Groenrijk 728 augustus
 1. Met Familie de Bruyn gaat de vakantie los in Park Over-Bos

  ‘U vraagt en wij spelen’, is de insteek van de band Familie de Bruyn. De muzikanten zorgen komende vrijdag voor een spetterende start van de zomervakantie in Park Over-Bos in Prinsenbeek. Het optreden is van 17.00 tot 20.00 uur tijdens het evenement Breda Buiten. Iedereen is van harte welkom en de toegang is gratis.
  Met Familie de Bruyn gaat de vakantie los in Park Over-Bos
  (Foto: Familie de Bruyn)

  ,,We gaan daar lekker zitten en muziek en lol maken’’, verklaart zanger en toetsenist Bas van Rijckevorsel uit Prinsenbeek. Samen met drummer William uit Den Haag en saxofonist Peter uit Den Bosch stond hij met Familie de Bruyn (Instagram) de afgelopen tien jaar op zowel kleine als grote evenementen en podia, zoals in de RAI in Amsterdam en bij de Vierdaagsefeesten in Nijmegen. Jaarlijks verzorgen ze, onder normale omstandigheden, zo’n honderdtwintig optredens groot en kleiner.

   

  Muzikaal feestje

  Met de aankleding en knusse gezelligheid van een bruin café, die ook deels de naam van de band verklaren. ,,En behalve tijdens evenementen spelen we daarbij veel in kroegen’’, voegt Van Rijckevorsel eraan toe. Altijd met als insteek om een toegankelijk, muzikaal feestje te verzorgen, zoals ook komende vrijdag in Park Over-Bos.

   

  Ze hadden eigenlijk een repetitieweekend, maar in deze tijd van corona leek de Prinsenbeekse muzikant een 'thuiswedstrijd' wel mooi , om zo met zijn collega’s een bijdrage te leveren aan Breda Buiten in het Beekse park. ,,Leuk om aan mee te werken.’’ En het repertoire? ,,Dat is eigenlijk van alles, van rock-‘n-roll en André Hazes tot K3 en Armin van Buuren.’’

   

  De vrijdagmiddagvakantieborrel met het optreden in het park is hiermee leuk voor een groot publiek, ook voor ouders met kinderen. Het volume van de muziek is immers aangepast aan de locatie.

   

  Onder het motto ‘Ik zie je daar’ organiseren de Beekse horeca en Breda Buiten vier weekenden in juli een zomers terras met hapjes, drankjes en uiteenlopende activiteiten in Park Over-Bos. Zie ook het hele programma voor het komende, derde weekend: klik hier.

  Woensdag 21 juli 2021
  PrinsenbeekPark Over-BosFamilie de BruynoptredenBreda Buiten
  Met Familie de Bruyn gaat de vakantie los in Park Over-Bos
  (Foto: Familie de Bruyn)
  0
  Reacties