Groenrijk 728 kerst
 1. De Drie Linden zoekt communicatie-expert

  Wil jij een verschil maken in Prinsenbeek en tegelijkertijd je communicatie- en sociale mediavaardigheden toepassen? Dat kan bij Stichting De Drie Linden.
  De Drie Linden zoekt communicatie-expert

  Als communicatie- en social media vrijwilliger bij stichting De Drie Linden krijg je de unieke kans om bij te dragen aan de promotie van de sport- en welzijnsaccommodatie, ofwel de ‘huiskamer van Prinsenbeek’.

   

  De stichting is betrokken bij een breed scala aan evenementen, van opwindende cabaretavonden en een bruisend bierfestival tot een spannende biljarttoernooi en een betoverende activiteit tijdens de Kinderboekenweek. Samen met ons team zul je creatieve manieren bedenken om de dorpsquiz te promoten, evenals de grote diversiteit aan evenementen en het welzijnsgebouw zelf.

   

  Wat ga je doen?

  • Opstellen van een communicatie- en socialmediaplan.
  • Beheren van onze social media-accounts en het creëren van boeiende inhoud die de opwinding van onze evenementen weerspiegelt.
  • Samenwerken met het team om de betrokkenheid van de gemeenschap te vergroten en meer mensen te betrekken bij onze activiteiten.
  • Opzetten van effectieve communicatiestrategieën om zowel jong als oud te bereiken en te betrekken.

   

  Dus, als je enthousiast bent over communicatie, gemeenschapszin en het bevorderen van positieve ervaringen, sluit je dan aan bij ons team en help mee om onvergetelijke herinneringen te creëren!

   

  Heb je interesse? Stuur een bericht naar contact@stichtingdedrielinden.nl en deel met ons waarom jij perfect bent voor deze rol in ons team!

  Woensdag 01 november 2023
  PrinsenbeekStichting De Drie Lindensocial mediacommunicatie
  Deel dit artikel op:
  Reacties