Groenrijk kerst 728
 1. Aandacht voor lokale ondernemers

  RegioBank in Prinsenbeek heeft de zomeractie ‘Koop lokaal’. Een buurt met winkels en ondernemers draagt bij aan de kwaliteit van leven, is de gedachte. RegioBank ging daarom bij een aantal van hen langs en zet ze met een artikel op Prinsenbeeknieuws.nl in het zonnetje. Vandaag de laatste in deze reeks: Jingling van An Kuipers-Mens, de cadeauwinkel aan de Markt die vandaag precies zestien jaar bestaat.
  (Foto's; Veldsink-Dirven Regiobank)

  Door de pandemie zijn we lokale ondernemers meer gaan waarderen. We hebben het afgelopen jaar bewust meer dan ooit gekocht en geconsumeerd bij lokale winkels, zelfstandige horeca en bedrijven. We zijn ons ook meer bewust geworden van het belang van lokaal ondernemerschap, zegt Monique Akkermans van Veldsink Advies Regiobank, dat met kennis van de regio lokale bedrijven helpt met advies en financiering.

   

  Door Veldsink-Dirven RegioBank

  Jingling Jewels Gifts & Fashion in Prinsenbeek verkoopt vandaag op de kop af zestien jaar sieraden, cadeauartikelen en tassen. Wat later kwam daar ook dameskleding bij.

   

  Wie zijn wij

  Mijn naam is An Kuipers-Mens en ik ben de winkel begonnen, destijds samen met Cynthia. Onze samenwerking begon met het idee om samen een winkel te beginnen. Eigenlijk bij toeval kwamen we terecht in het authentieke pand, waarin we nu nog steeds zitten. Markt 23 is centraal gelegen, waardoor veel klanten van buiten Prinsenbeek ons al snel weten te vinden. Na maanden van verbouwen en inkopen stond er een winkel waar we trots en blij mee waren.

   

  Breed assortiment

  We zijn begonnen met een assortiment van sieraden, tassen, horloges, sjaals en cadeauartikelen van verscheidene merken, voor zowel heren als dames en ook kinderen, in allerlei prijsklassen. Hierdoor genereerden we al snel een noemenswaardige aanloop. Vooral vanwege het brede assortiment.

   

  We hebben hele goede mensen om ons heen gehad, zoals Letty, Steffie, Jeanine en Sophie. Echt allemaal toppertjes!

   

  Na verloop van tijd werd de winkel verbouwd en vergroot en zijn we ook begonnen met dameskleding. Ook dat werd een succes en dat is nog steeds zo. Eind 2017 besloot Cynthia om een baan in het bedrijfsleven te accepteren en sindsdien run ik de winkel alleen, met af en toe hulp van vriendinnen en het thuisfront.

   

  Nog lang een begrip in Prinsenbeek

  Uiteraard heeft ook Jingling te maken gehad met tegenslagen, zoals de financiële crisis rond 2010 en Covid-19 natuurlijk, maar we zijn er altijd positief bij gebleven en gelukkig onze klanten ook. Daarom is het onze overtuiging dat Jingling nog lang een begrip zal blijven in Prinsenbeek….

  Donderdag 19 augustus 2021
  PrinsenbeekRegiobanklokale ondernemersJinglingcadeauartikelen
  (Foto's; Veldsink-Dirven Regiobank)
  0
  https://www.prinsenbeeknieuws.nl/nieuws/demi-korevaar-met-oranje-bij-ek-volleybal/
  Reacties