Groenrijk 728 online
 1. 24 januari 2022
  Reacties0 reactie(s)
  *

  Huiseigenaren opgelet!

  Wordt uw huis te groot voor u alleen, maar wilt u niet verhuizen omdat u verknocht bent aan uw woning en de vertrouwde buurt? En zou u, met het oog op de toekomst, wel willen verbouwen, maar kunt u daarvoor hulp goed gebruiken? Dan hebben wij wellicht de oplossing. In een nieuw tv-programma gaat een team van experts aan de slag woningen naar wens van de eigenaar levensloopbestendig te maken.
  • 15 januari 2022
   Reacties0 reactie(s)

   Betrouwbare oppas gezocht

   Voor onze twee jongens van bijna 4 en 5 zijn wij op zoek naar een lieve, betrouwbare oppas aan huis. Wonende op een fijne, vrije locatie in Prinsenbeek zoeken wij opvang voor maandag- en/of dinsdagmiddag, van half 3 tot ongeveer half 6. Dosis ondernemerszin en gezelligheid is een pré! Nieuwsgierig? Neem dan graag contact met ons op via casagrilli@hotmail.com.
   4 januari 2022
   Reacties0 reactie(s)

   Huishoudelijke hulp gevraagd

   Gevraagd: huishoudelijk hulp voor een eenpersoons huishouden in Prinsenbeek. Voor drie uur, om de veertien dagen. Bij voorkeur op woensdag- of donderdagmorgen. Contact via tel. 06-25124278.
  • 31 oktober 2021
   Reacties0 reactie(s)

   Ervaren oppas gezocht

   Artsengezin in Prinsenbeek zoekt per januari/februari 2022 voor 2-3 dagen per week een lieve, ervaren oppas aan huis voor zoons van 2 en 4 jaar. Eventueel kleine huishoudelijke taken en koken is fijn, maar geen must. Indien interesse graag contact per e-mail: johannesgovaert@hotmail.com.
 1. Prikbord

  De rubriek ‘Prikbord' op deze website is bedoeld voor particulieren die goederen of diensten zoeken of willen aanbieden. Een advertentie in deze rubriek kost 25 euro (inclusief btw).