Groenrijk 728 kerst
 1. *

  Hulp in de huishouding gezocht

  Een vrouw in Prinsenbeek is op zoek naar hulp in de huishouding. Ze woont in de omgeving van de Markt en komt graag in contact met iemand die haar twee uur per week wil komen helpen. Dag en tijd in overleg. Reageren kan via tel. 06-46234652.
  • *

   Kop-en-schotels gevraagd

   Heeft u thuis kop-en-schotels waar u niets mee doet? Dan ben ik daar erg blij mee. Ik vul de kopjes met vogelvoer en verkoop deze voor slechts 2 euro in mijn winkeltje aan het Korenpad 5 in Prinsenbeek. De opbrengst gaat naar Vogelbescherming Nederland.
   *

   Kerstboomkwekerij Breda, uw kerstboom in de buurt gekweekt

   Wij hebben de volgende bomen beschikbaar: de Nordman, de Nordman Fraseri en de Servische spar. De Nordman-bomen zijn allemaal gezaagd. De Nordman Fraseri is zowel gezaagd als ook met kluit beschikbaar. De Servische sparren staan allemaal op pot.
  • *

   Lieke nieuwe kapster Haarstudio Zazou

   Lieke is de nieuwe collega bij Haarstudio Zazou in Prinsenbeek, die haar graag de gelegenheid wil bieden zich even voor te stellen. Per 1 december gaat ze er aan de slag.

   Bedankt voor hulp na val in Schoolstraat

   Afgelopen zondagochtend ben ik gevallen in de Schoolstraat. In afwachting van de ambulance was er een aantal hele lieve mensen die zich om mij bekommerden. Ik ken hun namen niet, maar wil hen nogmaals heel hartelijk bedanken voor hun zorgzaamheid en hulp. Carla Hermans
  • Hulp in de huishouding gezocht

   Voor een alleenstaande oudere ben ik op zoek naar hulp in de huishouding. Voor een keer in de week, in de omgeving van de Vossenberg in Prinsenbeek. Reageren kan via tel. 06-14869640.

   Hulp gevraagd bij vervoer tuinbank

   Wie heeft gelegenheid om een oude tuinbank en een tafeltje van Prinsenbeek naar Goirle te brengen? Een auto met een trekhaak en aanhanger zou prima zijn.
  • *

   Heerlijk handig houtvuur

   De dagen worden in rap tijd korter en de temperatuur tikt zo nu en dan al onder 10 aan. Hoe lekker is het dan om warme herinneringen op te halen bij een rustiek haardvuur en samen te mijmeren over wat was en wat komt.
   *

   Oppas aangeboden

   Hallo, mijn naam is Isa, ik ben 15 jaar oud en ik woon in Prinsenbeek. Ik zou graag als oppas willen werken.
 1. Prikbord

  De rubriek ‘Prikbord' op deze website is bedoeld voor particulieren die goederen of diensten zoeken of willen aanbieden. Een advertentie in deze rubriek kost 25 euro (inclusief btw).