Groenrijkzomergoed 1+1
 1. Vacatures

  Woensdag 29 juni 2022
  Reacties0 reactie(s)
  *

  Huiswerkcoach gezocht

  Huiswerkbegeleidingsinstituut Prinsenbeek is op zoek naar een huiswerkcoach. Vind je het leuk om met jongeren te werken en hen te helpen leren? Heb je HBO-werk- en/of denkniveau en eventueel een pedagogische achtergrond? Dan hebben wij de leukste baan voor je.
  • Vrijdag 24 juni 2022
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Kleine bus Rolerisuit zoekt chauffeur

   De Stichting Rolerisuit is dringend op zoek naar een vrijwilliger die ritten met de kleine bus wil verzorgen. Door omstandigheden kan de vaste vrijwilliger de komende tijd niet met deze bus op stap. Wie kan er spoedig komen helpen?
   Maandag 20 juni 2022
   Reacties0 reactie(s)

   Scholieren gevraagd voor vakantiewerk tuinbouw

   Maatschap Van Opstal aan de Kettingdreef 4 in Prinsenbeek zoekt scholieren voor diverse werkzaamheden, zoals aardbeien plukken en prei planten. Belangstellenden wordt verzocht zich persoonlijk te komen aanmelden.
  • Dinsdag 14 juni 2022
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Vakantiekrachten gezocht

   Bij Kwekerij Van Oers in Prinsenbeek zijn we op zoek naar enthousiaste jongeren die in de zomervakantie willen komen helpen. Zoals ieder jaar wordt ons trayveld vol gestekt met nieuwe aardbeienplanten. Ook dit jaar zijn wij hiervoor op zoek naar jongeren tussen de 13 en 18 jaar oud.
   Vrijdag 03 juni 2022
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Kober zoekt pedagogisch medewerker bso de Griffioen

   In de buitenschoolse opvang (bso) kunnen kinderen spelen en relaxen. Ze kunnen er ook nieuwe talenten en interesses ontdekken. Elke dag zetten wij ons bij Kober kinderopvang vol overgave in om kinderen hierbij te begeleiden. Met leuke activiteiten. Passend bij hun karakter. Altijd met veel plezier. Deel jij die visie? En wil jij met je kennis en kunde de ontwikkeling van kinderen stimuleren en een belangrijke bijdrage leveren aan hun leven? Dan zien we je graag!
  • Vrijdag 27 mei 2022
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Vakantiebaantje bij BikeBudget

   Gezellig werken in de vakantie? BikeBudget Prinsenbeek is op zoek naar enthousiaste jongens en meisjes (15 t/m 18 jaar) die in de zomervakantie of weekenden wat geld willen bijverdienen.            
   Donderdag 12 mei 2022
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Vakantiekrachten gezocht

   De zomer komt er weer aan! En bij Kwekerij Van Oers in Prinsenbeek zijn ze op zoek naar enthousiaste jongeren die in de zomervakantie willen komen helpen.
  • Vrijdag 06 mei 2022
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Verkeersregelaars Kinderoptocht gezocht

   Voor de Kinderoptocht is er helaas nog steeds een tekort aan verkeersregelaars. Om deze veilig en verantwoord door de Boemeldonckse straten te laten trekken, zijn verkeersregelaars essentieel. Daarom is de BAK op zoek naar vrijwilligers die willen helpen zorgen voor een veilige Kinderoptocht op zaterdag 4 juni.
   Donderdag 05 mei 2022
   Reacties0 reactie(s)
   *

   KWF zoekt collectanten in Prinsenbeek

   KWF Kankerbestrijding zoekt collectanten in Prinsenbeek. Als collectant ga je tijdens de collecteweek langs de deuren om geld op te halen voor kankeronderzoek.
  • Donderdag 07 april 2022
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Vakantiebaantje en andere vacatures Marktzicht

   Café-Zaal Marktzicht heeft momenteel vier vacatures. Wij zijn per direct op zoek naar jongeren die zijn geïnteresseerd in een vakantiebaantje in de horeca. Ook zoeken we een fulltime medewerk(st)er bediening, een zelfstandig werkend kok en een keukenhulp voor het weekend.
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw tips, nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.