1. Borden met verkeerde data

  In de Beeksestraat in Prinsenbeek staan behalve de met de optocht gebruikelijke stopverbodsborden ook nog nieuwe parkeerverbodsborden. Die blijken niet helemaal juist.

  De op het bord vermelde data – 24 tot en met 28 februari - riepen vraagtekens op. Werkzaamheden aan de weg beginnen hier immers op 27 februari. Navraag bij de Gemeente Breda leert dat er een fout is gemaakt. De data op de borden kloppen niet en zullen vandaag worden aangepast.

   

  In de Beeksestraat zullen tussen 27 februari en 6 maart kabels worden gelegd, in het deel van de rotonde tot de splitsing met de Dennenweg. De rijbaan wordt dan half afgesloten. Van 8 tot en met 13 maart vervangt Enexis kabels in het trottoir in een beperkter deel van de straat. Dan wordt de rijbaan eveneens half afgesloten. De woningen blijven steeds bereikbaar. De herinrichting van de straat begint daarna.

   

  Optocht omleidingsroute

  Tijdens de Grote Optocht zijn vanwege de veiligheid altijd omleidingsroutes ingesteld, met hiermee samenhangende parkeerverboden. Zo mag er ook op het noordelijk deel van de Beeksestraat aan één zijde van de weg niet worden stilgestaan, om een optimale doorstroming van verkeer te borgen.

  Donderdag 20 februari 2020
  PrinsenbeekparkeerverbodBeeksestraatGemeente Bredacarnavaloptocht
  Reacties