Groenrijk 72 111120
 1. Vacatures

  Zaterdag 09 januari 2021
  Reacties0 reactie(s)
  *

  Gezocht: dagelijks huishoudelijke hulp

  Wij zijn op zoek naar een vaste huishoudelijke hulp voor vijf halve dagen voor een adres in Prinsenbeek. Ben jij zeer secuur, netjes, zelfstandig en discreet? Wil jij werken in een fijne omgeving, waar je waardering krijgt voor je inzet en werk? Neem dan contact met mij op via hellen@aartsen.com. Juiste arbeidsvoorwaarden zijn vanzelfsprekend.
  • Dinsdag 05 januari 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Balieassistente Mondhygiënepraktijk

   Mondhygiënepraktijk Prinsenbeek is per direct op zoek naar een balieassistente (m/v) voor twintig uur per week, verdeeld over vier ochtenden vanaf 08.00 uur. Iemand die vriendelijk, representatief en doortastend is.
   Maandag 04 januari 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Telefoniste/ receptioniste 40 uur

   Prinsenhof Notarissen in Prinsenbeek is op zoek naar een telefoniste/receptioniste voor 40 uur per week. Een aanpakker die graag wil werken in een klein team van betrokken collega’s.
  • Maandag 14 december 2020
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Vacature Duurzaamheid

   Duurzaamheid is een van de domeinen binnen het Dorpsplatform Prinsenbeek. Dit domein heeft als taak initiatieven op het gebied van duurzaamheid in het dorp te stimuleren en te ondersteunen. Denk bijvoorbeeld aan energiebesparing, woningisolatie, het aardgasvrij maken van je woning, maar ook aan elektrisch rijden, deelauto’s, een collectieve groentetuin en het vergroenen van het dorp.
   Woensdag 09 december 2020
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Buitendienstadviseur 32-40 uur

   Noordman Adviesgroep is een onafhankelijk en energiek verzekeringsadvieskantoor in Breda, dat op zoek is naar een enthousiaste buitendienstmedewerker (m/v). Als medewerker buitendienst heb je een belangrijke rol in het adviseren en begeleiden van klanten.
  • Donderdag 12 november 2020
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Verschillende vacatures bij Installatiebedrijf v.d. Goorbergh

   Installatiebedrijf v.d. Goorbergh heeft op dit moment verschillende vacatures openstaan. Het gaat om de functies: allround servicemonteur, leerling-monteur Elektrotechniek/Werktuigbouw (BBL) en zelfstandig monteur W en/of E.
   Donderdag 29 oktober 2020
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Tandartsassistente (minimaal 30 uur)

   Ter versterking van ons team zoeken wij een enthousiaste tandartsassistente. Het betreft een functie voor minimaal 30 uur.
  • Maandag 28 september 2020
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Allround medewerker Koel-Vrieshuis de Rith

   Wij zijn op zoek naar een allround medewerker bij Koel-Vrieshuis de Rith in Breda, voor 5 dagen per week. Het is erg handig als je affiniteit hebt met het rijden op een heftruck of zelfs een heftruckcertificaat in je bezit hebt.
   Vrijdag 25 september 2020
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Vacature witlof medewerkers

   Vind jij het leuk om met een eerlijk product te werken? Vanaf oktober zijn wij op zoek naar medewerkers voor ons witlofbedrijf in Breda, om de witlof te snijden en te verpakken.
  • Donderdag 17 september 2020
   Reacties0 reactie(s)
   (Foto: GroenRijk Schalk)

   Vakbekwaam bloemist m/v

   Tuincentrum GroenRijk Schalk Prinsenbeek is op zoek naar een enthousiaste en creatieve bloembinder (22-30 uur per week). Met vakkennis en passie voor bloemen adviseer jij dagelijks onze klanten en maak je bloemstukken en boeketten waar klanten blij van worden.
   Dinsdag 15 september 2020
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Vacature huiswerkcoach

   Huiswerk Begeleidingsinstituut Prinsenbeek heeft een vacature voor huiswerkcoach. Vind je het leuk om met jongeren te werken en hen te helpen met leren? Dan is dit iets voor jou! Affiniteit met basisschoolleerlingen zou fijn zijn. Interesse?