maandag hebben we de horloge van mijn zoontje verloren. Dit was waarschijnlijk op de route tussen de Schutsestraat, Kapelstraat, Markt (straat, achterzijde van het gebouw), Park Over-Bos naar bakkerij Nagelkerke aan de Valdijk, Peperbos, Paantjesstraat, Markt en Kapelstraat. Mocht iemand het horloge hebben gevonden, dan graag reageren amkp64@gmail.com.