Groenrijk 728 kerst
 1. Marktzicht Veldtoertocht Prinsenbeek

  Rijwiel en Tourclub (RTC) Prinsenbeek organiseert zondag 26 november de jaarlijkse Marktzicht Veldtoertocht Prinsenbeek. Dit keer met een vernieuwde route.
  (Foto: RTC Prinsenbeek)

  Door RTC

  Een fietstocht geschikt voor de ATB- en cyclo-cross-fietser. De deelnemers kunnen zich inschrijven bij sporthal/café De Drie Linden aan de Heisprong.

   

  Starttijd en afstand

  Start vanaf 08.30 uur tot 10.00 uur. Men kan kiezen tussen twee afstanden, namelijk 54 kilometer en 40 kilometer. De vernieuwde route is geheel uitgepijld en loopt door de vele bossen en veldpaden in de driehoek Breda, Rijsbergen en Etten-Leur. Na afloop ontvangt iedere deelnemer een welverdiende kop erwtensoep.

   

  Inschrijfgeld

  Het inschrijfgeld bedraagt 6 euro (voorkeur betaling met pin). Kinderen onder 14 jaar betalen 3 euro, mits onder begeleiding van een volwassene.

   

  Na de tocht bestaat de mogelijkheid om de fiets af te spuiten. Op diverse plaatsen staan verkeersregelaars en er is EHBO aanwezig. Deze tocht wordt gehouden onder de vlag van de NTFU (Nederlandse Toer Fiets Unie) en met toestemming van de terreinbeheerders. Parkeren kan op de Markt in Prinsenbeek. Van daaruit is het enkele minuten fietsen naar de startplaats.

  Dinsdag 21 november 2023
  PrinsenbeekRTCwielrennenveldtoertochtMarktzicht
  (Foto: RTC Prinsenbeek)
  Deel dit artikel op:
  0
  [nexturl]
  Reacties