Trined 728
 1. Dorpsplatform zoekt penningmeester

  Het Dorpsplatform Prinsenbeek zoekt een penningmeester. ‘Wil jij je inzetten voor het dorp en heb je enig verstand van beheer van financiën? Dan zoeken wij jou!’
  Dorpsplatform zoekt penningmeester

  Als penningmeester voel je je verbonden met ons dorp en vind je het leuk om mee te denken over actuele zaken binnen het dorp waar het dorpsplatform als vertegenwoordiging voor Prinsenbeek over meedenkt, onder meer met de gemeente.

   

  Als penningmeester heb je zelf ook specifieke taken en beheer je onder meer alle uitgaven van het dorpsplatform. Ook maak je daarvoor een jaarlijkse begroting. Verder ben je verantwoordelijk voor het beheer van de jaarlijkse subsidie van de gemeente die wij ontvangen. Het dorpsplatform werkt met een kascontrolecommissie.

   

  Lijkt het je leuk om mee te draaien met ons gezellige kernteam? Schroom niet en neem contact op met het dorpsplatform via contact@dorpsplatform-prinsenbeek.nl.

   

  Het Dorpsplatform Prinsenbeek bestaat uit verschillende domeinen die zich allemaal inzetten voor Prinsenbeek. Zo zet het domein Duurzaamheid zich in voor het verduurzamen van Prinsenbeek en zet het domein Jeugd- en Kinderdorp zich in voor de jeugd in het dorp.

  Dinsdag 30 juni 2020
  Prinsenbeekdorpsplatformpenningmeestervacature
  Dorpsplatform zoekt penningmeester
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.