Groenrijk 72 111120
 1. Zaterdag 06 februari 2021
  Reacties0 reactie(s)
  *

  Bestuurders buurtbus gezocht

  Buurtbusvereniging Prinsenbeek Lijn 216 is op zoek naar vrijwilligers (m/v) die bereid zijn om vier uur per week beschikbaar te zijn voor het besturen van de buurtbus, en de passagiers veilig naar hun bestemming te brengen.
  • Maandag 25 januari 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Administratief medewerker Commend Benelux

   Commend Benelux aan De Lind in Prinsenbeek is verantwoordelijk voor de distributie van de Commend communicatiesystemen in de Benelux. Op het gebied van server-gerelateerde oplossingen is Commend één van de grootste, zo niet de grootste, leverancier van Critical Communication Systems.
   Zaterdag 09 januari 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Gezocht: dagelijks huishoudelijke hulp

   Wij zijn op zoek naar een vaste huishoudelijke hulp voor vijf halve dagen voor een adres in Prinsenbeek. Ben jij zeer secuur, netjes, zelfstandig en discreet? Wil jij werken in een fijne omgeving, waar je waardering krijgt voor je inzet en werk? Neem dan contact met mij op via hellen@aartsen.com. Juiste arbeidsvoorwaarden zijn vanzelfsprekend.
  • Dinsdag 05 januari 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Balieassistente Mondhygiënepraktijk

   Mondhygiënepraktijk Prinsenbeek is per direct op zoek naar een balieassistente (m/v) voor twintig uur per week, verdeeld over vier ochtenden vanaf 08.00 uur. Iemand die vriendelijk, representatief en doortastend is.
   Maandag 04 januari 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Telefoniste/ receptioniste 40 uur

   Prinsenhof Notarissen in Prinsenbeek is op zoek naar een telefoniste/receptioniste voor 40 uur per week. Een aanpakker die graag wil werken in een klein team van betrokken collega’s.
  • Maandag 14 december 2020
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Vacature Duurzaamheid

   Duurzaamheid is een van de domeinen binnen het Dorpsplatform Prinsenbeek. Dit domein heeft als taak initiatieven op het gebied van duurzaamheid in het dorp te stimuleren en te ondersteunen. Denk bijvoorbeeld aan energiebesparing, woningisolatie, het aardgasvrij maken van je woning, maar ook aan elektrisch rijden, deelauto’s, een collectieve groentetuin en het vergroenen van het dorp.
   Woensdag 09 december 2020
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Buitendienstadviseur 32-40 uur

   Noordman Adviesgroep is een onafhankelijk en energiek verzekeringsadvieskantoor in Breda, dat op zoek is naar een enthousiaste buitendienstmedewerker (m/v). Als medewerker buitendienst heb je een belangrijke rol in het adviseren en begeleiden van klanten.
  • Donderdag 12 november 2020
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Verschillende vacatures bij Installatiebedrijf v.d. Goorbergh

   Installatiebedrijf v.d. Goorbergh heeft op dit moment verschillende vacatures openstaan. Het gaat om de functies: allround servicemonteur, leerling-monteur Elektrotechniek/Werktuigbouw (BBL) en zelfstandig monteur W en/of E.
   Donderdag 29 oktober 2020
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Tandartsassistente (minimaal 30 uur)

   Ter versterking van ons team zoeken wij een enthousiaste tandartsassistente. Het betreft een functie voor minimaal 30 uur.