Groenrijk zomergoed
  1. Hemelrit twee Alpe d’HuZes-teams

    Twee Alpe d’HuZes-teams organiseren op Hemelvaartsdag 9 mei de Hemelrit, om geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding. Dit zijn Team Bartje uit Prinsenbeek en team Acht van Chaam. Ze hopen dat veel dorpsgenoten mee op de fiets klimmen, zegt Corné Houtepen van team Bartje.

    Zelf fietst de Bekenaar al ruim tien jaar met vrienden uit Chaam de Alpe d’HuZes, of eigenlijk de Alpe d’HuZus, een dag eerder voor vrijwilligers. Met de ervaringen binnen zijn gezin vindt hij het belangrijk om een steentje bij te dragen voor KWF. Daarom organiseert hij dit jaar samen met de vrienden uit Chaam de Hemelrit.

     

    Die heeft een lengte van naar keuze 40 of 80 kilometer. Voor beide afstanden kan er zowel in Prinsenbeek (Brielsedreef 64) als in Chaam (Ginderdoorstraat 4) worden gestart. En de tocht eindigt altijd op de plek waar die is begonnen.

     

    Inschrijven kan op de dag zelf tussen 08.30 en 12.00 uur. Het inschrijfgeld bedraagt 6 euro (voor KWF), inclusief consumptiebonnen en een warme lekkernij na de finish. Meer informatie: hemelrit1@gmail.com of tel. 06-36538168.

     

    Team Bartje organiseert de komende tijd nog meer voor KWF Kankerbestrijding. Zo bakt Eline Houtepen Alpe d’HuZes-taart, waarvan liefhebbers kunnen genieten bij Janssen ’n van Dongen. En tweede pinksterdag is er nog een ontbijtactie, waarover meer informatie volgt.

    Zaterdag 20 april 2024
    PrinsenbeekHemelvaartAlpe d-HuZes
    Deel dit artikel op:
    0
    [nexturl]
    Reacties