Groenrijk 728 kerst
 1. Heerlijk handig houtvuur

  De dagen worden in rap tijd korter en de temperatuur tikt zo nu en dan al onder 10 aan. Hoe lekker is het dan om warme herinneringen op te halen bij een rustiek haardvuur en samen te mijmeren over wat was en wat komt.
  Heerlijk handig houtvuur
  (Foto: Haard en Stookhout Prinsenbeek)

  Omdat wij als geen ander weten hoe heerlijk dat is, zijn wij op bescheiden schaal het mooiste hout gaan aanvoeren. Voor eigen gebruik, maar ook om anderen mee te laten genieten van de gemoedelijke warmte van een open vuur.


  Ons kwaliteitshout van oven gedroogd haagbeuk heeft een maximaal rendement. Voor de grootverbruiker leveren we dat zorgvuldig gestapeld in bigbags van 1m3 maar voor de 'zo nu en dan' vuurmeester leveren we ook in handzame smallbags van zo’n 40 kilo en dat past makkelijk in de achterbak.


  Omdat ons wagenpark op de Brielsedreef 68 helemaal toegerust is op het transport van haardhout, kunnen we het ook bijna altijd zo goed als op de stoep (of beter nog houthok) afleveren in en rond Prinsenbeek!


  Voor meer info, mail naar haardenstookhoutprinsenbeek@outlook.com of bel of app naar (06) 23 19 76 21. Kijk ook eens op onze Facebook en Instagram pagina.

  31 oktober 2023
  Prinsenbeekstookhouthaardhout
  (Foto: Haard en Stookhout Prinsenbeek)
  Deel dit artikel op:
  Reacties
 1. Prikbord

  De rubriek ‘Prikbord' op deze website is bedoeld voor particulieren die goederen of diensten zoeken of willen aanbieden. Een advertentie in deze rubriek kost 25 euro (inclusief btw).