Groenrijk 728 voorjaarsbloeiers
 1. Vacature domein Wonen dorpsplatform

  Word jij enthousiast van woningprojecten in Prinsenbeek? Het Dorpsplatform Prinsenbeek is op zoek naar vrijwilligers voor het domein Wonen.
  Vacature domein Wonen dorpsplatform

  Wij zijn op zoek naar gedreven, assertieve en proactieve mensen. Stevig, evenwichtig en flexibel met een ‘out-of-the-box’-mentaliteit. Daarnaast ben je hands-on en ben je maatschappelijk geïnteresseerd. Je bent woonachtig in Prinsenbeek, beschikt bij voorkeur over een netwerk en houdt natuurlijk ook van gezelligheid. Je zoekt, waar nodig, naar originele en andere oplossingen, je bent in staat om de belangen van alle inwoners en ondernemers van Prinsenbeek zorgvuldig af te wegen en weet je constructief op te stellen richting verschillende stakeholders. Je bent een echte teamspeler.

   

  Wat kun je doen binnen het domein Wonen?

  Het domein Wonen houdt zich bezig met alles wat met wonen in en rondom Prinsenbeek te maken heeft. Denk hierbij aan nieuwbouwprojecten, zoals Beeks Buiten of het organiseren van een woningmarkt. Ook houdt dit domein in de gaten wat de woonbehoeftes zijn van verschillende doelgroepen in Prinsenbeek, zoals starters, jonge gezinnen, ouderen enzovoort. En het is hierover in overleg met de gemeente Breda en andere partijen die een relatie hebben met bouwen en wonen in Prinsenbeek, zoals projectontwikkelaars, belangenorganisaties en dergelijke.

   

  Wat is het Dorpsplatform?

  Het dorpsplatform is er voor en door Bekenaren en bestaat uit vele enthousiaste, jonge en meer seniore leden. Je kunt er je eigen kennis, kunde en talenten inzetten en ervaring opdoen met vrijwilligersnetwerken. Je bouwt ermee een netwerk op. Het zal ook een bijdrage leveren aan je CV en je inzet heeft zo ook een toegevoegde voor je professionele carrière. Maatschappelijke betrokkenheid wordt door veel organisaties erg gewaardeerd. Uit ervaring weten we dat je vrijwillig inzetten voor de Beekse gemeenschap in georganiseerd verband binnen het dorpsplatform ook voor mensen aan het begin van hun maatschappelijke en professionele carrière zeer waardevol zal zijn.

   

  Mail of app ons bij interesse

  Wil je meer informatie over de functie of ben je geïnteresseerd? Stuur dan een mail naar: dorpsplatformprinsenbeek@gmail.com of bel/whatsapp naar 06-28537702.

  Woensdag 18 januari 2023
  PrinsenbeekDorpsplatform Prinsenbeekwonenvrijwilligersfunctievacature
  Reacties