Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. Bundeltje bankbiljetten verloren

  Een inwoonster van Prinsenbeek heeft donderdagochtend na 10.45 uur een bundeltje briefgeld ter waarde van 700 euro verloren. Dat zou gebeurd zijn op het traject Kapittelhof, Kapelstraat, Markt, Valdijk tot aan de winkel van bakker Nagelkerke. Het gaat om biljetten van 50, 20 en 10 euro. Mocht iemand het geld hebben gevonden, dan is het verzoek om te reageren via redactie@prinsenbeeknieuws.nl. Er is een beloning voor de vinder.
  Donderdag 13 december 2018
  Reacties0 reactie(s)
  • *

   Manchetknoop kwijt avond chaos Graanbeurs

   Op de avond van het vroegtijdig beëindigde scholierengala in De Graanbeurs in Breda maandag is een scholier uit Prinsenbeek een manchetknoop kwijtgeraakt. De manchetknoop heeft grote emotionele waarde voor de familie, die hoopt dat iemand hem heeft gevonden. Graag reageren via redactie@prinsenbeeknieuws.nl.
   Donderdag 13 december 2018
   Reacties0 reactie(s)

   Afvalpasje gevonden Loopstraat

   Op de hoek Valdijk-Loopstraat in Prinsenbeek is een afvalpasje gevonden. De eigenaar kan zich melden via tel. 076-5412416.
   Woensdag 05 december 2018
   Reacties0 reactie(s)
  • Gouden armband verloren

   In de omgeving Prinsenbeek/Breda heb ik mijn goeden slavenarmband verloren. Mocht iemand die hebben gevonden, dan graag bellen.
   Maandag 03 december 2018
   Reacties1 reactie(s)

   OV-chipkaart M. Dusée gevonden

   Gevonden op vrijdag 30 november: een ov-chipkaart op naam van M. Dusée. Ben of ken jij deze persoon, stuur mij dan een bericht.
   Vrijdag 30 november 2018
   Reacties1 reactie(s)
  • *

   Poes Blick vermist

   Onze poes Blick is sinds zondag 25 november niet thuis geweest. Wij maken ons zorgen. Mochten jullie iets gezien hebben of iets weten, reageer dan s.v.p. via tel. 06-36035790. Ze is vermist in Prinsenbeek, vlakbij Albert Heijn en Park Over-Bos naast de snelweg. Inmiddels kan ze al verder zijn. Blick is een klein poesje; ze lijkt bijna een kitten. Ze is zwart maar heeft een wit befje, heeft groene ogen en witte sokjes en achter een zwart teentje. Ze is gechipt.
   Vrijdag 30 november 2018
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Kat aan komen lopen

   Mocht iemand een kat kwijt zijn. Hier zit al de hele dag een poes bij de voordeur te miauwen. Het dier heeft een rood bandje om. Reageren via chantalsch@hotmail.com.
   Maandag 26 november 2018
   Reacties0 reactie(s)
  • *

   Kinderarmbandje gevonden

   Er is een goudkleurig kinderarmbandje gevonden op het fietspad van de Schutsestraat in Prinsenbeek. Met hieraan bevestigd een ring. De eigenaar kan zich melden via redactie@prinsenbeeknieuws.nl.
   Maandag 26 november 2018
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Wie mist deze fiets?

   In de brandgang stond een aantal dagen een dames-/meisjesfiets. Hij staat op slot en het niet duidelijk van wie deze is. Wellicht ergens gestolen en klaar voor transport. De fiets staat nu binnen. Mogelijk mist iemand het rijwiel? Degenen met de juiste fietssleutel kan hem komen ophalen.
   Vrijdag 23 november 2018
   Reacties1 reactie(s)
  • Airpod case verloren

   Een scholier is woensdag zijn airpod case (doosje) verloren. Waarschijnlijk ter hoogte van de spoorwegovergang Steenakkerstraat/Overbroek. Mocht iemand dit hebben gevonden, dan graag contact opnemen via tel. 06-30641907.
   Donderdag 22 november 2018
   Reacties0 reactie(s)

   Knuffel Woezel en Pip gevonden

   Ik heb een knuffel van Woezel en Pip gevonden. Die is afgegeven bij Albert Heijn Prinsenbeek.
   Woensdag 21 november 2018
   Reacties0 reactie(s)
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.