Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. Aankomst Sinterklaas in Prinsenbeek

  Aankomst Sinterklaas in Prinsenbeek
  Sinterklaas komt zondag om 11.30 uur aan op de Markt. Het Sinterklaas Comité Prinsenbeek is druk met de voorbereidingen. Er zijn nog kaartjes te koop voor de middagvoorstellingen.

   

  Door Sinterklaas Comité Prinsenbeek

  Na zijn aankomst in Dokkum op zaterdag, brengt Sinterklaas samen met Amerigo en heel veel vrolijke Pieten zondag 19 november een bezoek aan Prinsenbeek! En daar gaan we natuurlijk weer een groot, swingend feest van maken. Kom jij ook? En breng je jouw papa, mama, broertje(s), zusje(s), opa en oma ook mee?

   

  Sinterklaas komt zondag 19 november om 11.30 uur aan op de Markt en is daarna de hele middag aanwezig bij de drie voorstellingen in De Drie Linden.  Die starten om 14.00, 15.00* en 16.00 uur.

   

  *De voorstelling van 15.00 uur is een rustige, prikkelarme sessie, speciaal bestemd voor de allerkleinsten. En voor grotere kinderen die het licht te fel vinden, de muziek te hard of niet van drukte houden. Tijdens deze voorstelling houden we hier rekening mee!

   

  De entreekaartjes voor de voorstellingen zijn à €2 per stuk  te koop bij Van Uum Toys-Deco-Gifts in de Groenstraat. Als er nog kaartjes over zijn, kunnen die zondag op de Markt worden gekocht bij bestuursleden van het Sinterklaas Comité Prinsenbeek, te herkennen aan de gele jassen.

  Vrijdag 17 november 2017
  PrinsenbeekSinterklaas
  Aankomst Sinterklaas in Prinsenbeek
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.