Groenrijk zomergoed
  1. Rock Night van El Grave Band

    De El Grave Band organiseert zaterdag een Rock Night in Zaal Concordia in Hooge Zwaluwe. De wortels van deze band liggen in Prinsenbeek en omstreken, meldt bassist/zanger/gitarist Fred Fens uit Prinsenbeek, die het optreden van zaterdag van harte aanbeveelt. (Foto: El Grave Band)   
    Rock Night van El Grave Band
    De El Grave Band organiseert zaterdag een Rock Night in Zaal Concordia in Hooge Zwaluwe. De wortels van deze band liggen in Prinsenbeek en omstreken, meldt bassist/zanger/gitarist Fred Fens uit Prinsenbeek, die het optreden van zaterdag van harte aanbeveelt.


    (Foto: El Grave Band)   
     
    De zaal aan de Raadhuisstraat 37 is open om 20.00 uur. Om circa 21.15 start de Prinsenbeekse 'El Grave Band', met een set van stevige rock- en blues-klassiekers, met een uitstap naar het grunge-tijdperk en het moderne werk. Ondermeer Bush, Pearl Jam, Judas Priest, Foo Fighters en Julian Sas staan op het repertoire.
     
    De avond wordt afgesloten door de Bredase metalsensatie 'Gomorra'. Deze 5-mans formatie brengt een geheel eigen repertoire van nummers ten gehore. De jonge vrienden grijpen terug op het metalen geluid van de jaren tachtig, waarbij men een grote voorliefde aan de dag legt voor thrash in het algemeen en het oude werk van Metallica in het bijzonder.
     
    Een uniek event dat je niet kan en mag missen, aldus de bandleden.
    Donderdag 26 april 2012
    PrinsenbeekrocknightEl Grave Band
    Rock Night van El Grave Band
    Deel dit artikel op:
    0
    [nexturl]
    Reacties