Groenrijk korting 728
 1. Wel woningbouw in Zevenbergen

  De gemeente Moerdijk maakt plannen voor zo’n duizend woningen erbij in de wijk Zevenbergen Oost en wil er vaart achter zetten, meldt BN DeStem vandaag. Dit terwijl woningbouwproject Beeks Buiten in Prinsenbeek pas in gang mag worden gezet als er zicht is op een bovenregionale mobiliteitsoplossing.
  Wel woningbouw in Zevenbergen
  (Plattegrond: Gemeente Moerdijk)

  Het gaat in Zevenbergen om twee grote wijkdelen met 300 en 600 woningen. Verder een natuurgebied tot aan de Mark met 100 flex- en tiny-woningen en een randweg die de wijk Bosselaar met de Hazeldonkse Zandweg verbindt, een weg die ook uitkomt op de Strijpenseweg in Prinsenbeek. De start bouw zou eind 2024 moeten zijn.

   

  De gemeente Breda meldde vorige week nog dat de gezamenlijk programma’s van Etten-Leur, Moerdijk en Breda de komende tijd bij elkaar worden gelegd in een bovenregionaal mobiliteitsoverleg. En er regionaal wordt bekeken wat voor effect die hebben en welke maatregelen nodig zijn. De geplande overleggen met de andere gemeentes  zijn er volgens Breda in eerste instantie vooral op gericht om elkaars ambities duidelijk te krijgen. Voor het artikel van BN DeStem: klik hier. Voor het vorige bericht over Beeks Buiten: klik hier.

  Vrijdag 14 januari 2022
  PrinsenbeekwoningbouwZevenbergenMoerdijkBreda
  Wel woningbouw in Zevenbergen
  (Plattegrond: Gemeente Moerdijk)
  0
  Reacties