Groenrijk zomergoed
 1. Adverteren

  Met Prinsenbeeknieuws.nl bereikt een adverteerder doelgericht veel inwoners van Prinsenbeek. De site wordt dagelijks gemiddeld zo'n 7.000 keer bezocht. Adverteren op Prinsenbeeknieuws is daarmee interessant voor iedereen die met zijn boodschap een grote groep Bekenaren wil bereiken. Ook in de ruimere omgeving van Prinsenbeek wordt de site goed bekeken.
   
  Even in het kort: 
  • Een maand adverteren op prinsenbeeknieuws.nl kost €70 (excl. BTW). Bij 4 maanden tot een jaar adverteren kost een advertentie €65 per maand. Een advertentie voor een jaar kost €55 per maand. Het betreft een advertentie op de homepage van Prinsenbeeknieuws.nl. De grootte van de advertentie is maximaal 180 x 180 px. De advertentie wordt door de adverteerder zelf aangeleverd als jpg, png of tiff extensie.
  • Ook een advertentie bovenaan de site - in de header - is mogelijk. De afmetingen van deze advertentie zijn 374 x 98 px. Deze kost €75 (excl. BTW) per week.
  • Het is ook mogelijk vacatures te plaatsen in de daarvoor bestemde rubriek. Voor bedrijven kost dit €60 (excl. BTW), voor jaarrond adverteerders en verenigingen is het gratis. De vacature staat maximaal drie maanden op de site.
  • Een gesponsord bericht is een commercieel artikel. De ondernemer die het bericht laat plaatsten is verantwoordelijk voor de inhoud ervan. Voorwaarde voor plaatsing is relevantie voor de inwoners van Prinsenbeek en omgeving. Prinsenbeeknieuws.nl is gestart met de gesponsorde berichten als service aan de jaarrond adverteerders, die belangrijk zijn voor het voortbestaan van de website. En om de inkomsten op peil te houden in moeilijkere tijden.

  • De rubriek ‘Prikbord' is bedoeld voor particulieren die goederen of diensten zoeken of willen aanbieden. Een advertentie in deze rubriek kost 25 euro (inclusief btw).
  Heeft u andere advertentiewensen? Neem gerust even contact op via redactie@prinsenbeeknieuws.nl.