1. Eerste woningen Westrik opgeleverd

  (Foto's: Giesbers Ontwikkelen en Bouwen)
  Tien maanden nadat de eerste paal werd geslagen zijn deze week de eerste woningen van plan Westrik in Prinsenbeek opgeleverd. Een feestelijk moment voor de kopers en voor projectontwikkelaar Giesbers Ontwikkelen en Bouwen.

  Westrik verrijst aan de rand van Prinsenbeek. Het plan bestaat uit 105 koopwoningen en acht sociale huurwoningen, variërend van vrijstaande villa’s en tweekappers tot rij- en hoekwoningen. Ook volgende week worden nog woningen opgeleverd; in totaal zijn dat er dan voor de bouwvak zeventien.

   

  Bijzonder aan Westrik is de groene opzet van de wijk en de aanleg van een ecologische verbindingszone, die het Liesbos en Park Over-Bos zichtbaar met elkaar verbindt. Voor de gemeente Breda wordt dit volgens Giesbers het eerste project waarbij het hemelwater bovengronds wordt afgevoerd, zodat het in de wijk zelf in de bodem infiltreert. Hiermee wordt voorkomen dat het schone hemelwater in het riool verdwijnt.

   

  De woningen in fase 1A bevinden zich in de afbouwfase en fase 1B is in aanbouw. In de laatste fase, fase 2, is 84 procent verkocht. Er zijn op dit moment nog vijf woningen te koop, één vrijstaande woning en vier tweekappers. Meer informatie over Westrik is te vinden op woneninwestrik.nl en bij Van de Water Makelaars in Breda, 076-524 24 00.

  Donderdag 11 juli 2019
  PrinsenbeekWestrikGiesbersprojectontwikkelaarwoningenbouwen
  (Foto's: Giesbers Ontwikkelen en Bouwen)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.