Groenrijk kerst 2021
 1. Woensdag 01 december 2021
  Reacties0 reactie(s)
  *

  Zonnebloem zoekt vrijwilligers

  De Zonnebloem Prinsenbeek is op zoek naar extra vrijwilligers. ‘Vrijwilliger bij De Zonnebloem iets voor jou? Maak iemands leven een stukje mooier!’, luidt de oproep van de Prinsenbeekse afdeling. ‘Onze vrijwilligers creëren momenten om naar uit te kijken en herinneringen om te koesteren.’
  • Donderdag 04 november 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Assemblage-medewerker Skalar

   Skalar is een Nederlandse fabrikant van hoogwaardige geautomatiseerde analyseapparatuur voor laboratoria en de procesindustrie. Het bedrijf is op zoek naar een assemblagemedewerker.
   Woensdag 03 november 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Medewerk(st)er Café De Drie Linden

   Voor Café De Drie Linden Prinsenbeek zijn wij op zoek naar een medewerk(st)er bar en bediening op dinsdag- en/of woensdagavond. Ben jij iemand die het aanspreekt om te werken in een jong team met gezellige mensen om je heen, reageer dan gerust op deze vacature. Mail naar info@marktzicht.com. Je bent van harte welkom.
  • Dinsdag 19 oktober 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Fysiotherapeut Boot Paramedisch Centrum

   Boot Paramedisch Centrum in Prinsenbeek heeft een vacature. Ben jij een gedreven fysiotherapeut met passie voor je vak? Dan ben jij bij ons echt op je plaats.
   Maandag 18 oktober 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Werken in bediening bij De Swaen

   Wil je werken in de bediening bij Eetcafé De Swaen in Prinsenbeek? Er is een vacature. Heb je belangstelling, ben je minimaal 18 jaar en in het weekend beschikbaar, dan kun je even binnen lopen bij De Swaen aan de Markt in Prinsenbeek of bellen naar 076 541 88 05.
  • Donderdag 07 oktober 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Helpers collecte Alzheimer gezocht

   Ook in Prinsenbeek wordt tussen 7 en 13 november gecollecteerd voor Alzheimer Nederland. De Prinsenbeekse organisatie zoekt nog extra collectanten die in één of enkele straten langs de deuren willen gaan.
   Woensdag 06 oktober 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Hermans Optiek zoekt winkelmedewerker

   Ter ondersteuning van het team van Hermans Optiek Prinsenbeek zijn wij op zoek naar een leuke, spontane, vlotte winkelmedewerker (m/v). Aantal uren nader overeen te komen.
  • Donderdag 23 september 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Allround medewerker Ad Roovers Verhuur (36/40 uur)

   Ben jij een zelfstandige duizendpoot die graag de handen uit de mouwen steekt? Dan hebben wij een leuke baan voor jou! Binnen ons verhuurbedrijf zijn wij op zoek naar een ­flexibele medewerker (m/v).
   Maandag 20 september 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Bakkerij Mark Elias zoekt inpakkers

   Wij zijn op zoek naar enthousiaste inpakkers, medewerkers die in de nacht van vrijdag op zaterdag voor vast bij ons willen komen werken.
  • Donderdag 16 september 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Thetford zoek productiemedewerkers

   ,,Wij zijn op zoek naar een handige Harry/Harriët! Maar heet je anders en ben je óók handig, dan hebben wij ook een baan voor jou! Thetford zoekt namelijk: productiemedewerkers.’’
   Vrijdag 03 september 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Gezocht: Orderpickers / warehouse-medewerkers (student, scholier)

   Vanuit ons magazijn in Prinsenbeek maken we klanten blij door heel Nederland en België. Zoek jij een leuk bijbaantje naast je school? Lees dan snel verder.