Groenrijk 728 kerst
 1. Webshop manager

  Ben jij klaar voor je volgende uitdaging en wil jij aan het hoofd staan van de webshop van Visser & Visser Breda? Lees dan verder!
  Webshop manager

  Visser & Visser Breda is dé leverancier van kwaliteitsproducten voor meten, bouwen en bebakenen. Hoewel wij persoonlijk contact met onze klanten heel belangrijk vinden, neemt de verkoop via onze webshop elke dag toe. Op onze webshop staan meer dan 5.000 artikelen. Om dat in goede banen te leiden, en het maximale uit de webshop te halen, zijn wij op zoek naar een webshop manager die van aanpakken weet.

   

  Wat bieden wij jou?

  • Uitdagende fulltime functie (32 uur is bespreekbaar)
  • Ruimte voor initiatief en ondernemerschap
  • Informele werksfeer, enthousiaste collega’s en gezellige teamuitjes
  • Uitstekend salaris
  • Aantrekkelijke bonusregeling
  • Reiskostenvergoeding
  • 25 vakantiedagen
  • Tijd-voor-tijd regeling
  • Leer- en ontwikkelmogelijkheden

   

  Wat ga je doen?

  Als webshop manager van Visser & Visser ga je aan de slag in een gloednieuwe functie met veel vrijheid, verantwoordelijkheid en uitdaging. Met jou aan het roer bouwen we samen aan het succes van onze webshop. Je bent verantwoordelijk voor de online strategie en de dagelijkse operatie. Je werkt voornamelijk zelfstandig en rapporteert aan de directie. Tegelijkertijd heb je veel collega’s om je heen waarmee je kunt samenwerken en sparren. Denk aan de verkoopadviseurs, communicatieadviseur en grafisch vormgever. Als het aankomt op de webshop ben jij voor iedereen binnen en buiten de organisatie het eerste aanspreekpunt.

   

  Jouw taken zijn onder andere:

  1. E-commerce strategie: ontwikkelen en uitvoeren van e-commerce strategieën om de prestaties van de webshop te verbeteren en bedrijfsdoelstellingen te behalen. Je bent steeds op de hoogte van trends om de webshop relevant te houden.
  2. Contentbeheer: je vult (SEO) productinformatie aan en optimaliseert de productpresentatie. Zo zorg je ervoor dat alle producten er tiptop bij staan op de webshop.
  3. Meten, analyseren en adviseren: je houdt de webshopprestaties bij en meet en analyseert de online (verkoop)gegevens. Op basis van deze gegevensanalyses adviseer je de directie over effectieve vervolgacties en de samenwerking met digitale partners.
  4. Acties en promotie: in samenwerking met je collega’s bedenk, plan en voer je online promoties, campagnes en acties uit.
  5. Technisch beheer: technische storingen los je op, zelf óf door de juiste partij.


  Wat neem jij mee?

  Naast gedrevenheid en enthousiasme om je deze nieuwe rol eigen te maken:
  • Hbo werk- en denkniveau. Bij voorkeur heb je een afgeronde hbo-opleiding in de richting van bedrijfskunde, marketing, commerciële economie of soortgelijk.
  • Aantoonbare ervaring met e-commerce/webshops.
  • Kennis van CMS en bekend met ERP-systemen.
  • Kennis van Google Ads en Analytics.
  • Je kunt data gedreven werken en vanuit analyses effectieve activiteiten ontplooien.
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.
  • Heb je interesse in de grond-, weg- en waterbouw? Dan heb je een streepje voor!


  Klaar voor een nieuwe uitdaging?
  Word jij onze nieuwe webshop manager? Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en wil jij deel uitmaken van ons team en familiebedrijf? Reageer dan vóór maandag 6 november 2023 via vacature@visserbreda.nl t.a.v. Shima Kia (adviseur werving en selectie). Voor vragen kun je haar telefonisch bereiken via +31624656210. We kijken uit naar jouw sollicitatie!


  Werken bij Visser & Visser Breda
  Visser & Visser is al meer dan 60 jaar dé leverancier in materialen voor de grond-, weg- en waterbouw. Van verkeersborden, laserapparatuur en afzetmaterialen tot rioolafsluiters, heggenscharen en trilplaten. Wij zijn een familiebedrijf met een team van 28 enthousiaste collega’s. Werken en plezier gaan bij ons hand in hand. Collegialiteit en goede samenwerking vinden wij heel belangrijk. De communicatielijnen zijn kort, de cultuur is informeel. Onze mensen hebben ‘hart voor de zaak’, verantwoordelijkheidsgevoel en een gezonde dosis praktisch inzicht. Meer weten over wie we zijn en wat we doen? Ga naar www.visserenvisser.nl/over-ons.

   

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

  Dinsdag 17 oktober 2023
  PrinsenbeekBredawebshopmanagerVisser & Visservacature
  Deel dit artikel op:
  Reacties