Trined 728
 1. Kober zoekt pedagogisch medewerker bso de Griffioen

  In de buitenschoolse opvang (bso) kunnen kinderen spelen en relaxen. Ze kunnen er ook nieuwe talenten en interesses ontdekken. Elke dag zetten wij ons bij Kober kinderopvang vol overgave in om kinderen hierbij te begeleiden. Met leuke activiteiten. Passend bij hun karakter. Altijd met veel plezier. Deel jij die visie? En wil jij met je kennis en kunde de ontwikkeling van kinderen stimuleren en een belangrijke bijdrage leveren aan hun leven? Dan zien we je graag!
  Kober zoekt pedagogisch medewerker bso de Griffioen

  Jouw functie als pedagogisch medewerker bij Kober

  Bso de Griffioen is op zoek naar een bevlogen pedagogisch medewerker voor de TOP-groep (kinderen van 8 tot 13 jaar). Je motiveert en stimuleert kinderen door activiteiten te organiseren die passen bij hun leeftijd en interesses. Daarnaast onderhoud je het contact met de ouders. Samen met je collega’s vervul je administratieve taken en houd je de OuderApp bij.

   

  Over de locatie

  Als je bij Kober werkt, kom je elke dag een beetje thuis. Dat zit hem in de mensen. Maar ook in de manier waarop wij onze vestigingen inrichten. Het warme, vriendelijke en zorgzame karakter van Kober zie je overal terug. Dat geldt ook voor bso de Griffioen.

   

  De bso zit in basisschool de Griffioen en bestaat uit twee groepen voor kinderen van 4 tot 8 jaar en één groep voor 8+ kinderen (TOP-groep). Tijdens de voorschoolse opvang kunnen de kinderen volop spelen en bieden we diverse activiteiten aan.  Kinderen vanaf 8 jaar mogen zelfstandig naar de klas als we dat hebben afgesproken met de ouders. Bij de naschoolse opvang kan je kind na school heerlijk bij ons spelen met vrienden en vriendinnen. Eerst eten en drinken we samen wat en daarna kiezen de kinderen zelf waar ze graag mee willen spelen. Binnen kunnen we ravotten in de gymzaal, buiten spelen we op het schoolplein of in de speeltuin in de wijk. De TOP-groep maakt gebruik van de keuken van de school voor kook- en bakactiviteiten.

   

  Kober als werkgever

  Klein aan de voorkant, groot aan de achterkant, dat vat Kober mooi samen. Je werkt in een gezellig team. Onze locaties voelen als een thuis. Voor de kinderen en voor jou. Tegelijkertijd ben je onderdeel van een stabiele, professionele organisatie waar alles goed geregeld is. Je krijgt alle ruimte om nóg beter in je vak te worden en nieuwe dingen te leren. We helpen je om fit en gezond te blijven. En je krijgt prettige kortingen, bijvoorbeeld op de opvang van je eigen kinderen.

   

   

  Dit zoeken wij

  Het werk als pedagogisch begeleider is zo veelzijdig dat het bijna niet in een paar zinnen te vangen is. Maar we proberen het toch.

  • Je stimuleert en motiveert kinderen
  • Bij jou voelen kinderen zich veilig en gerespecteerd
  • Je bent enthousiast en open
  • Je communiceert makkelijk met kinderen en hun ouders
  • Je denkt graag mee over nieuwe activiteiten
  • Je bent beschikbaar op maandag, dinsdag en donderdag
  • Talent voor sport, techniek, dans, spel is zeer welkom
  • Je vervangt collega’s werkzaam in de vso en tso in geval van ziekte of vakantie
  • Je voldoet aan de kwalificatie-eisen

   

  Dit bieden wij jou

  Het werk als pedagogisch medewerker bij Kober heeft veel voordelen. We noemen er een paar.

  • Bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen
  • Fijne collega’s en een professionele werkomgeving
  • Extra ondersteuning door een pedagogisch coach
  • Ruimte voor groei, ontwikkeling en vitaliteit
  • Prima salaris met prettige extra’s, toeslagen en kortingen
  • Een contract voor gemiddeld 18 uur per week
  • Extra uren mogelijk bij flexibele inzetbaarheid op de verschillende groepen op de locatie

   

  Vragen? Stel ze gerust!

  Meer informatie en solliciteren: klik hier.  Wil je nog iets meer weten over deze vacature? Neem dan gerust contact op met Alexander Geraedts via 06-23789643.

  Vrijdag 03 juni 2022
  PrinsenbeekbsoKoberkinderopvangvacaturepedagogisch medewerker
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw tips, nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.