Groenrijk 728 kerst
 1. Vrijwilligers gezocht voor licht en geluid

  Voor evenementen en optredens die in de toneelzaal van De Drie Linden worden georganiseerd, kunnen huurders ook gebruik maken van al het aanwezige licht en geluid. De bediening hiervan is in handen van een technische pool met vrijwilligers. Stichting De Drie Linden wil die groep uitbreiden.
  Vrijwilligers gezocht voor licht en geluid

  De afgelopen jaren is er veel geïnvesteerd in licht en geluid en de toneelzaal bevat nu een heel professionele inventaris, die liefhebbers maar al te graag gebruiken. Van externe huurders krijgen we daar altijd veel complimenten voor.

   

  Tijdens alle activiteiten worden licht en geluid bediend door onze eigen pool van technische mensen. Allemaal vrijwilligers waar Stichting De Drie Linden erg blij mee en trots op is! Wij zijn nu op zoek naar enthousiaste vrijwilligers om deze technische pool uit te breiden. Ervaring is natuurlijk handig maar zeker niet vereist. Wij kunnen je mee laten lopen om de nodige ervaring op te doen. Inzet is voornamelijk in de weekenden, waarbij diensten uiteraard in overleg verdeeld worden. Heb je interesse of wil je nadere uitleg, neem dan contact op via techniek@stichtingdedrielinden.nl

  Vrijdag 27 oktober 2023
  PrinsenbeekDe Drie Lindenlicht en geluidtechniek
  Deel dit artikel op:
  Reacties