Groenrijk zomergoed
 1. Wie wil met aanhanger helpen kastjes vervoeren?

  Wie heeft er tijd om met een aanhanger twee kastjes van Prinsenbeek naar Goirle te brengen? Het heeft geen haast en de kosten van benzine/elektra worden vergoed. Bel mij op tel. 06-11266855. Je zou mij er erg mee helpen!
  • *

   Schade aan auto parkeerterrein Pastoor Loosstraat

   Een auto op het parkeerterrein aan de Pastoor Loosstraat (bij De Zilverberk) heeft maandagavond flink schade opgelopen. De zwarte Ford Focus stationwagen stond er geparkeerd tussen 18.30 en 21.30 uur. Mogelijk heeft iemand gezien wat er is gebeurd. Dan graag contact opnemen via tel. 06-46600756.
   *

   Aanrijding parkeerterrein Lidl

   Mocht iemand de witte Toyota Verso herkennen, of mocht de bestuurder ervan thuis tot de conclusie zijn gekomen dat hij zich heeft vergist en dat het toch raak was, neem dan even contact met mij op. Hij of zij is vrijdag 26 april om 15.55 uur op de parkeerplaats van Lidl Prinsenbeek namelijk tegen mijn auto gereden.
  • *

   Privé-hockeytrainingen bij Femke

   Femke Rommens (17) gaat bij Hockey Club Prinsenbeek (HCP) privé-hockeyles geven aan kinderen tussen 7 en 14 jaar. Om hen op alle niveaus beter te leren hockeyen. Met FR Hockey biedt ze lessen van één uur aan op woensdagmiddag.
 1. Prikbord

  De rubriek ‘Prikbord' op deze website is bedoeld voor particulieren die goederen of diensten zoeken of willen aanbieden. Een advertentie in deze rubriek kost 25 euro (inclusief btw).