Groenrijk zomergoed
 1. *

  Vakantiekrachten gezocht!

  De zomer komt er weer aan en bij Van Oers Fruit zijn ze weer opzoek naar enthousiaste jeugd voor in de zomervakantie.
  • *

   Met spoed koerier gezocht

   Binnen ons team van koeriers zijn wij op zoek naar een nieuwe collega, om bij toerbeurt één of meer dagen per week speciale routes te rijden. Wij vervoeren alle werkdagen medisch materiaal vanuit huisartsenposten naar een laboratorium of ziekenhuis.
   *

   Word ook vrijwilliger bij Hagedonk

   Kom jij ook helpen als vrijwilliger op onze sfeervolle en gastvrije woonzorglocatie Thebe Hagedonk aan de Markt in Prinsenbeek?
  • *

   Allround medewerker Schalk Trading

   Ben jij op zoek naar een leuke baan op zaterdag en heb je passie voor BMW en MINI? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste allround medewerker!
   *

   Notarieel Secretaresse Vastgoed en/of Familierecht

   Ben jij op zoek naar een uitdagende rol als notarieel secretaresse op een kleinschalig maar bruisend notariskantoor in Prinsenbeek? Dan heeft Prinsenhof notarissen de perfecte plek voor jou! Wij zijn een gezellig kantoor met twee notarissen, twee kantoorhondjes en drie klerken, gelegen aan de levendige markt in Prinsenbeek.
  • *

   Telefoniste/ receptioniste Prinsenhof notarissen

   Ben jij op zoek naar een veelzijdige functie als telefoniste/receptioniste, waarbij je een belangrijke rol speelt op een klein, gezellig notariskantoor in Prinsenbeek? Prinsenhof Notarissen is op zoek naar een enthousiaste duizendpoot die ons visitekaartje wil zijn!
   *

   Logistiek medewerker Visser & Visser

   Visser & Visser - dé leverancier van kwaliteitsproducten voor meten, bouwen en bebakenen - zoekt een nieuwe collega! Ben jij een aanpakker, leergierig en heb je interesse in onze producten?
  • *

   Verkoopmedewerker en zaterdag hulp Slagerij v/d Wijngaart

   Slagerij v/d Wijngaart in Prinsenbeek is op zoek naar een verkoopmedewerker (32 uur) en een zaterdaghulp. Kom jij het team versterken?
   *

   Frontofficemedewerker

   Mondzorgcentrum de Lind & Restyle your Smile, de toonaangevende praktijk voor cosmetische tandheelkunde, zoekt een frontoffice medewerker. Kom jij ons helpen om mensen weer aan het lachen te maken?
  • *

   Werken bij De Swaen

   Eetcafé De Swaen in Prinsenbeek heeft diverse vacatures voor parttime-medewerkers. Er is werk in de bediening, als keukenhulp en bij de afwas.
   *

   Als makelaar aan de slag

   Zin om als makelaar aan de slag te gaan, van die verkoopgesprekken te genieten, klanten bij hun aankoopavontuur te begeleiden en panden in de verkoop te zetten? Heb je al een paar jaar ervaring in de makelaarswereld? Vind je het leuk om in een gezellig klein team te werken? Dan ben jij degene die H&S Makelaardij zoekt!