groenrijk herfst 2022 728
 1. Ad en Riet Bosman 60 jaar getrouwd

  Ad en Riet Bosman-van Rossum zijn vandaag zestig jaar getrouwd. Het diamanten paar runde meer dan veertig jaar hotel-café-zaal ’t Hert in Prinsenbeek.
  Ad en Riet Bosman 60 jaar getrouwd
  (Foto: Familie Bosman)

  Ad Bosman geboren in 1937 te Oudenbosch en Riet van Rossum geboren in 1940 te Hoeven traden op 9 augustus 1962 in het huwelijk. In 1967 verhuisden zij met hun twee kinderen naar Prinsenbeek. Hier namen ze hotel Aarts aan de Valdijk over en doopten het toenmalige hotel-café om in hotel-café-zaal ‘t Hert.

   

  In ‘t Hert hebben zij meer dan veertig jaar vele gasten ontvangen, in het café en tijdens de vele bruiloften, feesten, condoleances , vergaderingen, bridgedrives, carnaval en verenigingsbijeenkomsten.

   

  Toen een van de kinderen ‘t Hert overnam, gingen zij aan Plantsoen 11 in Prinsenbeek wonen. Daar genoten ze van de rust en de mooie tuin, waar zij veel tijd met hun kinderen en drie kleinkinderen doorbrachten. In 2012 verhuisden Ad en Riet Bosman naar Etten-Leur. Ze betrokken er een appartement boven het winkelcentrum, in het Hof van den Houte 114. Vandaag vieren ze eveneens in Etten-Leur hun diamanten bruiloft met familie.

  Dinsdag 09 augustus 2022
  Prinsenbeekdiamanten bruiloft
  Ad en Riet Bosman 60 jaar getrouwd
  (Foto: Familie Bosman)
  0
  Reacties