Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. *

  Wijkverpleging Thebe Prinsenbeek zoekt enthousiaste verzorgende of verpleegkundige

  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste verzorgende of verpleegkundige die ons wijkteam in Prinsenbeek wil komen versterken. Lijkt het jou wat om vakkundig en professioneel zorg te bieden aan cliënten in hun thuissituatie, dan is deze vacature echt iets voor jou!
  Zaterdag 21 oktober 2017
  Reacties0 reactie(s)
  • *

   Vacature hoofdtrain(st)er/hoofd technische leiding

   De Samensprong Prinsenbeek is een sportvereniging die al bestaat sinds 1958. Natuurlijk is er in al die jaren een hoop veranderd, maar één ding is gebleven: het plezier om samen te sporten. Jong en oud, vrijblijvend of fanatiek: iedereen kan bij ons terecht. Meer informatie over onze vereniging is te vinden op http://www.samensprong.nl/. Voor onze vereniging zijn wij op zoek naar een allround hoofdtrain(st)er/hoofd technische leiding voor de afdelingen turnen dames, turnen heren en recreatie.
   Vrijdag 15 september 2017
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Rolerisuit zoekt chauffeurs en boerderijmedewerkers

   De Stichting Rolerisuit aan de Bredestraat is dringend op zoek naar chauffeurs en boerderijmedewerkers. Wie wil als vrijwilliger voor Rolerisuit aan de slag?
   Donderdag 03 augustus 2017
   Reacties0 reactie(s)
  • *

   Kom jij ons helpen mensen weer aan het lachen te maken?

   Wie zijn wij? Mondzorgcentrum de Lind/Restyle your Smile is een jonge, dynamische tandartspraktijk. Alle reguliere behandelingen, inclusief implantologie worden in ons centrum uitgevoerd. Onze specialisatie is de cosmetische tandheelkunde; hiervoor ontvangen wij mensen uit heel Nederland en van ver daarbuiten. Zelfs enkele BN'ers hebben hun weg naar onze praktijk al gevonden.
   Maandag 24 juli 2017
   Reacties0 reactie(s)

   Wie helpt huisraad sjouwen

   Wie wil vrijdag 7 juli, ergens tussen 12.00 en 15.30 uur, helpen met het sjouwen van huisraad van een oud-Bekenaar? Dat komt dan met een bus en een auto met aanhanger aan bij  Allsafe aan de Konijnenberg 98 (naast de Makro) in Breda, om...
   Dinsdag 04 juli 2017
   Reacties0 reactie(s)
  • *

   Wij zoeken enthousiaste leerkrachten

   Wij zoeken jou! Jij bent verantwoordelijk voor het optimaal ontwikkelen van onze leerlingen. Wij kunnen op je rekenen en je bent flexibel. Wij hebben grote dromen en verwachten dat jij die ook hebt. Je kijkt verder dan een methode, je eigen groep, je werkt vanuit vertrouwen en realiseert daarbij goede resultaten.
   Zondag 18 juni 2017
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Servicecoördinator TES Installatietechniek Prinsenbeek

   TES Installatietechniek levert, beheert en onderhoudt kwalitatief hoogwaardige elektrotechnische installaties en hiermee levert TES een toegevoegde waarde aan de samenleving op het gebied van comfort, gebruiksgemak en veiligheid. Vanuit de locaties in Prinsenbeek en Tilburg werken dagelijks ruim 150  trotse en loyale medewerkers om dit doel te verwezenlijken.
   Vrijdag 02 juni 2017
   Reacties0 reactie(s)
  • *

   Werken bij Jumbo

   Jumbo Miegielsen in Prinsenbeek heeft verschillende vacatures. Er is per direct plaats voor vulploegmedewerkers, caissières, versmedewerkers en AGF-medewerkers, voor zowel overdag als 's avonds en in het weekend. Verder heeft Jumbo Miegielsen oo...
   Dinsdag 30 mei 2017
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Wildhagen Designkeukens zoekt ervaren keukenmonteur

   Wildhagen Designkeukens levert en monteert keukens in het midden- en hoger segment. Wij zoeken een vakbekwame, ervaren keukenmonteur die bij gebleken geschiktheid in vaste dienst komt bij Wildhagen Designkeukens. Ben of ken jij een ervaren keuken...
   Vrijdag 26 mei 2017
   Reacties0 reactie(s)
  • *

   Commend Benelux zoekt administratief medewerkster

   Commend Benelux is verantwoordelijk voor de distributie van de Commend communicatiesystemen in de Benelux. Op het gebied van server gerelateerde oplossingen is Commend één van de grootste, zo niet de grootste, leverancier van Critical Communication Systems.
   Donderdag 18 mei 2017
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Buurtbuschauffeur gezocht

   Buurtbusvereniging Prinsenbeek is op zoek naar een vrijwillige buurtbuschauffeur. Meer informatie is te verkrijgen bij Jack Foesenek, tel. 06-53840587 of jackfoesenek@casema.nl (ook voor aanmelden). ...
   Donderdag 18 mei 2017
   Reacties0 reactie(s)
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.