Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. Ludieke bingo Alpennichtjes

  Ludieke bingo Alpennichtjes
  Zeven nichtjes Van den Berg uit Prinsenbeek en omstreken doen dit jaar onder de naam ‘Alpennichtjes’ mee aan de Alpe d’HuZes. Voorafgaand aan hun beklimming te voet, organiseren ze verschillende activiteiten om geld bijeen te brengen voor KWF Kankerbestrijding. Zo staat op vrijdagavond 13 april een ludieke bingo in Café-Zaal ’t Veehandelshuis in Prinsenbeek op het programma.

   

  Ze organiseren die in samenwerking met de mannen van CV Piendraod en ’t Veehandelshuis helpt graag mee. De presentatie is in handen van Erik van Campen. Er is ook een loterij. Iedereen is van harte welkom om mee te doen. Het begint om 20.00 uur en de inloop is vanaf 19.30 uur.

   

  De nichtjes krijgen overigens ook nog steun van een neefje. Hij gaat proberen zes keer met de fiets de Alpe d'Huez te bedwingen.

   

  Vorige week haalden de Alpennichtjes met een  High Beer & High Wine in Café-Bar De Stee maar liefst 1.150 euro op voor dit goede doel. Dit kon mede dankzij de sponsoring van de drank door Richard van den Berg, benadrukken de nichtjes.

  Zondag 04 maart 2018
  PrinsenbeekAlpe d'HuZesVeehandelshuisSteebingo
  Ludieke bingo Alpennichtjes
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.