Groenrijkzomergoed 1+1
 1. Vakantiebaantje en andere vacatures Marktzicht

  Café-Zaal Marktzicht heeft momenteel vier vacatures. Wij zijn per direct op zoek naar jongeren die zijn geïnteresseerd in een vakantiebaantje in de horeca. Ook zoeken we een fulltime medewerk(st)er bediening, een zelfstandig werkend kok en een keukenhulp voor het weekend.
  Vakantiebaantje en andere vacatures Marktzicht
  (Foto: Café-Zaal Marktzicht)

  Vakantie baantje in de horeca

  Zit jij in het examenjaar en ben je nog op zoek naar een gezellige vakantiebaan, dan nodigen we je graag uit om eens langs te komen voor een oriënterend gesprek. Je kunt bij ons lekker veel uurtjes maken, zeker in de maanden mei en juni en in de vakantiemaanden. Bel of mail ons snel, dan is dat alvast geregeld.

   

  Fulltime medewerk(st)er bediening (38 uur )

  Ben jij de duizendpoot die wij zoeken? Werken in ons gezellige restaurant Pasta&Pesto, of mooie partijen draaien bij Purple Catering & Events, of wat te denken van een sfeervolle feestavond in onze zalen? Solliciteer gerust telefonisch of via ons mailadres.


  Zelfstandig werkend kok (38uur)

  Heb jij een passie voor eten? Houd je van aanpakken? Ben je creatief? En pas jij in ons fijne team? Laat het ons weten en vraag naar de mogelijkheden.


  Keukenhulp

  Voor het weekeind zijn wij op zoek naar een keukenhulp. Je werkzaamheden zullen bestaan uit het voorbereiden van gerechten voor het restaurant en het maken van kleine gerechten tijdens onze productie-uren. Heb jij passie voor eten en vind je het leuk om met eten te werken? Bel ons gerust, dan kunnen we de mogelijkheden met je bespreken.


  Mail: info@marktzicht.com, bel: tel. 06-54762703.

   

  Donderdag 07 april 2022
  PrinsenbeekvacaturesMarktzicht
  Vakantiebaantje en andere vacatures Marktzicht
  (Foto: Café-Zaal Marktzicht)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw tips, nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.