Groenrijk 728 voorjaar
 1. Verdacht verzoek woningbezichtiging

  Een tachtigjarige vrouw uit Prinsenbeek kreeg vandaag een verdacht verzoek om haar woning te mogen bezichtigen, vertelt ze. Een slecht Nederlands sprekende vrouw van middelbare leeftijd vroeg haar op straat om in haar zorgappartement in het Herman Dirvenpark te mogen kijken.

  De oudere dame liep tussen 15.30 en 16.00 uur op de Luttelhof en werd daar aangesproken. De vrouw vroeg of ze in de flat aan het Herman Dirvenpark woonde en gaf aan daar binnenkort ook naartoe te gaan. Of de flat groot was, wilde ze weten en of ze even binnen mocht kijken.

   

  De 80-jarige vertrouwde dat niet, omdat er zover ze weet helemaal geen appartement leeg staat. Toen ze aangaf dat een bezoekje aan haar flat er niet in zat, is de vrouw de Brabantstraat in gelopen.

   

  Of ze daadwerkelijk iets verkeerds van plan was, is niet zeker, realiseert de oudere dame zich. Maar bij vreemden langs gaan om een soortgelijk toekomstig appartement te gaan bezichtigen is toch op zijn minst verdacht, vindt ze. Daarom wil ze anderen waarschuwen, omdat een dergelijk verzoek elders in Prinsenbeek misschien nogmaals wordt gedaan.

  Donderdag 01 april 2021
  PrinsenbeekHerman Dirvenparkwoningbezichtiging
  0
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw tips, nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.