Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. *

  Samensprong zoekt zumba-docent(e)

  Onze zumba-instructrice gaat ons helaas verlaten... Daarom zijn we op zoek naar een opvolg(st)er: iemand die op net zo'n enthousiaste en verantwoorde wijze les kan geven.
  Vrijdag 08 juni 2018
  Reacties2 reactie(s)
  • *

   Helmer BV zoekt logistiek medewerker

   Helmer BV uit Breda is logistiek dienstverlener in de breedste zin van het woord. Het bedrijf verzorgt voor tal van AGF-bedrijven de warehousing en verpakkingsactiviteiten, zoals het ompakken en labelen van producten. Daarnaast fungeert Helmer als douane-entrepot. Vanwege groei van het bedrijf is Helmer op zoek naar een logistiek medewerker.
   Maandag 04 juni 2018
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Magazijnmedewerker (M/V)

   Lak Techniek Brabant B.V zoekt een magazijnmedewerker - chauffeur. Het betreft een uitdagende functie waarbij je alle facetten van ons vak zult leren. We zijn een toonaangevende leverancier van lakken & coatings met een zeer compleet productaanbod voor de autoschadeherstelmarkt, industriële coatingbedrijven en de schilderssector.
   Woensdag 23 mei 2018
   Reacties0 reactie(s)
  • *

   Magazijnmanager (assistent) (M/V)

   Lak Techniek Brabant B.V zoekt een ervaren Magazijnmanager (assistent) binnendienst. Het betreft een functie (bij gebleken geschiktheid) in vaste dienst bij ons prachtige bedrijf. We zijn een toonaangevende leverancier van lakken & coatings met een zeer compleet productaanbod voor de autoschadeherstelmarkt, industriële coating bedrijven en de schilderssector.
   Woensdag 23 mei 2018
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Versterking gezocht voor domein Initiatieven & Subsidies Dorpsplatform

   Wil jij je steentje bijdragen en vind je het leuk om mee te denken over evenementen en initiatieven binnen Prinsenbeek? Lees dan snel verder!
   Vrijdag 18 mei 2018
   Reacties0 reactie(s)
  • *

   Bestuurders Buurtbus gezocht

   Buurtbusvereniging Prinsenbeek zoekt voor Lijn 216 één of meer vrijwilligers om de bestuurdersgroep te versterken. Mannen of vrouwen die bereid zijn vier uur per week beschikbaar te zijn voor het besturen van de buurtbus en de passagiers veilig naar hun bestemming te brengen. Voor verdere informatie kunt u terecht bij voorzitter Jack Foesenek, tel. 06-53840587, jackfoesenek@casema.nl.
   Dinsdag 08 mei 2018
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Loket info.Prinsenbeek zoekt vrijwilligers

   Het Loket info.Prinsenbeek kan nog een aantal vrijwilligers gebruiken. Dat zijn mensen die bereid zijn om een vrijdagochtend in de maand mee te draaien. Enige kennis van de sociale kaart is wenselijk, maar geen strikte eis.
   Dinsdag 08 mei 2018
   Reacties0 reactie(s)
  • *

   Van Kruysdijk Auto's zoekt autorestaurateur

   Restauratie is een gespecialiseerd vak in de autobranche. Ben jij in staat een auto compleet te restaureren en reviseren? Dan zijn we op zoek naar jou!
   Zaterdag 31 maart 2018
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Jumbo zoekt bloembind(st)er

   We groeien uit ons jasje op de bloemenafdeling van Jumbo Miegielsen in Prinsenbeek. Door het grote succes van deze afdeling zijn wij op zoek naar een bloembind(st)er die ons wil helpen om de afdeling nog meer te laten bloeien. Ben jij diegene die ontzettend betrokken is bij de kwaliteit van bloemen en planten en het leuk vindt om met duizenden klanten om te gaan? Dan zijn wij op zoek naar jou. Reageren via Toine.kleemans@jumbo.com.
   Vrijdag 23 maart 2018
   Reacties0 reactie(s)
  • *

   Wedstrijd-coördinatoren en kleedkamerbeheerders gezocht

   Voetbalvereniging Beek Vooruit is op zoek naar nieuwe wedstrijdcoördinatoren en kleedkamerbeheerders. Op dit moment is hiermee een handvol vrijwilligers actief op zaterdag. Uitbreiding van het team is hard nodig.
   Dinsdag 20 maart 2018
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Rolerisuit heeft dringend buschauffeurs nodig

   De Stichting Rolerisuit heeft dringend buschauffeurs en een rittenplanner nodig. Chauffeurs die interesse hebben in het rijden met een bus van Rolerisuit wordt verzocht zich te melden.
   Maandag 12 maart 2018
   Reacties0 reactie(s)
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.