Groenrijk zomergoed
 1. Hondentrimsalon dicht na klachten buurt

  Na vier jaar gaan bij trimsalon Asiatique aan de Tongerloodreef in Prinsenbeek in juni de deuren dicht na klachten uit de buurt. Dit meldt eigenaresse Patty de Kruijff, die dat erg jammer vindt. ,,Er is al zo weinig aanbod in ons dorp.’’
  (Archieffoto: Hondentrimsalon Asiatique)

  Ze wilde sowieso wat rustiger aan gaan doen later dit jaar. Maar dat haar salon in juni al helemaal dicht gaat, heeft ze besloten nadat er klachten van omwonenden over overlast door parkeren die bij woningeigenaar Laurentius waren binnengekomen. Volgens De Kruijff is dat ‘echt onzin’. ,,Er komen twee klanten per dag en die komen vaak nog te voet uit de buurt. Bovendien werk ik op uren dat het erg rustig is in de straat en gaat het om vier momenten van vijf minuten bij het halen en brengen. Verdrietig dat er zo weinig tolerantie is". 

   

  Maar op deze manier hoeft het voor haar niet meer. Ze hoopt dat haar dierbare klanten elders een goede plek voor hun hond vinden. ,,De meesten zullen wel verder weg moeten, want de spoeling in Prinsenbeek is erg dun. Er liggen hier mooie kansen voor jonge mensen, maar dan moet de omgeving wel meewerken.’’ Zelf overweegt ze te verhuizen en de salon buiten Prinsenbeek voort te zetten. 

  Maandag 13 mei 2024
  PrinsenbeekhondentrimsalonLaurentius
  (Archieffoto: Hondentrimsalon Asiatique)
  Deel dit artikel op:
  0
  [nexturl]
  Reacties