1. Drie goede doelen 'Webbe nooit wa'

  Na overleg met de BAK van Boemeldonck heeft vriendengroep ‘Webbe nooit wa’ dit keer drie Beekse doelen uitgekozen voor een bijdrage uit de opbrengsten van de Karnavalsgebedsienst en kaartavond. Dit zijn: Zorggroep Straatweide, Stichting Nu Jij! en Zon in de Schoorsteen.
  Drie goede doelen 'Webbe nooit wa'

  Door Sjef Machielsen

  Deze doelgroepen zijn mede gekozen omdat het niet voor iedereen vanzelfsprekend is om ‘aan te schuiven’ met carnaval.

   

  Zorggroep Straatweide gaat met het geldbedrag iets extra's regelen voor de patiënten. Stichting Nu Jij! gaat een verwendag organiseren voor ernstig zieke Bekenaren (aanmelden kan vanaf nu via mail@stichtingnujij.nl). En Zon in de Schoorsteen van de Zonnebloem Prinsenbeek zorgt voor een sinterklaaspresentjes voor mensen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

   

  Collecte en Biks Boemeltje

  Tijdens de Karnavalsdienst zal er gecollecteerd worden voor deze goede doelen. Na afloop van de kerkdienst wordt er geld ingezameld middels verkoop van het Biks Boemeltje tegen de schappelijke prijs van één euro. Een pracht gelegenheid om het motto van Boemeldonck ‘Schuif mar aon’ alle eer aan te doen. Dus mensen zorg dat je erbij bent en ‘schuif mee aon’.

   

  Kaartavond 6 maart

  Daarnaast organiseert de vriendengroep nog een kaartavond in twee zalen bij Marktzicht op 6 maart. Ook daarvoor geldt: ‘Schuif mar aon’, samen met de andere 149 deelnemers, door gauw op te geven bij Walter.Nollen@casema.nl.

   

  Deze avond start om klokslag 19.30 uur, inlopen vanaf 19.00. Deelname kost 10 euro aan inschrijfgeld, maar een prijs is gegarandeerd. En deze prijzen worden mogelijk gemaakt door de vele sponsoren uit de agrarische sector. Er wordt gekaart om de wisseltrofee, welke vorig jaar werd gewonnen door Anton Knijnenburg.

  Maandag 27 januari 2020
  Prinsenbeekgoede doelenkaartavondgebedsienstcarnaval
  Drie goede doelen 'Webbe nooit wa'
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.