1. (Sport)fysiotherapeut Boot Paramedisch Centrum

  Boot Paramedisch Centrum aan de Groenstraat 74 in Prinsenbeek heeft een vacature voor een (sport)fysiotherapeut (25 uur). Ben jij een gedreven (sport)fysiotherapeut met passie voor je vak, dan ben jij echt bij ons op je plaats. Wij zoeken per direct versterking van ons team in Prinsenbeek.
  (Sport)fysiotherapeut Boot Paramedisch Centrum

  Je bent een sportieve fysiotherapeut die in het bezit is van, of in opleiding is voor, de specialisatie sportfysiotherapie. Verder heb jij een positieve enthousiaste uitstraling, heb je een hoge mate van zelfstandigheid en neem je eigen initiatieven. Naast het uitoefenen van sportfysiotherapie vind je het ook leuk om mensen met andere klachten te behandelen.

   

  Boot Paramedisch Centrum beschikt naast verschillende praktijkruimtes ook over een uitgebreide oefenzaal (350 m²) waar je patiënten op elk niveau en op verschillende manieren kunt motiveren en begeleiden. Om onze patiënten zoveel mogelijk tegemoet te komen, kennen wij een avondopenstelling. Dat betekent dat ook jij ’s avonds wel eens zal moeten werken.

   

  Ben jij een gedreven (sport)fysiotherapeut met passie voor je vak, dan ben jij echt bij ons op je plaats. Wij zoeken per direct versterking van ons team in Prinsenbeek.

   

  Boot Paramedisch Centrum bestaat al sinds 1999. Naast een scala aan fysiotherapeuten met verschillende specialisaties, werken er bij ons ook een masseur en een personal trainer. Op deze manier kunnen wij onze patiënten garanderen dat ze deskundig en zeer efficiënt behandeld worden en dat ze snel een afspraak kunnen maken.

   

  Natuurlijk zoeken wij elke dag weer naar het optimaliseren van onze therapie en ondersteuning van onze patiënten en daar hebben wij jou voor nodig.

   

  Wie zoeken wij? Iemand die ….

  • Positief en enthousiast is.
  • Passie heeft voor het vak fysiotherapie.
  • Patiëntgericht werkt.
  • Proactief is en zelfstandig werkt.
  • Zijn/haar eigen verantwoording neemt.
  • Een eigen netwerk wil opbouwen.
  • Zijn/haar kennis en kunde met collega’s deelt.
  • Affiniteit heeft met balsporten.

   

  Wat zijn je verantwoordelijkheden?

  Je bent volledig verantwoordelijk voor het behandelen en begeleiden van patiënten met sport- of beweging gerelateerde klachten in elke leeftijdscategorie. Ook het ontwikkelen en uitvoeren van een medisch trainingstherapieprogramma valt onder jouw verantwoordelijkheden.

   

  Wat kun je van ons verwachten:

  • Een goed salaris of de mogelijkheid om als zelfstandig ondernemer te werken binnen ons paramedisch centrum.
  • Alle mogelijkheden jezelf te profileren en ontwikkelen als therapeut binnen ons paramedisch centrum.
  • Een enthousiast en kundig team van collega’s.

   

  Ben je op zoek naar een leuke werkplek waar je je kennis en je ervaring als (sport) fysiotherapeut kunt inzetten en uitbreiden? Ben je enthousiast? Solliciteer dan direct. We maken graag kennis met je!

   

  Mail je motivatie, cv en foto maar info@bootparamedischcentrum.nl en wie weet nodigen wij je uit voor een kennismakingsgesprek met een heerlijk bakje koffie.

  www.bootparamedischcentrum.nl

  Donderdag 23 juli 2020
  PrinsenbeekvacaturesportfysiotherapeutBoot Paramedisch Centrum
  (Sport)fysiotherapeut Boot Paramedisch Centrum
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.