Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. *

  Van Kruysdijk Auto's zoekt autorestaurateur

  Restauratie is een gespecialiseerd vak in de autobranche. Ben jij in staat een auto compleet te restaureren en reviseren? Dan zijn we op zoek naar jou!
  Zaterdag 31 maart 2018
  Reacties0 reactie(s)
  • *

   Jumbo zoekt bloembind(st)er

   We groeien uit ons jasje op de bloemenafdeling van Jumbo Miegielsen in Prinsenbeek. Door het grote succes van deze afdeling zijn wij op zoek naar een bloembind(st)er die ons wil helpen om de afdeling nog meer te laten bloeien. Ben jij diegene die ontzettend betrokken is bij de kwaliteit van bloemen en planten en het leuk vindt om met duizenden klanten om te gaan? Dan zijn wij op zoek naar jou. Reageren via Toine.kleemans@jumbo.com.
   Vrijdag 23 maart 2018
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Wedstrijd-coördinatoren en kleedkamerbeheerders gezocht

   Voetbalvereniging Beek Vooruit is op zoek naar nieuwe wedstrijdcoördinatoren en kleedkamerbeheerders. Op dit moment is hiermee een handvol vrijwilligers actief op zaterdag. Uitbreiding van het team is hard nodig.
   Dinsdag 20 maart 2018
   Reacties0 reactie(s)
  • *

   Rolerisuit heeft dringend buschauffeurs nodig

   De Stichting Rolerisuit heeft dringend buschauffeurs en een rittenplanner nodig. Chauffeurs die interesse hebben in het rijden met een bus van Rolerisuit wordt verzocht zich te melden.
   Maandag 12 maart 2018
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Plaats voor leerling-slager

   Slagerij v/d Wijngaart is op zoek naar jonge mensen die het vak van slager willen leren en een vakdiploma willen halen. Meer informatie: Henk van Gestel, tel. 076-5413489. www.slagerijvdwijngaart.nl.
   Maandag 05 maart 2018
   Reacties0 reactie(s)
  • *

   Communicatieve duizendpoot Dorpsplatform

   Betreft: Versterking voor de communicatietak van het Dorpsplatform Prinsenbeek. Wij zijn op zoek naar een communicatieve duizendpoot met hart voor Prinsenbeek. Wil jij je steentje bijdragen aan Prinsenbeek en vind je het leuk om je communicatieve skills in te zetten? Lees dan snel verder!
   Zaterdag 03 maart 2018
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Slagerij van de Wijngaart zoekt vakantiewerkers

   DE VAKANTIEBAAN VOOR DEZE ZOMER! Ben jij op zoek naar een leuke vakantiebaan voor deze zomer, en wil je werken in onze slagerij,  solliciteer dan bij Slagerij van de Wijngaart. Wij zijn op zoek naar vakantiewerkers voor de periode mei tot en met augustus voor:
   Maandag 26 februari 2018
   Reacties0 reactie(s)
  • *

   Ladies Fair zoekt medeorganisator

   De Stichting Ladies Fair Prinsenbeek zoekt een enthousiaste, vrijwillige medeorganisator. Wegens groei van de werkzaamheden binnen de stichting zijn wij op zoek naar iemand die ons kan ondersteunen bij het organiseren en netwerken. Bij interesse of voor meer informatie:  info@ladiesfairprinsenbeek.nl, info@ladiesfairprinsenbeek.nl.
   Zondag 21 januari 2018
   Reacties0 reactie(s)
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.