1. Vacatures

  *

  Allround stalmedewerker voor kleinschalig paardenbedrijf gezocht

  Vanuit het mooie buitengebied van Prinsenbeek runnen wij onze bedrijven Stoeterij de Verloren Hoek en Bartels Horse & Health Instituut. We houden hier spring- en dressuurpaarden, die we opleiden voor de sport. Daarnaast houden we ons bezig met fysiotherapie voor paarden en het geven van cursussen en opleidingen op het gebied van paarden. Hiervoor zijn we geregeld van huis. Omdat het welzijn van onze paarden erg belangrijk voor ons is, zoeken we een fijne stalmedewerker voor 10 uur per week verdeeld over 4 werkdagen.
  Dinsdag 20 augustus 2019
  Reacties0 reactie(s)
  • *

   Financieel Administratief medewerker

   Visser & Visser is een toeleverancier in duurzame materialen voor de grond-, weg- en waterbouw. Wij zijn een familiebedrijf met een team van 27 enthousiaste medewerkers. Visser & Visser onderscheidt zich in de markt door een klant gedreven houding en een zeer breed assortiment in combinatie met grote kennis van de producten. Niet voor niets hebben wij met veel van onze klanten een langdurig en plezierig contact. Zij weten dat wij altijd voor hen klaarstaan en met hen mee denken.
   Dinsdag 30 juli 2019
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Scholieren gezocht!

   Voor vakantiewerk op onze kwekerij zijn wij op zoek naar scholieren vanaf 15 jaar die van aanpakken weten. Wij bieden gedurende de gehele zomer afwisselend werk, zowel binnen als buiten, zoals het oppotten en verzorgen van de planten.
   Vrijdag 05 juli 2019
   Reacties0 reactie(s)
  • *

   Kennis Transport zoekt loodsmedewerkers (bijbaan)

   Zoek je een leuke bijbaan? En lijkt het je leuk om in je vrije tijd in de transportwereld te werken? Dan is dit je kans! Kennis Transport is namelijk op zoek naar loodsmedewerkers!
   Dinsdag 02 juli 2019
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Kennis Transport zoekt autowasser (bijbaan)

   Kennis Transport is op zoek naar een enthousiaste autowasser. Heb jij een passie voor vrachtwagens? Of wil je misschien vrachtwagenchauffeur worden? Dan is dit een mooie bijbaan voor jou!
   Dinsdag 02 juli 2019
   Reacties0 reactie(s)
  • *

   Enthousiaste vakantiemedewerkers gezocht

   In de periode vanaf 8 juli tot eind augustus heeft Van Oers Aardbeienkwekerij in Prinsenbeek volop werk voor scholieren! Het betreft het planten van stekplantjes (aardbeienplanten) op het trayveld. 
   Zondag 30 juni 2019
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Visser & Visser zoekt financieel administratief medewerker

   Visser & Visser aan de Veldsteen in Breda is een toeleverancier in duurzame materialen voor de grond-, weg- en waterbouw. Wij zijn een familiebedrijf met een team van 27 enthousiaste medewerkers. Visser & Visser onderscheidt zich in de markt door een klant gedreven houding en een zeer breed assortiment in combinatie met grote kennis van de producten. Niet voor niets hebben wij met veel van onze klanten een langdurig en plezierig contact. Zij weten dat wij altijd voor hen klaarstaan en met hen mee denken.
   Donderdag 30 mei 2019
   Reacties0 reactie(s)
  • *

   Visser & Visser zoekt commercieel medewerker binnendienst

   Visser & Visser aan de Veldsteen in Breda is een toeleverancier in duurzame materialen voor de grond-, weg- en waterbouw. Wij zijn een familiebedrijf met een team van 27 enthousiaste medewerkers. Visser & Visser onderscheidt zich in de markt door een klantgedreven houding en een zeer breed assortiment, in combinatie met grote kennis van de producten. Niet voor niets hebben wij met veel van onze klanten een langdurig en plezierig contact. Zij weten dat wij altijd voor hen klaarstaan en met hen mee denken.
   Donderdag 30 mei 2019
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Prinsenhof Notarissen zoekt telefonist(e) / administratief medewerker

   Heb je ervaring als telefonist(e) / administratief medewerker op een notariskantoor en werk je graag met en voor mensen? Dan zijn wij voor ons kantoor in Prinsenbeek op zoek naar jou!
   Maandag 27 mei 2019
   Reacties0 reactie(s)
  • *

   Swaen zoekt allround medewerker

   Eetcafé De Swaen is op zoek naar een allround medewerker vanaf 24 uur per week. Je eerste prioriteit is de keuken, maar daarnaast ben je ook net zo thuis achter de bar. Je ontvangt gasten, informeert en pleziert.
   Vrijdag 12 april 2019
   Reacties0 reactie(s)
   *

   SORG zoekt gymnastiekleid(st)er

   De Stichting Sport, ontspanning en recreatiegroep Prinsenbeek (SORG) is op zoek naar een gymnastiekleid(st)er voor de gymnastiekgroepen.
   Donderdag 04 april 2019
   Reacties0 reactie(s)
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.