1. Vacatures

  *

  Visser & Visser zoekt financieel administratief medewerker

  Visser & Visser aan de Veldsteen in Breda is een toeleverancier in duurzame materialen voor de grond-, weg- en waterbouw. Wij zijn een familiebedrijf met een team van 27 enthousiaste medewerkers. Visser & Visser onderscheidt zich in de markt door een klant gedreven houding en een zeer breed assortiment in combinatie met grote kennis van de producten. Niet voor niets hebben wij met veel van onze klanten een langdurig en plezierig contact. Zij weten dat wij altijd voor hen klaarstaan en met hen mee denken.
  Donderdag 30 mei 2019
  Reacties0 reactie(s)
  • *

   Visser & Visser zoekt commercieel medewerker binnendienst

   Visser & Visser aan de Veldsteen in Breda is een toeleverancier in duurzame materialen voor de grond-, weg- en waterbouw. Wij zijn een familiebedrijf met een team van 27 enthousiaste medewerkers. Visser & Visser onderscheidt zich in de markt door een klantgedreven houding en een zeer breed assortiment, in combinatie met grote kennis van de producten. Niet voor niets hebben wij met veel van onze klanten een langdurig en plezierig contact. Zij weten dat wij altijd voor hen klaarstaan en met hen mee denken.
   Donderdag 30 mei 2019
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Prinsenhof Notarissen zoekt telefonist(e) / administratief medewerker

   Heb je ervaring als telefonist(e) / administratief medewerker op een notariskantoor en werk je graag met en voor mensen? Dan zijn wij voor ons kantoor in Prinsenbeek op zoek naar jou!
   Maandag 27 mei 2019
   Reacties0 reactie(s)
  • *

   Swaen zoekt allround medewerker

   Eetcafé De Swaen is op zoek naar een allround medewerker vanaf 24 uur per week. Je eerste prioriteit is de keuken, maar daarnaast ben je ook net zo thuis achter de bar. Je ontvangt gasten, informeert en pleziert.
   Vrijdag 12 april 2019
   Reacties0 reactie(s)
   *

   SORG zoekt gymnastiekleid(st)er

   De Stichting Sport, ontspanning en recreatiegroep Prinsenbeek (SORG) is op zoek naar een gymnastiekleid(st)er voor de gymnastiekgroepen.
   Donderdag 04 april 2019
   Reacties0 reactie(s)
  • *

   De Drie Linden zoekt technische ondersteuning

   Stichting De Drie Linden in Prinsenbeek is op zoek naar vrijwilligers om te helpen bij de technische ondersteuning voor diverse evenementen in de Belle Fleur-zaal van de welzijnsaccommodatie. Wie wil helpen bij het bedienen van licht en geluid?
   Woensdag 03 april 2019
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Bakkerij Mark Elias zoekt jonge schoonmakers

   Bakkerij Mark Elias is op zoek naar twee of drie fanatieke, hardwerkende jongens vanaf 16 jaar die de bakkerij in Prinsenbeek willen schoonmaken op zaterdag. Zie jij het zitten om tegen een goed salaris bij ons te komen werken, neem dan contact op via tel. 076-5412206.
   Maandag 01 april 2019
   Reacties0 reactie(s)
  • *

   Set Up zoekt hoofdtrainer Dames 1 Nevobo

   Wil jij een aanvulling zijn op ons gezellige team? Heb jij het in je om een goede instructeur te zijn? Of wellicht ken jij iemand die de juiste capaciteiten heeft? Voor het seizoen 2019/2020 zijn de dames 1 van Set Up, die nu uit komen in de 3e klasse I van de Nevobo competitie, op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer.
   Zondag 31 maart 2019
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Paro Mode zoekt parttime verkoopster

   Damesmodezaak Paro Mode in Prinsenbeek zoekt op korte termijn een representatieve, parttime verkoopster. Het betreft hier een functie voor circa twee dagen in de week, nader in te vullen. Onze voorkeur gaat uit naar een dame met ervaring in deze branche.
   Zaterdag 30 maart 2019
   Reacties0 reactie(s)
  • *

   Vrijwilligers voor dierenwei park gezocht

   De vrijwilligersgroep van de dierenwei in Park Over-Bos in Prinsenbeek is op zoek naar twee nieuwe helpers. Wie vindt het leuk om de dieren mee te verzorgen? Het gaat om activiteiten op twee à drie vaste dagen per week, en dan om de week. Je krijgt er van de dieren veel ‘knuffels’ voor terug. Dus ben je een echte dierenvriend, bel of app dan naar verzorger Twan Timmers op tel. 06-28612179.
   Donderdag 28 maart 2019
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Electro World Van Gils zoekt medewerker

   Electro World Van Gils zoekt een nieuwe collega. De elektronica- en witgoedspecialist van Prinsenbeek verwelkomt graag iemand die het team parttime of fulltime kan komen versterken. Zowel in de winkel als in de buitendienst voor het afleveren en installeren van onder meer televisies, wasmachines en drogers.
   Dinsdag 19 maart 2019
   Reacties0 reactie(s)
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.