Groenrijk 728 100920
 1. Vacatures

  Donderdag 17 september 2020
  Reacties0 reactie(s)
  (Foto: GroenRijk Schalk)

  Vakbekwaam bloemist m/v

  Tuincentrum GroenRijk Schalk Prinsenbeek is op zoek naar een enthousiaste en creatieve bloembinder (22-30 uur per week). Met vakkennis en passie voor bloemen adviseer jij dagelijks onze klanten en maak je bloemstukken en boeketten waar klanten blij van worden.
  • Dinsdag 15 september 2020
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Vacature huiswerkcoach

   Huiswerk Begeleidingsinstituut Prinsenbeek heeft een vacature voor huiswerkcoach. Vind je het leuk om met jongeren te werken en hen te helpen met leren? Dan is dit iets voor jou! Affiniteit met basisschoolleerlingen zou fijn zijn. Interesse?
   Vrijdag 28 augustus 2020
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Medewerker binnendienst Noordman Adviesgroep

   Noordman Adviesgroep is een groeiend en energiek bedrijf dat op zoek is naar een enthousiaste medewerker die het team komt versterken. Als medewerker binnendienst (m/v) heb je een belangrijke rol in het adviseren en begeleiden van klanten. Verder ben je betrokken, oplossingsgericht en heb je affiniteit met schadeverzekeringen. Het betreft een vacature voor 24/32 uur.
  • Donderdag 27 augustus 2020
   Reacties0 reactie(s)
   (Foto: Keurslagerij Ad Lodewijk)

   Medewerkster Keurslagerij Ad Lodewijk

   Keurslagerij Ad Lodewijk is per direct op zoek naar een enthousiaste medewerkster (m/v) voor op zaterdag. Vind jij het leuk om met klanten om te gaan, ben jij vlot, vriendelijk en flexibel, dan ben jij misschien wel degene die we zoeken. Stuur een e-mail naar Info@lodewijk.keurslager.nl of bel 076 -5412391.
   Woensdag 19 augustus 2020
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Technical Engineer / Servicemedewerker Technische Dienst

   Skalar aan de Tinstraat in Breda is op zoek naar een Technical Engineer/Servicemedewerker Technische Dienst. Skalar is een Nederlandse fabrikant van hoogwaardige geautomatiseerde analyseapparatuur voor laboratoria en de procesindustrie.
  • Zaterdag 15 augustus 2020
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Medewerk(st)er plantencentrum / boomkwekerij

   De Lange Akker Boom- en siergrassenkwekerij aan de Strijpenseweg in Prinsenbeek heeft een vacature voor medewerk(st)er plantencentrum/boomkwekerij.
   Dinsdag 11 augustus 2020
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Wie komt verkoopteam ons versterken?

   Total Vermeulen is op zoek naar iemand (m/v) van minimaal 18 jaar die het verkoopteam wil komen versterken. Het gaat om werkzaamheden in de avonden en in het weekend.
  • Vrijdag 31 juli 2020
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Administratief medewerk(st)er Diepstraten Tuinbouw BV

   Om de administratie te optimaliseren is Diepstraten Tuinbouw BV te Prinsenbeek op zoek naar een administratief medewerk(st)er. Het werk van de medewerker die ons team komt versterken, gaat van ondersteunend naar het zelfstandig kunnen uitvoeren van het totale takenpakket. Durf jij de uitdaging aan? … dan ben jij de persoon die we zoeken!
   Zondag 26 juli 2020
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Gezocht: bestuurslid (vrijwillig) voor scouting

   Scouting Thomas-More in Prinsenbeek is op zoek naar bestuursleden voor diverse functies.
  • Donderdag 23 juli 2020
   Reacties0 reactie(s)
   *

   (Sport)fysiotherapeut Boot Paramedisch Centrum

   Boot Paramedisch Centrum aan de Groenstraat 74 in Prinsenbeek heeft een vacature voor een (sport)fysiotherapeut (25 uur). Ben jij een gedreven (sport)fysiotherapeut met passie voor je vak, dan ben jij echt bij ons op je plaats. Wij zoeken per direct versterking van ons team in Prinsenbeek.
   Donderdag 16 juli 2020
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Commercieel medewerker binnendienst

   Visser & Visser is op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst (fulltime, 40 uur). In deze veelzijdige en gevarieerde functie ben je, samen met het verkoopteam, eerste aanspreekpunt voor onze klant telefonisch, per mail en aan onze balie.
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw tips, nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.