Groenrijk 728 100920
 1. Jumbo Prinsenbeek 13 miljoen omzet

  Jumbo Miegielsen realiseerde in Prinsenbeek het afgelopen jaar dertien miljoen euro omzet, vier procent meer dan het jaar daarvoor. Dit maakte eigenaar Huub Miegielsen dinsdagavond bekend tijdens het Kerstevent voor personeel in de feestelijk aangeklede Belle Fleur-zaal van De Drie Linden.

  Waarbij hij aangaf trots te zijn op alle ruim tweehonderd aanwezige medewerkers van de vestigingen Prinsenbeek en de Donk Breda. ,,Dankjewel voor jullie inzet en passie’’, aldus Miegielsen in zijn openingswoordje van de eerste editie van het Kerstevent voor personeel op deze locatie.

   

  Jumbo Miegielsen Prinsenbeek realiseerde de 13 miljoen euro omzet middels 730.000 transacties. De vestiging van Jumbo Miegielsen de Donk draaide in 2019 met 11,5 miljoen euro een 3 procent hogere omzet dan in 2018. Dit realiseerde de vestiging met 780.000 transacties.

   

  Uitbreiding

  Voor 2020 heeft Huub Miegielsen weer nieuwe plannen, vertelde hij zijn opvallend jonge publiek. Wat die precies inhouden, maakte hij nog niet bekend. Maar wel dat het de bedoeling is om een nog grotere omzet te realiseren door onder meer uitbreiding bij beide winkels. Verder wil hij gebruik gaan maken van de inzichten van de veelal jonge medewerkers, waar het eten en drinken betreft. Hoe dat precies vorm gaat krijgen, maakt hij later bekend.

   

  Het korte openingswoord was tevens het startsein voor de medewerkers om zich tussen de kraampjes met artikelen te begeven. Allemaal hadden ze muntjes ontvangen om naar eigen keuze bij die kramen een kerstpakket, of eigenlijk een kersttas, samen te stellen. Hier was al duidelijk te zien dat leeftijd een grote rol speelt als het gaat om de belangstelling voor producten. Vooral de kraam met de voetbal van het EK 2020 deed goede zaken bij de jongeren, net als die met sieraden,  ice tea en chips.

   

  Kerstevent

  Vanavond tussen 19.00 en 22.00 uur is in De Drie Linden het Kerstevent voor iedereen die belangstelling heeft. De supermarkt heeft weer alles uit de kast gehaald om de gasten in kerstsfeer te brengen, met mooie versiering en een diversiteit aan aantrekkelijk gepresenteerd lekkers dat ook in de winkel is te verkrijgen. Aanmelden kan nog via Miegielsenkerstevent@jumbo.com, onder vermelding van het aantal personen.

  Woensdag 11 december 2019
  PrinsenbeekBredaJumbo MiegielsenKerstevent
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw tips, nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.