Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. Oppas/hulp gevraagd

  Een gezin in Prinsenbeek is per 27 augustus op zoek naar een lieve oppas voor de kinderen, iemand die ook licht huishoudelijke taken wil uitvoeren. Het gaat om vier ochtenden van 06.30 tot 10.30 uur in de oneven weken.
  Maandag 06 augustus 2018
  Reacties0 reactie(s)
  • *

   Jola Mode zoekt filiaalleider

   Jola Mode in Prinsenbeek heeft een vacature voor filiaalleider (m/v) voor 38 uur. Krijg je geen genoeg van fashion, heb je die commerciële drive en geef je nooit op? Kom dan ons team in Prinsenbeek versterken.
   Vrijdag 06 juli 2018
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Samensprong zoekt zumba-docent(e)

   Onze zumba-instructrice gaat ons helaas verlaten... Daarom zijn we op zoek naar een opvolg(st)er: iemand die op net zo'n enthousiaste en verantwoorde wijze les kan geven.
   Vrijdag 08 juni 2018
   Reacties2 reactie(s)
  • *

   Helmer BV zoekt logistiek medewerker

   Helmer BV uit Breda is logistiek dienstverlener in de breedste zin van het woord. Het bedrijf verzorgt voor tal van AGF-bedrijven de warehousing en verpakkingsactiviteiten, zoals het ompakken en labelen van producten. Daarnaast fungeert Helmer als douane-entrepot. Vanwege groei van het bedrijf is Helmer op zoek naar een logistiek medewerker.
   Maandag 04 juni 2018
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Versterking gezocht voor domein Initiatieven & Subsidies Dorpsplatform

   Wil jij je steentje bijdragen en vind je het leuk om mee te denken over evenementen en initiatieven binnen Prinsenbeek? Lees dan snel verder!
   Vrijdag 18 mei 2018
   Reacties0 reactie(s)
  • *

   Bestuurders Buurtbus gezocht

   Buurtbusvereniging Prinsenbeek zoekt voor Lijn 216 één of meer vrijwilligers om de bestuurdersgroep te versterken. Mannen of vrouwen die bereid zijn vier uur per week beschikbaar te zijn voor het besturen van de buurtbus en de passagiers veilig naar hun bestemming te brengen. Voor verdere informatie kunt u terecht bij voorzitter Jack Foesenek, tel. 06-53840587, jackfoesenek@casema.nl.
   Dinsdag 08 mei 2018
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Loket info.Prinsenbeek zoekt vrijwilligers

   Het Loket info.Prinsenbeek kan nog een aantal vrijwilligers gebruiken. Dat zijn mensen die bereid zijn om een vrijdagochtend in de maand mee te draaien. Enige kennis van de sociale kaart is wenselijk, maar geen strikte eis.
   Dinsdag 08 mei 2018
   Reacties0 reactie(s)
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.