1. Vacatures

  *

  Magazijnmedewerker / medewerker orderpick

  Skalar is een Nederlandse fabrikant van hoogwaardige, geautomatiseerde analyseapparatuur voor laboratoria en de procesindustrie. Skalar opereert wereldwijd in samenwerking met ongeveer 80 distributeurs en heeft vestigingen in de VS, Canada, India en in de meeste Europese landen. De Skalar hoofdvestiging bevindt zich in Breda, waar ca. 140 medewerkers werkzaam zijn.
  Vrijdag 14 februari 2020
  Reacties0 reactie(s)
  • *

   Chauffeur / operator mobiele mestscheider

   Loonbedrijf Maverko is een veelzijdig bedrijf in Prinsenbeek dat actief is in de oogst van conservengroenten, agrarisch loonwerk en in de verwerking van mest. Voor de mestverwerkingstak zijn wij op zoek naar een chauffeur / operator voor één van onze mobiele mestscheiders.
   Donderdag 13 februari 2020
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Allround medewerker loonwerk

   Loonbedrijf Maverko is een veelzijdig bedrijf in Prinsenbeek, dat voornamelijk actief is in de veehouderij en in de oogst van conservengroenten. Wegens uitbreiding van onze activiteiten zijn wij op zoek naar een: allround medewerker loonwerk.
   Donderdag 13 februari 2020
   Reacties0 reactie(s)
  • *

   Ladies Fair zoekt enthousiast organisatietalent

   Vanwege het groeiend concept van Ladies Fair Prinsenbeek en uitbreiding van ons team zoeken we een nieuw lid voor onze organisatie. Als je enthousiast wordt van netwerken, organiseren, aanpakken en uit Prinsenbeek (of omgeving) komt…. Dan ben jij wellicht onze kandidaat!
   Donderdag 06 februari 2020
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Coördinator Jeugd- en Kinderdorp

   Denk jij te weten hoe de Beekse speeltuinen nóg beter kunnen? Heb jij ideeën over nieuwe initiatieven voor de jeugd? En lijkt het jou leuk om ervoor te zorgen dat de Beekse jongeren alles hebben wat hun hartje begeert? Dan ben jij een aanvulling op het Dorpsplatform Prinsenbeek!
   Donderdag 30 januari 2020
   Reacties0 reactie(s)
  • *

   Financieel-administratief medewerker

   Visser & Visser is op zoek naar een financieel-administratief medewerker. Visser & Visser is een toeleverancier in duurzame materialen voor de grond-, weg- en waterbouw. Wij zijn een familiebedrijf met een team van 27 enthousiaste medewerkers. Visser & Visser onderscheidt zich in de markt door een klantgedreven houding en een zeer breed assortiment, in combinatie met grote kennis van de producten. Niet voor niets hebben wij met veel van onze klanten een langdurig en plezierig contact. Zij weten dat wij altijd voor hen klaarstaan en met hen mee denken.
   Dinsdag 28 januari 2020
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Jumbo Miegielsen zoekt bezorgers

   Lijkt het je leuk om de boodschappen tot aan de keuken te bezorgen bij onze klanten en ben je klantvriendelijk en behulpzaam, dan zijn we op zoek jaar jou. We bezorgen de boodschappen vanaf negen uur in de ochtend tot negen uur in de avond. Interesse? Neem dan even contact op Toine.kleemans@jumbo.com.
   Vrijdag 17 januari 2020
   Reacties0 reactie(s)
  • *

   Vishandel Sins zoekt collega’s

   Vishandel Sins zoekt per direct collega’s voor woensdag en vrijdag. De kraam van René Sins staat op woensdag tussen 10.00 en 18.00 uur in Tuizigt in Breda. Op vrijdag verkoopt hij zijn visproducten tussen 09.00 en 13.00 uur in Prinsenbeek en tussen 14.30 en 18.30 uur in Princenhage.
   Donderdag 16 januari 2020
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Electro World Van Gils zoekt allround medewerker

   Electro World Van Gils is op zoek naar een allround medewerker binnen- en buitendienst voor 32 tot 40 uur per week.
   Maandag 13 januari 2020
   Reacties0 reactie(s)
  • (Foto: Jumbo Miegielsen)

   Jumbo Miegielsen zoekt bakker

   Ben jij die bakker (m/v), die heel graag met verse producten omgaat, klantvriendelijk en collegiaal is, inzicht heeft en zorgt voor een nette verkoopkrachtige afdeling? Dan zijn we op zoek naar jou.
   Dinsdag 07 januari 2020
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Commend Benelux zoekt administratief medewerkster (24 tot 32 uur)

   Commend Benelux is verantwoordelijk voor de distributie van de Commend communicatiesystemen in de Benelux. Op het gebied van server gerelateerde oplossingen is Commend één van de grootste, zo niet de grootste, leverancier van Critical Communication Systems.
   Dinsdag 31 december 2019
   Reacties0 reactie(s)
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.