Groenrijk kerst 2021
 1. Dinsdag 07 december 2021
  Reacties0 reactie(s)

  Zwarte portemonnee verloren

  Maandagmiddag of dinsdagochtend heb ik op de heen- of terugweg mijn zwarte portemonnee met bankpasje, rijbewijs e.d. verloren. Mogelijk op de route Westrik, Vliet, Middenweg, park, Meester Bierensweg, Heilaarstraat, Heilaarpark, rechtdoor via de Lunet richting Beers en Barrels. Mogelijk heeft iemand de portemonnee gevonden. Dan graag reageren via bartavdberg@gmail.com.
  • Maandag 06 december 2021
   Reacties0 reactie(s)

   Zwarte damesbril verloren omgeving Kruidvat

   Ik heb donderdag mijn zwarte, metalen damesbril verloren in de omgeving van het Kruidvat. Hij is uit mijn zak gevallen. Mocht iemand de bril hebben gevonden, dan graag reageren via amouwen@icloud.com.
   Vrijdag 03 december 2021
   Reacties0 reactie(s)

   Sleutelbos gevonden op Middenweg

   Ik heb een sleutelbos gevonden op de Middenweg te prinsenbeek, ter hoogte van de huisartsenpraktijk. De eigenaar kan zich melden via ursulalangen33@hotmail.com.
  • Vrijdag 03 december 2021
   Reacties0 reactie(s)

   OV-kaart S. Mebrahtu gevonden

   Ik vond vandaag, 3 december 2021, de ov-kaart van S. Mebrahtu, geldig tot 08-10-2025. Graag bij mij ophalen aan de Buitenwal 11, na contact via tel. 06-29462449.
   Donderdag 02 december 2021
   Reacties0 reactie(s)

   OV-kaart N. Brispat gevonden

   Ik heb een ov-chipkaart gevonden in de Beeksestraat, ter hoogte van de Liniewal. Eigenaresse N. Brispat kan contact met mij opnemen via tel. 0630448201.
  • Donderdag 02 december 2021
   Reacties1 reactie(s)

   Bril gevonden in Groenstraat

   Er is donderdagmiddag een bril gevonden tegenover de Lidl in de Groenstraat. Vermoedelijk een damesbril, met een metalen montuur, met kijk- en leesgedeelte erin. Ik denk dat het op sterkte geslepen leesgedeeltes zijn. Wie hem verloren heeft, kan contact opnemen.
   Donderdag 02 december 2021
   Reacties0 reactie(s)

   Fietssleutels gevonden omgeving Hema

   Wie is zijn/haar fietssleutels met winkelwagenmuntje ABN verloren? Gevonden tegenover de Hema. Eigenaar kan zich melden via sweep512@casema.nl.
  • Woensdag 01 december 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Knuffelkonijn gevonden in Heisprong

   In de Heisprong is woensdag 1 december dit roze knuffelkonijn gevonden. De eigenaar kan zich melden via hpverdaasdonk@ziggo.nl.
   Dinsdag 30 november 2021
   Reacties0 reactie(s)

   Sleutels verloren in park

   Een jongen heeft maandag zijn fiets- en huissleutel verloren in Park Over-Bos. Er zit een rood label aan met brandweer erop. Mogelijk heeft iemand de sleutels gevonden. Dan graag reageren via redactie@prinsenbeeknieuws.nl.
  • Zaterdag 27 november 2021
   Reacties1 reactie(s)
   *

   Knuffel Pietje verloren

   Onze dochter Lola is haar dierbare knuffel verloren. Hij luistert naar de naam Pietje en gaat overal met haar naartoe. Zo ook vandaag, naar Sinterklaas bij Marktzicht.
   Zaterdag 27 november 2021
   Reacties1 reactie(s)
   *

   Poes vermist omgeving Parklaan

   Vermist sinds donderdagavond 25 november: onze poes Lady. Zij is waarschijnlijk naar buiten geglipt met het vertrek van visite. Lady is een Europese korthaar, rood met een witte bef en onderbuik en witte pootjes. Ze is vermist in de omgeving Wethouder van der Westenplein/Parklaan.