Groenrijk zomergoed
  1. Dikke cheques voor Mees en De Kuil

    Stichting Mees en Stichting Zwembad De Kuil werden vrijdagavond verrast met beide een cheque van 1.913 euro. Tijdens een feestelijke avond in het thuishonk van 'Webbe nooit wa' in Prinsenbeek kregen zij dit bedrag van de vriendengroep, die dit geld had opgehaald met het nabuurten bij de carnavalsgebedsdienst en de Bikse Goede Doelen Kaartavond.

    Het was alweer de achtste keer dat ‘Webbe nooit wa’ deze benefietactiviteiten voor Prinsenbeekse goede doelen had georganiseerd. En niet alleen de vertegenwoordigers van Mees en De Kuil waren onder de indruk van het grote bedrag dat de vriendengroep dit jaar bijeen had gebracht. Voor de feestelijke overhandiging waren ook verschillende bij de stichtingen betrokken personen aanwezig, evenals sponsoren en vertegenwoordigers van de Beeckse Algemene Karnavalsstichting (BAK), met wie de vriendengroep samen de goede doelenactiviteit organiseert. Iedereen was enthousiast over de opbrengst.

     

    Wil Vendel en Dick Jonk van de vriendengroep legden uit dat er altijd goed wordt gekeken hoe het geld wordt besteed. Voorzitter Sylvia Vincenten van De Kuil vertelde dat ze in het zwembad graag een groot vlot willen realiseren. En Claudia van den Bliek van Mees gaf aan dat ze het geld goed kan gebruiken voor de aanschaf van materialen voor de recent aan de Logtenburg nieuw ingerichte dagopvang voor kinderen met een meervoudige beperking.

     

    Voorlopig gaat de vriendengroep nog wel even door met de activiteiten voor Prinsenbeekse goede doelen. De volgende kaartavond in Zaal Marktzicht staat gepland op 4 april 2025. Intussen hebben al veel stichtingen en verenigingen een bijdrage ontvangen. Vorig jaar gingen de cheques naar Dierenweide Park Overbos en Stichting Met Je Hart.

    Zaterdag 04 mei 2024
    PrinsenbeekWebbe nooit wagoede doelchequeStichting MeesStichting De Kuil
    Deel dit artikel op:
    0
    [nexturl]
    Reacties