Groenrijk 72 111120
 1. Vacatures

  Donderdag 12 november 2020
  Reacties0 reactie(s)
  *

  Verschillende vacatures bij Installatiebedrijf v.d. Goorbergh

  Installatiebedrijf v.d. Goorbergh heeft op dit moment verschillende vacatures openstaan. Het gaat om de functies: allround servicemonteur, leerling-monteur Elektrotechniek/Werktuigbouw (BBL) en zelfstandig monteur W en/of E.
  • Donderdag 29 oktober 2020
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Tandartsassistente (minimaal 30 uur)

   Ter versterking van ons team zoeken wij een enthousiaste tandartsassistente. Het betreft een functie voor minimaal 30 uur.
   Maandag 28 september 2020
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Allround medewerker Koel-Vrieshuis de Rith

   Wij zijn op zoek naar een allround medewerker bij Koel-Vrieshuis de Rith in Breda, voor 5 dagen per week. Het is erg handig als je affiniteit hebt met het rijden op een heftruck of zelfs een heftruckcertificaat in je bezit hebt.
  • Vrijdag 25 september 2020
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Vacature witlof medewerkers

   Vind jij het leuk om met een eerlijk product te werken? Vanaf oktober zijn wij op zoek naar medewerkers voor ons witlofbedrijf in Breda, om de witlof te snijden en te verpakken.
   Donderdag 17 september 2020
   Reacties0 reactie(s)
   (Foto: GroenRijk Schalk)

   Vakbekwaam bloemist m/v

   Tuincentrum GroenRijk Schalk Prinsenbeek is op zoek naar een enthousiaste en creatieve bloembinder (22-30 uur per week). Met vakkennis en passie voor bloemen adviseer jij dagelijks onze klanten en maak je bloemstukken en boeketten waar klanten blij van worden.
  • Dinsdag 15 september 2020
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Vacature huiswerkcoach

   Huiswerk Begeleidingsinstituut Prinsenbeek heeft een vacature voor huiswerkcoach. Vind je het leuk om met jongeren te werken en hen te helpen met leren? Dan is dit iets voor jou! Affiniteit met basisschoolleerlingen zou fijn zijn. Interesse?
   Vrijdag 28 augustus 2020
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Medewerker binnendienst Noordman Adviesgroep

   Noordman Adviesgroep is een groeiend en energiek bedrijf dat op zoek is naar een enthousiaste medewerker die het team komt versterken. Als medewerker binnendienst (m/v) heb je een belangrijke rol in het adviseren en begeleiden van klanten. Verder ben je betrokken, oplossingsgericht en heb je affiniteit met schadeverzekeringen. Het betreft een vacature voor 24/32 uur.
  • Donderdag 27 augustus 2020
   Reacties0 reactie(s)
   (Foto: Keurslagerij Ad Lodewijk)

   Medewerkster Keurslagerij Ad Lodewijk

   Keurslagerij Ad Lodewijk is per direct op zoek naar een enthousiaste medewerkster (m/v) voor op zaterdag. Vind jij het leuk om met klanten om te gaan, ben jij vlot, vriendelijk en flexibel, dan ben jij misschien wel degene die we zoeken. Stuur een e-mail naar Info@lodewijk.keurslager.nl of bel 076 -5412391.
   Woensdag 19 augustus 2020
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Technical Engineer / Servicemedewerker Technische Dienst

   Skalar aan de Tinstraat in Breda is op zoek naar een Technical Engineer/Servicemedewerker Technische Dienst. Skalar is een Nederlandse fabrikant van hoogwaardige geautomatiseerde analyseapparatuur voor laboratoria en de procesindustrie.
  • Dinsdag 11 augustus 2020
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Wie komt verkoopteam ons versterken?

   Total Vermeulen is op zoek naar iemand (m/v) van minimaal 18 jaar die het verkoopteam wil komen versterken. Het gaat om werkzaamheden in de avonden en in het weekend.
   Vrijdag 31 juli 2020
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Administratief medewerk(st)er Diepstraten Tuinbouw BV

   Om de administratie te optimaliseren is Diepstraten Tuinbouw BV te Prinsenbeek op zoek naar een administratief medewerk(st)er. Het werk van de medewerker die ons team komt versterken, gaat van ondersteunend naar het zelfstandig kunnen uitvoeren van het totale takenpakket. Durf jij de uitdaging aan? … dan ben jij de persoon die we zoeken!
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw tips, nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.