Groenrijk kerst 2021
 1. Boek Johan Gabriëls

  Oud-voetballer, trainer en voetbalcolumnist Johan Gabriëls (52) uit Prinsenbeek heeft nu ook een boek geschreven. De gebundelde columns en voetbalverhalen zijn vooral gericht is op voetballiefhebbers, maar bieden ook een inkijkje in zijn leven.
  Boek Johan Gabriëls
  (Foto: www.johangabriels.nl)

  De auteur doet onder meer verslag van zijn avonturen als jeugdtrainer in Dubai en geeft zijn visie op het internationale voetbal. Dichter bij huis beschrijft Gabriëls de charme van het amateurvoetbal en kijkt hij met een kritische blik naar ‘zijn’ NAC.

   

  In BN DeStem (klik hier) vertelt de huidige hoofdtrainer van het Tilburgse SC ’t Zand over zijn voetbal- en trainerscarrière en wat hem tot het schrijven van het boek bracht. ‘Gabriëls’ is te koop bij boekhandels in Breda en op www.johangabriels.nl. Het kost 18,95 euro.

   

  Over Joahn Gabriëls (bron johangabriels.nl)
  Johan Gabriëls (19-2-1969) is een geboren Bredanaar die opgroeit in de volkswijk Tuinzigt. Zijn droom komt uit als hij als 13-jarige voor NAC gaat spelen. Daar schopt hij het tot contractspeler. Na enkele profseizoenen in België sluit hij zijn loopbaan af bij de amateurs van Baronie. Daarna wordt hij jeugdtrainer bij NAC Breda en werkt hij één seizoen bij Al Shabab Al Arabi in Dubai als trainer van de O17. Daar tekent hij zijn ervaringen op en deelt hij die via social media. Bij terugkomst uit de Verenigde Arabische Emiraten biedt dagblad BN DeStem hem een wekelijkse column op zaterdag aan. Die schrijft hij nu nog. In het dagelijks leven werkt hij op een middelbare school en is hij hoofdtrainer bij een amateurclub. De liefde voor het bourgondische leven deelt hij met zijn vriendin Astrid en zijn twee dochters Luna en Nina.

  Zondag 21 november 2021
  PrinsenbeekvoetbalJohan Gabrielsboek
  Boek Johan Gabriëls
  (Foto: www.johangabriels.nl)
  0
  Reacties