1. Coördinator Jeugd- en Kinderdorp

  Denk jij te weten hoe de Beekse speeltuinen nóg beter kunnen? Heb jij ideeën over nieuwe initiatieven voor de jeugd? En lijkt het jou leuk om ervoor te zorgen dat de Beekse jongeren alles hebben wat hun hartje begeert? Dan ben jij een aanvulling op het Dorpsplatform Prinsenbeek!
  Coördinator Jeugd- en Kinderdorp

  Wij zijn namelijk op zoek naar een

  Tweede coördinator Jeugd- en Kinderdorp Prinsenbeek

   

  Samen met de huidige coördinator peil je de behoeftes van én voor de jeugd in Prinsenbeek en ga je met jongeren in gesprek. Aan de hand van die behoeftes ga je van start met meerdere projecten. Denk aan bijvoorbeeld speelgelegenheden voor mindervalide mensen, jeugd betrekken bij (bestaande) evenementen of het handhaven van het alcoholbeleid. Jij bent de schakel tussen verschillende partijen en verbindt mensen met elkaar. Ook werk je nauw samen met de jeugdraad.

   

  Op basis van de behoefte en het aantal lopende projecten ben je gemiddeld één tot twee uur per week bezig met werkzaamheden. Je hoeft het natuurlijk niet alleen te doen!  Het Dorpsplatform komt eens in de zes weken samen om de vorderingen van de verschillende domeinen te bespreken. Waar mogelijk wordt verbinding gezocht met andere domeinen. Samen met de andere coördinator bepaal je wie namens Jeugd- en Kinderdorp deze vergadering bijwoont.

   

  We zoeken iemand die affiniteit heeft met jeugd en het leuk vindt om zich in te zetten voor het dorp. Interesse om eens aan te sluiten, of behoefte aan meer informatie? Neem dan contact op met contact@dorpsplatform-Prinsenbeek.nl.

  Donderdag 30 januari 2020
  PrinsenbeekDorpsplatform Prinsenbeekjeugdvacature
  Coördinator Jeugd- en Kinderdorp
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.