1. Piet en Annie Verwijmeren 65 jaar getrouwd

  Piet en Annie Verwijmeren 65 jaar getrouwd
  (Foto: Familie Verwijmeren)
  Piet (86) en Annie (84) Verwijmeren-Romme zijn vandaag 65 jaar getrouwd. Ze kregen dit weekend al een felicitatie met gelukwensen van Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima voor deze briljanten mijlpaal.

  Piet komt van Steenakker, waar hij opgroeide in een gezin met elf kinderen. Ook Annie komt uit een groot gezin. Haar ouderlijk huis stond in Boeimeer, waar ze woonde met haar ouders en twaalf broers en zussen. Zeventig jaar geleden ontmoetten de twee elkaar in de kermistijd in het ‘Stoombootje’.

   

  Piet en Annie kregen samen twee zonen en een dochter. Ze hadden een glastuinbouwbedrijf aan de Leursebaan, met komkommers en tomaten. Sinds enkele jaren wonen ze in een ouderenwoning in Prinsenbeek. Vanwege corona vieren ze hun briljanten huwelijksjubileum in kleine kring, met het gezin.

  20 december 2021
  Piet en Annie Verwijmeren 65 jaar getrouwd
  (Foto: Familie Verwijmeren)
  Reacties
 1. Overlijdens-berichten

  In deze rubriek van Prinsenbeeknieuws.nl staan vanaf 2022 alleen nog overlijdens-berichten.  Wilt u een bericht plaatsen, dan kunt u contact opnemen via de redactie (klik hier). Publicatie van een bericht kost 60,50 euro (incl. btw).