groenrijk herfst 2022 728
 1. Vacatures

  Woensdag 05 oktober 2022
  Reacties0 reactie(s)
  *

  Kapsalon Zazou zoekt collega’s

  Zazou Kappers aan de Haverdijk in Prinsenbeek is op zoek naar enthousiaste, zelfstandige kapsters en/of kappers die het team willen komen versterken. Voor haarverzorging van zowel dames- als heren.
  • Vrijdag 30 september 2022
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Hubo zoekt zaterdaghulp

   Hubo van Hees aan het Heuvelplein 273 in Princenhage zoekt een zaterdaghulp. Welke jonge kracht vanaf 16 jaar wil tussen 09.00 en 17.00 uur het team komen versterken? Voor meer informatie of een sollicitatie kun je contact opnemen via breda@hubo.nl of tel. 076-5143838.
   Vrijdag 16 september 2022
   Reacties0 reactie(s)
   *

   BAK bestuur zoekt versterking

   Door de uitbreiding van de activiteiten en de toename van de bestuurlijke taken, wil de Beeckse Algemene Karnavalsstichting (BAK) een extra lid aan het dagelijks bestuur toevoegen. Ze is daarom op zoek naar een enthousiaste Boemeldoncker.
  • Maandag 12 september 2022
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Voorzitter dorpsplatform

   Voor het Dorplatform Prinsenbeek zijn wij op zoek naar een voorzitter. Wil jij je steentje bijdragen aan het dorp en samen met jouw medevrijwilligers Prinsenbeek naar een hoger niveau brengen, dan komen we graag met jou in contact.
   Maandag 12 september 2022
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Secretaris dorpsplatform

   Voor het Dorplatform Prinsenbeek zijn wij op zoek naar een secretaris. Met jouw oog voor detail en nauwkeurigheid behoud je het overzicht en zorg je ervoor dat binnenkomende stukken bij de juiste personen terechtkomen. Uiteraard doe je dit niet alleen!
  • Donderdag 01 september 2022
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Woods zoekt bedrijfsleider, kok en medewerker bediening

   Woods Prinsenbeek is opzoek naar nieuwe collega’s! Kom jij ons team versterken in een van de volgende functies?: Bedrijfsleider, zelfstandig werkend kok of medewerker bediening.
   Dinsdag 30 augustus 2022
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Administratief medewerker orderverwerking

   Ter versterking van het team is Commend Benelux B.V. in Prinsenbeek dringend op zoek naar een administratief medewerker orderverwerking. Het betreft een parttime functie voor 20 tot 24 uur per week.
  • Zondag 28 augustus 2022
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Junior Software Developer

   PVH Mobile Automation in Prinsenbeek is op zoek naar een Junior Software Developer (m/v). PVH Mobile Automation richt zich op het ontwerp, de fabricage en de implementatie van mobiele elektronica en softwareoplossingen en is actief in de automotive-, off-highway- en landbouwindustrie.
   Woensdag 27 juli 2022
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Set Up zoekt voorzitter en trainers

   Volleybalvereniging Set Up in Prinsenbeek is dringend op zoek naar een nieuwe voorzitter. Verder verwelkomt de club graag trainers voor de Dames 2, Dames orv en Mini's cmv niveau 4.
  • Maandag 25 juli 2022
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Interieurverzorger Aartsen

   Groente- en fruithandel Aartsen in Breda is op zoek naar een interieurverzorger. Iemand die ervoor verantwoordelijk is dat de collega’s in een schone omgeving kunnen werken. De interieurverzorger houdt zich bezig met de schoonmaak van onder meer de kantoren, vergaderruimtes, kantine en logistieke afdeling.
   Maandag 11 juli 2022
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Aartsen zoekt creative marketeer

   Groente- en fruithandel Aartsen in Breda is op zoek naar een creative marketeer. Een open-minded medewerker die onze dynamische organisatie van creatieve impulsen gaat voorzien!