Groenrijk korting 728
 1. 2 augustus 2022
  Reacties1 reactie(s)

  Spoedoproep: Wie komt op onze dieren passen?

  Wie wil er vanaf komende dinsdag 9 augustus ongeveer twaalf dagen in Prinsenbeek op onze huisdieren passen? Wij zijn dan afwezig en zoeken iemand die van dieren houdt en de lieve Mechelse herder, het konijn, het vogeltje en de vissen wil verzorgen. Iemand die tijdelijk in ons huis komt wonen.
  • 1 augustus 2022
   Reacties0 reactie(s)

   Hulp in de huishouding

   Een gezin in Prinsenbeek is per direct op zoek naar huishoudelijke hulp voor drie uur in de week. Welke dag wordt in overleg bepaald. Belangstelling? Reageer dan via tel. 06-22731628.
   29 juli 2022
   Reacties0 reactie(s)

   Huishoudelijke hulp voor 2 uur per week

   Een gezin met jonge kinderen zoekt voor de langere termijn een huishoudelijke hulp. Iemand die wekelijks twee uur (en soms een uurtje extra) kan komen schoonmaken op het adres in Prinsenbeek.
  • 26 juli 2022
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Veldsink Dirven / RegioBank zoekt iemand die wil flyeren

   Veldsink Dirven / RegioBank zoekt iemand die in de maand september flyers wil bezorgen in Prinsenbeek. Jong of oud, alleen of met meerdere personen, alle geïnteresseerden zijn welkom.
   14 juli 2022
   Reacties0 reactie(s)

   Huishoudelijke hulp gezocht

   Voor een adres in Prinsenbeek wordt per direct huishoudelijke hulp gezocht. Het gaat om 3 à 4 uur, om de week, in overleg op welke dag. Voor meer informatie kun je bellen met tel. 06-48208378.
  • 7 juli 2022
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Upper 30 discofeest in De Avenue

   Down Town Disco Dance Breda organiseert op zaterdag 1 oktober discofeest 'Sensational Flight to the Disco Night' in De Avenue in Breda. Met muziek uit de jaren zeventig en tachtig, met een 'twist of Ibiza-style'. Liefhebbers zijn van harte welkom bij deze 'upper 30-disco'.
   28 juni 2022
   Reacties0 reactie(s)

   Tuinman gezocht!

   Wij zoeken een tuinman voor gemiddeld 4-6 uur per week in het hoogseizoen (mrt -okt), met aantoonbare ervaring in het onderhouden van onder architectuur aangelegde tuin (2000 m2) te Prinsenbeek. Werkzaamheden bestaan uit onkruid weghalen, grasonderhoud (maaien niet nodig i.v.m. robotmaaier), vijver schoonmaken, tegels schoonmaken, grind aanharken, basis-snoeiwerkzaamheden.
 1. Prikbord

  De rubriek ‘Prikbord' op deze website is bedoeld voor particulieren die goederen of diensten zoeken of willen aanbieden. Een advertentie in deze rubriek kost 25 euro (inclusief btw).