Groenrijk 728 zomergoed
 1. Donderdag 12 mei 2022
  Reacties0 reactie(s)
  *

  Vakantiekrachten gezocht

  De zomer komt er weer aan! En bij Kwekerij Van Oers in Prinsenbeek zijn ze op zoek naar enthousiaste jongeren die in de zomervakantie willen komen helpen.
  • Vrijdag 06 mei 2022
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Verkeersregelaars Kinderoptocht gezocht

   Voor de Kinderoptocht is er helaas nog steeds een tekort aan verkeersregelaars. Om deze veilig en verantwoord door de Boemeldonckse straten te laten trekken, zijn verkeersregelaars essentieel. Daarom is de BAK op zoek naar vrijwilligers die willen helpen zorgen voor een veilige Kinderoptocht op zaterdag 4 juni.
   Donderdag 05 mei 2022
   Reacties0 reactie(s)
   *

   KWF zoekt collectanten in Prinsenbeek

   KWF Kankerbestrijding zoekt collectanten in Prinsenbeek. Als collectant ga je tijdens de collecteweek langs de deuren om geld op te halen voor kankeronderzoek.
  • Donderdag 07 april 2022
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Vakantiebaantje en andere vacatures Marktzicht

   Café-Zaal Marktzicht heeft momenteel vier vacatures. Wij zijn per direct op zoek naar jongeren die zijn geïnteresseerd in een vakantiebaantje in de horeca. Ook zoeken we een fulltime medewerk(st)er bediening, een zelfstandig werkend kok en een keukenhulp voor het weekend.
   Woensdag 23 maart 2022
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Loodsmedewerkers Wilko Fruit B.V.

   Wilko Fruit B.V. is opzoek naar ondersteuning in het team van loodsmedewerkers. Zoek jij een leuke afwisselende baan naast je studie of fulltime, waar geen dag hetzelfde is? Lees dan snel verder!
  • Dinsdag 22 maart 2022
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Servicecoördinator Installatiebedrijf v.d. Goorbergh

   Binnen onze afdeling Service en Onderhoud van Installatiebedrijf v.d. Goorbergh B.V. in Breda zijn we op zoek naar een Service Coördinator. Heb jij al mooie ervaring opgedaan in een soortgelijke rol of heb jij affiniteit met of kennis van (installatie)techniek, of ben jij een ster in het plannen, coördineren en aansturen? Lees dan snel verder!
   Maandag 21 maart 2022
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Applicatiebeheerder / integratie-specialist Kennis Transport & Logistics

   Kennis Transport & Logistics is een First Class dienstverlener welke actief is binnen het domein van Internationaal Transport en Warehouse en streeft naar het bieden van continue kwaliteit. We werken steevast aan procesverbeteringen en innovatieve ontwikkelingen met als doel om onze klanten te voorzien van de allerbeste service en kwaliteit op logistiek gebied. Ter uitbreiding van ons ICT -team zijn wij op zoek naar een flexibele en gedreven applicatiebeheerder / integratie-specialist.
  • Maandag 21 maart 2022
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Internationaal chauffeur Kennis Transport

   Kennis Transport op Hazeldonk is op zoek naar enthousiaste chauffeurs voor Frankrijk / Benelux.
   Donderdag 17 maart 2022
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Backend Developer / Software Developer

   For the Software team of our Research & Development department team we are looking for a Backend Developer / Software Developer (Breda, 32-40 hours).
  • Woensdag 16 maart 2022
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Zilverberk zoekt beheerders en gastvrouwen/-heren

   Er wordt weer druk gebruik gemaakt van De Zilverberk nu die weer volledig open is voor activiteiten. Leden weten de weg terug goed te vinden. Maar dat betekent ook dat er veel werk verzet moet worden om alle activiteiten elke dag door te laten gaan. Daarom is er dringend behoefte aan beheerders c.q. assistent-beheerders en gastvrouwen/-heren die het team kunnen komen versterken.
   Woensdag 16 februari 2022
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Vacature alert Puress Bruidsmodereiniging

   Ben jij zzp’er en opzoek naar werk? Heb jij ook een passie voor trouwjurken? En lijkt het je leuk om kersverse bruiden weer blij te maken met een gereinigde trouwjurk?