1. Persoonlijke training bij NiLo

  (Foto: NiLo Personal Training)
  Niels Lourens (34) heeft sinds januari zijn eigen personal trainingsstudio aan de Vianendreef in Prinsenbeek. In zijn sportschool draait alles om persoonlijke begeleiding, vertelt hij.

  Trainen gebeurt dan ook op afspraak, individueel of indien gewenst in kleine samenstelling tot maximaal vier personen.

   

  Niels is vier jaar geleden van Breda naar Prinsenbeek verhuisd. Hij is getrouwd en heeft een dochtertje van twee jaar. ,,Sport is altijd al mijn passie geweest en drie jaar geleden heb ik besloten om mijn diploma’s voor personal trainer te gaan halen.’’ Nadat hij zijn opleidingen succesvol had afgerond is hij in februari 2018 gestart met NiLo Personal Training. Een jaar geleden heeft hij zijn commerciële functie in de autobranche na acht jaar opgezegd en is hij volledig aan de slag gegaan als zelfstandige personal trainer, met als doel ooit een eigen personal trainingsstudio te openen in Prinsenbeek. Afgelopen januari was het zo ver en is hij gestart aan de Vianendreef 93e.


  Samen traject aangaan
  ,,Met NiLo Personal Training wil ik u meer bieden dan alleen sporten onder begeleiding, we gaan samen een traject aan. Dit kan zijn op het gebied van sport of voeding, of een combinatie hiervan. Voor mijn klanten ben ik altijd bereikbaar voor vragen over hun voeding, training of als stok achter de deur’’, belooft hij.


  Doordat er alleen op afspraak kan worden getraind, krijgt de sporter voldoende begeleiding en ervaart deze niet de drukte  van een sportschool, aldus de trainer. http://www.nilopersonaltraining.nl/

  Vrijdag 05 juli 2019
  Prinsenbeekpersonal trainingNiLosportschool
  (Foto: NiLo Personal Training)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.