1. Nieuws

  *

  Zondags Zangcafé Beekse Smart

  Beekse Smart organiseert komende zondag 27 oktober voor de zestiende keer een inloop/meezingmiddag bij Café-Zaal Marktzicht in Prinsenbeek. Het smartlappenkoor zorg samen met Zeemanskoor “Bestevaer” uit Giessenburg, Duo SL uit Rotterdam en zanger/accordeonist Jan Hermans uit Etten-Leur voor een gevarieerd programma tussen 14.00 en 17.30 uur.
  Woensdag 23 oktober 2019
  Reacties0 reactie(s)
  • *

   Grandioos bevrijdingsconcert in uitverkochte Grote Kerk 

   ‘’Amor Musae” kijk terug op een grandioos concert in samenwerking met de Koninklijke Zangvereniging Breda’s Mannenkoor zaterdag in de Grote Kerk in Breda. Het optreden maakte deel uit van de festiviteiten rond de herdenking van ‘Breda 75 jaar vrijheid’.
   Woensdag 23 oktober 2019
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Nog aanmelden rikconcours DDL vrijdag

   Stichting De Drie Linden organiseert op vrijdagavond 25 oktober een rikconcours in de foyer van de gelijknamige sport- en welzijnsaccommodatie in Prinsenbeek. Belangstellenden kunnen zich hiervoor nog aanmelden.
   Woensdag 23 oktober 2019
   Reacties0 reactie(s)
  • *

   Laatste bouwfase Westrik van start

   Ze waren vanmiddag alle vijfentwintig vertegenwoordigd op het bouwterrein van plan Westrik in Prinsenbeek. De toekomstige bewoners waren er getuige van de officiële start bouw van hun koopwoningen. Stijn (6) en Lieke Koijen (9), die er ook gaan wonen, hielpen wethouder Daan Quaars (bouwen en wonen) met het boren van de eerste paal van de laatste fase van het project.
   Dinsdag 22 oktober 2019
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Jan Braspenning honderd jaar

   Jan Braspenning uit Prinsenbeek wordt komende vrijdag honderd jaar. En als het aan de nog altijd actieve bewoner van zorgcentrum Thebe Hagedonk ligt, krijgt hij er nog een paar jaar bij. Eerst mag hij zich verheugen op een mooie feestdag in Café-Zaal ’t Veehandelshuis, vertelt jongste dochter Petra Vissers, die zijn levensverhaal optekende.
   Dinsdag 22 oktober 2019
   Reacties1 reactie(s)
  • (Archieffoto: Piet Hanegraaf)

   Fietser in park gewond door gegooid vuurwerk

   Een jonge fietser is zondag 29 september gewond geraakt toen er vuurwerk tegen hem werd gegooid in Park Over-Bos in Prinsenbeek. Dat gebeurde toen hij rond half elf ’s avonds op het Overbospad tussen de Nassaustraat en de Meester Bierensweg fietste.
   Dinsdag 22 oktober 2019
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Beekse take-over Flamingoos

   Café Flamingoos in de Sint Janstraat in Breda wordt komende zaterdag 26 oktober voor één avond overgenomen door een aantal Beekse horecalieden. Richard (ex De Stee) en oud-collega Jasper gaan daar samen met Danny van De Swaen en DJ Gabbi Nabbi en DJ Mark een mooi feestje bouwen.
   Dinsdag 22 oktober 2019
   Reacties0 reactie(s)
  • *

   Inzameling warme spullen voor vluchtelingen Lesbos

   In de eerste week van oktober is Marije uit Prinsenbeek, samen met een aantal via LinkedIn samengekomen dames, een week aan de slag gegaan in de twee vluchtelingenkampen op Lesbos in Griekenland, Kara Tepe en Moria. Ze hebben daar gezien en gevoeld hoe hoog de nood is en zijn daarom terug in Nederland een inzamelingsactie gestart.
   Dinsdag 22 oktober 2019
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Reünie ‘fijne klas’ Heilig Hartschool

   In 2019 zijn ze allemaal vijftig en daarom moest de steeds weer met carnaval geopperde reünie er dit jaar toch echt van komen. Afgelopen zaterdag was het zo ver. De zesde klas van het schooljaar 1980-’81 ging terug naar basisschool De Horizon, ofwel de vroegere Heilig Hartschool in Prinsenbeek.
   Maandag 21 oktober 2019
   Reacties0 reactie(s)
  • Vlnr. Wim van Gastel, Marie-José Franken, Theo Sprenkels en Wim Rombouts.

   Wim van Gastel Prinsenbeeks kampioen driebanden

   Na een weekeinde van strijd, spanning en vertier mag Wim van Gastel zich de nieuwe kampioen driebanden van de Beek noemen. Hij versloeg zondag Wim Rombouts in de finale van het Cees Franken Driebandentoernooi 2019 in de tot biljartarena omgebouwde Belle Fleur-zaal van De Drie Linden in Prinsenbeek.
   Maandag 21 oktober 2019
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Lezing Rotary over waterstof

   Wouter van der Laak van Projectmanagement WaterstofNet in Turnhout verzorgt op maandag 4 november bij Rotary Prinsenbeek en Omstreken een lezing over ‘de rol van waterstof in ons leven’. Iedereen is welkom om de lezing bij te wonen. Die begint om 19.30 uur in Zaal Marktzicht.
   Maandag 21 oktober 2019
   Reacties0 reactie(s)
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.