Groenrijk 728 online
 1. Zonnebloem zoekt vrijwilligers

  De Zonnebloem Prinsenbeek is op zoek naar extra vrijwilligers. ‘Vrijwilliger bij De Zonnebloem iets voor jou? Maak iemands leven een stukje mooier!’, luidt de oproep van de Prinsenbeekse afdeling. ‘Onze vrijwilligers creëren momenten om naar uit te kijken en herinneringen om te koesteren.’
  Zonnebloem zoekt vrijwilligers

  Door Marja Wondergem

  Mensen met een lichamelijke beperking zijn vaker alleen dan ze zouden willen. Voor hen is persoonlijk contact en eropuit gaan niet altijd vanzelfsprekend. Zeker in coronatijd is sociaal isolement een dagelijkse realiteit.  Onze vrijwilligers creëren momenten om naar uit te kijken en herinneringen om te koesteren.

   

  Ze gaan op bezoek, samen eropuit en organiseren activiteiten voor mensen met een lichamelijke beperking. Doordat de nadruk steeds meer op kleinschalige en één-op-één-activiteiten komt te liggen, zijn er steeds meer vrijwilligers nodig.

   

  De Zonnebloem koppelt voor bezoekwerk een vrijwilliger - als het even kan - aan een deelnemer met dezelfde hobby’s of interesses. Uitgangspunt is dat de vrijwilliger eens in de twee á drie weken de deelnemer bezoekt, waarbij men het bezoekmoment samen bepaalt.

   

  Belangstelling? Kijk dan op onze website: www.zonnebloem.nl/prinsenbeek.  Of neem contact met ons op via: zonnebloemprinsenbeek@gmail.com of bel Hellen Ottenheim, tel. 076-5422199.        

  Woensdag 01 december 2021
  PrinsenbeekZonnebloemvrijwilligers
  Zonnebloem zoekt vrijwilligers
  Reacties